Drackula Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Tu ti-ai gasit nasul..=))..se pare ca tu ai ramas fara aer:D!
Guest Interzisa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Tu ti-ai gasit nasul..=)) Stai in banca ta. Eu tocmai vorbeam pe guilda sa retraga si tu ... urat. Nimeni nu are nimic de castigat ca iei suspend, doar tu de pierdut, trebuia sa ii cedezi spotul. :) Edit: Poate daca iti ceri niste scuze, o sa retraga. Asa ar fi frumos, nu? :D Postez eu in locul lui becks, i-a cazut curentul. :)
Drackula Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Uitate cum a vorbit cu mine..si ieri a vorbit urat eu la inceputu dbului ii dadeam party la bk si el vine la mine cu preluari si figuri..imi iau 5 zile ..stau si eu la racoare ca nu am mai fost demult:))..oricum multumesc pentru intentie
beckss Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 la mine cu preluari si figuri Ce preluari si ce figuri?..vrei sa pun toate pozele ai stat langa mine exact 5 minute, preluarea nu a fost facuta de mine daca e pana acolo :))..ti-am spus pe un ton explicit sa te duci altundeva cu statul. :tiphat: Ori lasi egoul deoparte..ori iti acepti 5 zile de "racoare". P.S. Are romanu o vorba: "nu sapa in trecut, ca morti put.." da pe status.. acel bk "beckss" care era al fratelui meu, deci o persoana cu totul diferita, a fost sters.
Windmaster Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 becks ai un bax de becks daca retragi :) mersi :tiphat:
beckss Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Daca isi cere scuze, o fac si eu..si retrag... altfel puteti sa strangeti un camion de becks.
beckss Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Imi cer scuze ca ma-m rastit la tine. Astept sa vi si tu la nunta mea cu Ana asa, in semn de inpacare. Retrag. :closed: