[Creator] Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Se va lua o decizie ... dupa ce discutam toti colegii intre noi !
_Mistique_ Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 ' date='04 December 2011 - 18:14' timestamp='1323022452' post='6098970'] Se va lua o decizie ... dupa ce discutam toti colegii intre noi ! Ziua buna Oare cat de greu este sa nu mai inchideti ochii... Nu ar fi mai corect sa va mobilizati si sa dati un raspuns in legatura aceasta problema.....nu e singurul caz...presupun ca daca era alt caracter raspunsul era mai promt... Incercati sa ne ajutati ....macar atata meritam ...ore,zile,saptamani,luni,ani,pe linkmania ....
zgaiba Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Cum sa dea oameni buni ss asa ca a fost postat de 7 ori pentru simplul fapt ca apare pe spot dupa d/c . Poate ca are vrun prieten prin alt oras , poate in alta tara si intra ala si da d/c . Poate trimite pe fratele sau la o sala de internet si da d/c . Nu se poate da 99 doar cu presupusu . :tiphat:
TCM Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Cum sa dea oameni buni ss asa ca a fost postat de 7 ori pentru simplul fapt ca apare pe spot dupa d/c . Poate ca are vrun prieten prin alt oras , poate in alta tara si intra ala si da d/c . Poate trimite pe fratele sau la o sala de internet si da d/c . Nu se poate da 99 doar cu presupusu . :tiphat: Nu e nici o problema, 99 cui a dat si 98 lui pentru complicitate x7.
zxcv123 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Cum sa dea oameni buni ss asa ca a fost postat de 7 ori pentru simplul fapt ca apare pe spot dupa d/c . Poate ca are vrun prieten prin alt oras , poate in alta tara si intra ala si da d/c . Poate trimite pe fratele sau la o sala de internet si da d/c . Nu se poate da 99 doar cu presupusu . :tiphat: ba tu degeaba te bagi in seama ca esti din HH deci parerea ta e ZERO mai du-te ma cu oile si teoriile tale , e a nush cata plangere cu bulion dand d/c lasati-o drq cu gogosile astea ca nu va crede nimeni pt admini : iar trebuie sa treaca o luna de zile ca sa dati un verdict mai mult decat clar?
Guest Iubaretul Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 o sa postez si eu aici ca in cealalta parte cu pk la tot party la magus nu pot ca nu vreau sa iau ss aiurea din cauza unui retardat ca bulion. pot sa spun ca eram devias4 si stateam si eu la invazie cand a inceput sa dea pk dupa pk.m-am intors de vreo 20 de ori si tot la fel..pk fara motiv.eu cred ca se simte cu musca pe caciula si se distreaza cat mai are timp cu bk. nu am avut tangente cu el pana acum...dar pentru nesimtirea de care da dovada...merita blocat tot contul daca nu merge sa ii banati ipul de tot.
_Mistique_ Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 e foarte greu sa iei o hotarare,cand cel implicat are o asa conotatie rusine..ca trage-ti matza de coada TCM ,daca era implicat alt caracter poate aveai alte sanse...nepasarea adminilor..cat si neglijenta lor,au facut sa apara astfel de specimene ca bilinox..sa faca ce vor dintr-un servar........
zxcv123 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 a trecut inca o saptamana si nu s-a luat o decizie RUSINE
TCM Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 a trecut inca o saptamana si nu s-a luat o decizie RUSINE http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428700 Se poate inchide :)