Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

neinteresantul

va mai fi vreun CS anu asta?

Recommended Posts

Posted

mai vreti si cs?nu va e de ajuns ca va lasa pe server?

da normal ca vrem si cs, pentru ce mai crestem atunci ? :blink:

cam pentru ce cresteam si pe 97

Posted

sunt sigur ca era ironic :tiphat:

stiu ca era ironic, am inteles ideea :)) replay-ul meu avea alta natura :whistle:

btw se zvoneste prin joc ca aproape au terminat de securizat serverul, eu unu sper sa fie adevarat sa nu fie doar un zvon si sa putem merge din nou la cs.

Ripper doar pt duel sau war nu mai e funny, de cand cu auto combo si auto q nici duel nu imi vine sa ma fac. mai mult imi place sa stau tk2 si sa ma bat pana raman fara zen decat sa fac duel.

Posted

stiu ca era ironic, am inteles ideea :)) replay-ul meu avea alta natura :whistle:

btw se zvoneste prin joc ca aproape au terminat de securizat serverul, eu unu sper sa fie adevarat sa nu fie doar un zvon si sa putem merge din nou la cs.

daca pana maine seara nu se rezolva, mai trece 1saptamana fara CS

Posted

toata lumea vrea castle siegeee :D :violent:

eu promit ca daca o sa rezolve o sa fiu on pe 1 sa merg la cs =)):)):))=)))

pun pariu ca ma minti,as always:( FEMEILEEEEE

Posted

Vrem CS :)))

mna daca va ascultam sa nu ma las acuma va injuram. Vi-am zis eu ca nu o sa mai fie cs:))

daca il face oricum te reapuci :crazy:

Posted

Ripper doar pt duel sau war nu mai e funny, de cand cu auto combo si auto q nici duel nu imi vine sa ma fac. mai mult imi place sa stau tk2 si sa ma bat pana raman fara zen decat sa fac duel.

Ai vrea sau ti`ai dori ? :)) Le e greu sa seteze un amarat de cs si tu vrei sa securizeze sv ?BangHead.gif

P.S: Ti-am spus ca nu ma mai ocup.Va descurcati cu cine vreti voi. Refuz sa lucrez pt astfel de oameni.

De la IceMan sa nu va mai faceti iluzii ca se v`a mai rezolva ceva pe servernanana.gif

Posted

eu cred ca ai citit in can can

Posted

eu cred ca ai citit in can can

posibil sa fii citit acolo <_< si nu mi-am dat eu seama :))

Posted

vreti cs? fac eu server , eu ma pun terrorist :ph34r: :sniper: :gunsfire:

fa serv...punete terro...si dai drumu la un tuscan :))

nu-mi place tuscan , daca vrei nuke :X

ok :))) dai nuke...raman ct :D

Posted

Nu mai plangeti ma... aveti si voi anu asta un craciun fara mu....ice va face un bine,k nu seteaza serv.. :nanana:

Tu esti fericit ca de craciun joci mu? :))

Posted

Hai ca se poate iceman :beer: daca nu ne ajuti u atunci nu are cine? #-o haii cu CS :bananadance2: sa arate Flemor la HH cum sta treaba :nanana:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...