mertzannn Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nick :kENNyyy Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : Text : Dominic Santino ( stanga ) - ( dreapta ) LinkMania Roleplay Nick :kENNyyy Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : Text : Dominic Santino ( stanga ) . ( dreapta ) MS-13 Member Nick :kENNyyy Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : Text : kENNyyy ( stanga ) . ( dreapta ) LinkMania Land's Nick :kENNyyy Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : Text : kENNyyy ( stanga ) . ( dreapta ) Police Department Vreau ceva asemanator cu userbarul facut pentru amarok, numai ca vreau sa fie cu maro, primele 2, iar celelalte doua cu albastru . .. -_- Te rog . PS: te rasplatesc in joc pentru munca depusa :* .
Sayid Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Nu am nevoie de rasplata mane , confirm cand sunt gata,pana atunci astept cereri in continuare .
HopaOlla Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nick : Ar00n Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : 1 Text : Ar00n - Linkmania ! :tiphat:
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 jones - alex911 - amarok - maryus - - #Am facut cateva userbar-uri mai speciale,imi spuneti daca va plac :D Ms mult manee :wub: daca scrii si p cu P mare (de la Prea bun ) esti tata lor @ poti sa schimbi culorile te roog? As vrea sa fie negru si galben . Daca se poate :P
Sayid Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 jones - alex911 - amarok - maryus - - #Am facut cateva userbar-uri mai speciale,imi spuneti daca va plac :D Ms mult manee :wub: daca scrii si p cu P mare (de la Prea bun ) esti tata lor @ poti sa schimbi culorile te roog? As vrea sa fie negru si galben . Daca se poate :P Culorile la fundal sau la text?:))
HopaOlla Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nick : Ar00n Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : 3 Text : Ar00n - Member Ballas
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 jones - alex911 - amarok - maryus - - #Am facut cateva userbar-uri mai speciale,imi spuneti daca va plac :D Ms mult manee :wub: daca scrii si p cu P mare (de la Prea bun ) esti tata lor @ poti sa schimbi culorile te roog? As vrea sa fie negru si galben . Daca se poate :P Culorile la fundal sau la text?:)) fundal :D
Stefan Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 - As dorii unul ca acesta numai ca , in loc de LIDER F.B.I as dorii sa fie " ~~ NitroGeN ~~ "
Sayid Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Ar00n - Amarok - Kenny - - - - Nitrogen -
Madalin Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nick : Madal1n Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : 3 Text : Madal1n - LinkMania GF
Maryus Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 jones - alex911 - amarok - maryus - - #Am facut cateva userbar-uri mai speciale,imi spuneti daca va plac :D Poti sa scrii cu "M" la Maryus si cu " I" la F.B.I ? # Daca nu merge ..incearca sa schimbi fontul :D
mertzannn Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 jones - alex911 - amarok - maryus - - #Am facut cateva userbar-uri mai speciale,imi spuneti daca va plac :D Poti sa scrii cu "M" la Maryus si cu " I" la F.B.I ? Asa este fontul , nu poate schimba, acelea sunt litere mari xD
HopaOlla Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nick : Ar00n Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : 3 Text : Ar00n - San Fiero Rifa , si daca ai putea sa pui culoarea de la SFR ar fi perfect. Multumesc ! :tiphat:
mertzannn Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nick : Ar00n Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : Text : Stanga: Member Dreapta: No Speed Limit Culoarea sa fie rosie, nu maro, te rog .
Jalol93 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nick : JaLoL Model dorit (1,2,3,4,5) : 4 Ce nume doresti sa contina userbarul : National Guard - Rank 1 JaLoL In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Numele in dreapta si scrisul in stanga # Sa fie fundalul ala cu albastru
Crowley Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nick : Madalyn Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : 4 ( cel cu stelele) Text : Madalyn - _ - Street Art Member Cu Comic Sans Ms te rog mult ( ceva gen userbaru` lui dexter)
Sayid Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 jones - alex911 - amarok - maryus - - #Am facut cateva userbar-uri mai speciale,imi spuneti daca va plac :D Poti sa scrii cu "M" la Maryus si cu " I" la F.B.I ? # Daca nu merge ..incearca sa schimbi fontul :D # O sa ti-l fac cu comic sans , revin cu reply cand le termin , astept cereri in continuare .
Guest sRs Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nick : sRs Model dorit (1,2,3,4,5) : 5 Ce nume doresti sa contina userbarul : sRs Police Departament Member In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Numele in stanga si scrisul in dreapta
Sayid Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Nick : sRs Model dorit (1,2,3,4,5) : 5 Ce nume doresti sa contina userbarul : sRs Police Departament Member In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Numele in stanga si scrisul in dreapta Este modelul 1 nou si modelul 5 vechi..nu pot sa-ti pun numele in partea stanga pentru ca acolo este logo-ul acela cu linkmania,iti pun tot text-ul in partea dreapta..
HopaOlla Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nick : Ar00n Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : 3 Text : Ar00n - Linkmania Land's RDS Bucuresti
Sayid Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Va voi face userbar-urile cand imi repar laptopul , momentan nu pot face nimic 2-3 zile,revin cu reply cand sunt gata , astept cereri in continuare pana atunci ..
Oliver Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nick : CloHard Model dorit (1,2,3,4,5) : unu fain cu FBI ( ala cu stelele era interesant :> ) Ce nume doresti sa contina userbarul : CloHard - FBI Member ,font clar si frumos (poate iese fain cu comic sans ms ,zic si eu,incearca) In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : dreapta Raman dator..
Bogdan_C Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nick : Bogdan_C Model dorit (1,2,3,4,5) : 1 Ce nume doresti sa contina userbarul : Bogdan_C Linkmania Lands Player In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta
Sayid Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Nick : CloHard Model dorit (1,2,3,4,5) : unu fain cu FBI ( ala cu stelele era interesant :> ) Ce nume doresti sa contina userbarul : CloHard - FBI Member ,font clar si frumos (poate iese fain cu comic sans ms ,zic si eu,incearca) In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : dreapta Raman dator.. Da mane , ti`l fac cu comic si imi spui daca-ti place,daca nu iti alegi un font si iti fac,cum spuneam nu pot face nimic timp de 2-3 zile,3 minim :| ...
Red. Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nick : Red. Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : Ca a lui amarok Text : Red. (Stanga) .-_- Ballas (dreapta) Si sa pui culoarea de la ballas :D , daca poti , mersi anticipat:*