Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

favoritisme

Castel Siege

Recommended Posts

Posted

Nu credeti ca e timpul sa faceti ceva pentru server-ul asta?

Cat ne mai tineti asa sa jucam aiurea?

Conturile nu merg, statusul nu a mers atata timp si nici acum nu merge bine la unii playeri, cs-ul nu putem sa participam , pai atunci pentru ce jucam? ne plictisim sa stam numai la party la xp, vrem si noi sa ne distram duminica, ce-i asa greu sa setati odata cs-ul?

Posted

Voi creati topicuri doar pentru +1 ? -ija- nu are acces la server, deci nu il poate seta el. totul depinde de IceMan, care a spus foarte clar intr-un alt topic ca inca nu este totul pus la punct, cand va fi ii va da drumul, sau iar vreti sa deschideti zeci de topicuri cum ca a picat server 2 sau x si y dau flood la cs?

Posted

Voi creati topicuri doar pentru +1 ? -ija- nu are acces la server, deci nu il poate seta el. totul depinde de IceMan, care a spus foarte clar intr-un alt topic ca inca nu este totul pus la punct, cand va fi ii va da drumul, sau iar vreti sa deschideti zeci de topicuri cum ca a picat server 2 sau x si y dau flood la cs?

cum sa nu deschizi ma zeci de topicuri? hh face iteme de 380 nu? peste 2 luni cand da drumu la serv mai bate hh-u cand sunt full de iteme 380...ti-se pare normal asta? :violent:

Posted

cum sa nu deschizi ma zeci de topicuri? hh face iteme de 380 nu? peste 2 luni cand da drumu la serv mai bate hh-u cand sunt full de iteme 380...ti-se pare normal asta? :violent:

si ce faci cu itemele alea ? +13 nu le poti face ca daca iti pica un item rezulta ca nu esti om de incredere si nu mai primesti altele, deci setul = 0, ce mai conteaza sunt armele care nu ies in fiecare zi, si atunci cand ies, ies cu op de rahat gen mana, life, lvl20, rar cand iese o arma calumea. itemele alea sunt doar sa te dai mare ca le ai ca in rest nu prea ai ce face cu ele. eu unu sunt mult mai multumit cu 2 arme lk edr 2%+13 decat cu un bb edr sau 2% +9, doar in cazul in care e edr 2% mai conteaza, in rest nu prea.

Posted

si ce faci cu itemele alea ? +13 nu le poti face ca daca iti pica un item rezulta ca nu esti om de incredere si nu mai primesti altele, deci setul = 0, ce mai conteaza sunt armele care nu ies in fiecare zi, si atunci cand ies, ies cu op de rahat gen mana, life, lvl20, rar cand iese o arma calumea. itemele alea sunt doar sa te dai mare ca le ai ca in rest nu prea ai ce face cu ele. eu unu sunt mult mai multumit cu 2 arme lk edr 2%+13 decat cu un bb edr sau 2% +9, doar in cazul in care e edr 2% mai conteaza, in rest nu prea.

nu imi pasa ce iteme ies.. si nu ai de unde sti u ce iteme ies... conteaza k au castelu pe nedrept
Posted

aici gresesti. am de unde sa stiu ce iteme ies pt ca sunt in aceiasi aly cu HH, si de ce zici ca il avem pe nedrept? in ultimele 3 cs nu ati reusit sa inregistrati nici macar odata, o singura data ati avut cs pt jumatate de ora da nu ati fost in stare sa il pastrati. nu e vina nimanui ca nu stiti sa va coordonati si sa va bateti la cs.

Guest HH are sif0n la AS
Posted

aici gresesti. am de unde sa stiu ce iteme ies pt ca sunt in aceiasi aly cu HH, si de ce zici ca il avem pe nedrept? in ultimele 3 cs nu ati reusit sa inregistrati nici macar odata, o singura data ati avut cs pt jumatate de ora da nu ati fost in stare sa il pastrati. nu e vina nimanui ca nu stiti sa va coordonati si sa va bateti la cs.

iar mancati cacat aiurea? aveti cs pe nedrept de 2 saptamani si daca stau bine sa ma gandesc daca au fost 5-6 cs-uri db asta e f mult

ba il floodau baietii destepti , ba erau fantome....asa ca nu mai comenta aiurea , doar ca sunt probleme cu serverul asta nu inseamna ca il aveti si pe merit

uite acuma de exemplu Gunit (GM HH) are suspend dar nu merge inscrierea sa atace Hustle ia zi si mie cine e in avantaj la faza asta???evident HHunterZ ...asa ca mai lasati-o drq

Posted

sa vazut cat de corect ati jucat de-aia a primit bodom ss...fara flod si fantome.. sunteti la pamant :box:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...