Stephan Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Nick : Radu27 Model dorit (1,2,3,4,5) : 9 Ce nume doresti sa contina userbarul : Radu ( dreapta ) F.B.I Member ( stanga ) Daca poti pune Font'ul acela care i l-ai pus si la MrDexter
Sayid Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Nick : Radu27 Model dorit (1,2,3,4,5) : 9 Ce nume doresti sa contina userbarul : Radu ( dreapta ) F.B.I Member ( stanga ) Daca poti pune Font'ul acela care i l-ai pus si la MrDexter Nu am cum sa-ti pun fbi member in stanga deoarece acolo este animatia aceea... PS : Revin maine cu userbar-urile ,in seara aceasta voi fi plecat si nu am timp sa le fac .
elometin Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Nick : "EloMetin" Model dorit (1,2,3,4,5) : "3" Ce nume doresti sa contina userbarul : "LinkMania Sa-mp" In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : "stanga"
Sayid Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Nick : NitroGeN Model dorit (1,2,3,4,5) : 5 Ce nume doresti sa contina userbarul : NitroGeN - Leader Civil ! (iar font : comic ) In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : In dreapta desigur - Nu iti pot face userbar cu Leader Civil deoarece "Leaderul Civilian" este primarul ,revin-o cu un alt text daca doresti . Nick : bL4cK_f@Lc0n Model dorit (1,2,3,4,5) : 4 Ce nume doresti sa contina userbarul : National Guard - Rank 5 bL4cK_f@Lc0n In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Numele in dreapta si scrisul in stanga # Sa fie fundalul ala cu albastru - Nu am fundalul albastru deocamdata si nici nu am timp pentru a-l proiecta,imi pare rau,revin-o cu o alta alegere daca doresti. smiley - - Nu pot sa-ti pun officer smiley in stanga pentru ca acolo se afla animatia aceea , asa ca ti-am facut modelul acesta. kennyyy - infected.punk - itv.drey - paulinho - st.pierre - vlad - clohard - - - ti-am facut cu 2 font-uri . radu27 - - Nu pot sa-ti pun fbi member in stanga pentru ca acolo e animatia aceea + ca acolo in acea animatie scrie in misloc f.b.i,asa ca ti-am facut modelul acesta. elometin - - - ti-am facut un model in ambele parti .
elometin Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 bun dar as vrea in stanga linkmania sa-mp asa si in dreapta sa scrie EloMetin
mertzannn Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick : kENNyyy Model dorit (1,2,3,4,5) : 8 Ce nume doresti sa contina userbarul : kENNyyy - Police Department In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta
Sayid Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 bun dar as vrea in stanga linkmania sa-mp asa si in dreapta sa scrie EloMetin Trebuia sa specifici de la inceput:)),o sa ti-l fac cand am timp ,deocamdata am niste probleme cu pc-ul ..
Jack Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick : Jack Model dorit (1,2,3,4,5) : 4 Ce nume doresti sa contina userbarul : Jack- In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Jack - Membrul lunii
Maryus Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick : Maryus Model dorit (1,2,3,4,5) : 5 Ce nume doresti sa contina userbarul : Director - Maryus In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta
Fabian Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 yak - flitzer - judge - radu - - Voi face la toate factiunile userbare. Model 8. Model 9. Model 10. - Am facut si pentru PD,F.B.I,NG ,nu sunt cat de cat reusite dar merg pentru inceput , voi reveni cu urmatoarele... Nick : NitroGeN Model dorit (1,2,3,4,5) : 5 Ce nume doresti sa contina userbarul : NitroGeN - Leader Civil ! (iar font : comic ) In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : In dreapta desigur - Nu iti pot face userbar cu Leader Civil deoarece "Leaderul Civilian" este primarul ,revin-o cu un alt text daca doresti . Nick : bL4cK_f@Lc0n Model dorit (1,2,3,4,5) : 4 Ce nume doresti sa contina userbarul : National Guard - Rank 5 bL4cK_f@Lc0n In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Numele in dreapta si scrisul in stanga # Sa fie fundalul ala cu albastru - Nu am fundalul albastru deocamdata si nici nu am timp pentru a-l proiecta,imi pare rau,revin-o cu o alta alegere daca doresti. smiley - - Nu pot sa-ti pun officer smiley in stanga pentru ca acolo se afla animatia aceea , asa ca ti-am facut modelul acesta. kennyyy - infected.punk - itv.drey - paulinho - st.pierre - vlad - clohard - - - ti-am facut cu 2 font-uri . radu27 - - Nu pot sa-ti pun fbi member in stanga pentru ca acolo e animatia aceea + ca acolo in acea animatie scrie in misloc f.b.i,asa ca ti-am facut modelul acesta. elometin - - - ti-am facut un model in ambele parti . Uite cum ai facut acolo la judge ,sau cum e la armata sau fbi sau pd ,doar ca fara acele imagini ce sunt ele Cu scris dinala cum e la CloHard
Sayid Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Maryus - Jack - - imi pare rau dar nu iti pot face cu Membrul Lunii,deoarece userbar cu membrul lunii iti da decat liderul factiunii si nu ma bag pentru ca nu vreau sa am probleme aiurea.. elometin - kenny - Black_Falcon - - - ti-am facut si cu National Guard si cu NG .
mertzannn Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick : kENNyyy Model dorit (1,2,3,4,5) : 5 Ce nume doresti sa contina userbarul : Dominic Santino - RolePlay In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta Nick : kENNyyy Model dorit (1,2,3,4,5) : 5 Ce nume doresti sa contina userbarul : MS-13 MembeR In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta
HopaOlla Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick : Ar00n Model dorit (1,2,3,4,5) : 6 Ce nume doresti sa contina userbarul : Ballas Ar00n In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta
Hornetz Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick : Sayid Model dorit (1,2,3,4,5) : 5 Ce nume doresti sa contina userbarul : Hornetz - LinkMania In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta
Guest .mNz. Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick : mNz Model dorit (1,2,3,4,5) : 5 Ce nume doresti sa contina userbarul : mNz dreapta
.sKaNNer. Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick : Moozy Model dorit: 4 Ce nume doresti sa contina userbarul : Moozy - LinkMania Land's In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta Si cu font: Comic Sans MS daca se poate :D Multumesc
Sayid Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Acestea mai sunt modelele disponibile pe care le voi mai face momentan : 1. 2. 3. 4. - In loc de "Police Departament Member" pot modifica cu ce text driti,doar la cei din factiunile PD,FBI,NG
Sergiu Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick : shifT_ Model dorit (1,2,3,4,5) : "3" Ce nume doresti sa contina userbarul : shifT_ - Grove Street In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : "Dreapta" ( Font Trebuchet MS ) ( Cu verde sa fie userbar'u )