Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Eagles

Afk tools

Recommended Posts

Posted

Mai tineti minte spre final de db trecut cand plangea lumea ca i sa spart conturi

Se dadea d/c de conturi furate asa mai departe conturi golite de iteme

Acelas lucru se va intampla si acuma veti vedea

Asta pentru ca unu dintre administratori a lasat un back-up cu baza de date de pe beta pe serverul ftp, unde erau trecute toate conturile, adresele de email(peste 5000 de conturi) samd.

nu au fost 5000 de conturi, ci doar 3400.

Posted

AFK TOOLS nu e heylogger =)) tare faza :)

Daca era linkmania deja era gol . asa ca folositi-l , eu unul il folosesc ;) chiar si main2.exe la Castel siege :tiphat:

Posted

AFK TOOLS nu e heylogger =)) tare faza :)

Daca era linkmania deja era gol . asa ca folositi-l , eu unul il folosesc ;) chiar si main2.exe la Castel siege :tiphat:

vezi sa nu te prinda adminii duminica asta la CS . :nanana:

Posted

toti ati/am crescut cu afk tools,macar 2-3 dintr-un party are afk tools 100% :))

ar fi culmea sa stai cu mana in miere si sa nu bagi in gura. pana la blocarea lui 96-97 % din playeri il folosesc si il vor folosi la fel de mult precum si clickerul elite.

eu nu stau cat stau in joc cand las afk daca nu am om on ma imi faci preluare

:rofl2:

Guest CeausescuPresedinte
Posted

eu nu stau cat stau in joc cand las afk daca nu am om on ma imi faci preluare

:coffee: tare asta , ce a vrut sa insemne?

Guest Interzisa
Posted

eu am afktools stau cand nu stau on vino si ma preiei

Degeaba ai dat edit, tot de gard ai dat-o. :))

Anyway.. mie una mi-ai facut ziua minunata. =))

Baietii vor subtritrare/traducere. Eu nici nu ma chinui sa inteleg ceva, n-are rost.

Cum zicea prutus mai sus, nu e un party fara macar 1 din party sa n-aiba acel program minune.(In fond e destul unu sa aiba alarma, restu dorm linistiti). Poate ar fi o varianta de blocare, acea varianta fiind , fiecare preluare sa fie facuta unic, ma refer la modul de a intreba. Exp: ano[h]oolic [a]fk. (Exemplele ar putea continua). Se intelege clar ca eu sunt cea preluata si se intelege clar intrebarea de afk.

Cat de destept poate sa fie noul program a lu old? Daca ne punem un pic mintea la contributie, sunt sigura ca venim cu idei utile.

Variante de excludere a acestui program, la momentu de fata nu sunt, si un guard nou, nu va putea bloca acest program. Ma refer tehnic.

Abea astept peste vreo 3/4 luni, sa vedeti ce o sa fie iar la plangeri din cauza key-ului. :-j

Folositi-l cu incredere, old_bk l-a facut pe ip, cred ca va programeaza pe data cand sa va sparga contu. :))

Posted

il pui sa sune la orice scris pe alb si gata treaba.party-ul vb pe party si la orice altceva suna.e imposibil de preluat ,daca ia PK,iar suna si face print imd safe cu numele celui ce a dat pk si tot aia e.nu s-a rezolvat nimic nici cu scrisu numelui in safe,doar daca respectivul nu e acasa nu poate scrie,in rest are timp berechet sa vada cine i-a dat pk.

e un joc invechit care poate fii exploatat in ultimul hal.daca vrei sa il joci trebuie sa te conformezi,nu ai de ales

:tiphat:

Posted

ce incerci tu Ana sa faci e greu , ca folositil are keylogger .... nu are nimic , nici un keylogerr programul acela , spuneti asa doar poate poate se sperie lumea si nu il mai foloseste .

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...