Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

darkandy

Pentru mancatorii de...

Recommended Posts

Posted

:crazy: Asa andrei fii rau omorai ai fii bun de moderator :)))

Nu ma intereseaza...

Pe mine ma irita prostia. La 10 minute dupa ce am pus filmuletul ma suna din Grecia sa ma injure. Dar sunt atat de inapti ca nici asta nu o fac bine.

Eu ma bucur oricum ca s-au simtit mestecand si au ripostat.

Pofta buna in continuare baieti si la MAI MARE!

Posted

:crazy: Asa andrei fii rau omorai ai fii bun de moderator :)))

Nu ma intereseaza...

Pe mine ma irita prostia. La 10 minute dupa ce am pus filmuletul ma suna din Grecia sa ma injure. Dar sunt atat de inapti ca nici asta nu o fac bine.

Eu ma bucur oricum ca s-au simtit mestecand si au ripostat.

Pofta buna in continuare baieti si la MAI MARE!

andrei , iti bati capu degeaba ,oricum nu recunosc , uitete in topicul pe la plangeri ca la un moment dat si recunoaste ca foloseste main2 pentru a intra cu vechiul ellite , sa poata intra cu 2 sau mai multe conturi .

:tiphat:

Posted

voi inca nu ati realizat ca incercati sa faceti mai mult decat moderatori/staffu acestui joc?pe toata lumea doare la basca de acest server(maxim 300 playeri on)de ce v-ar pasa voua oricum nu o sa de dea ban pt main 2 daca s-ar verifica cate persoane folosesc main2 nush cati ar mai ramane si cati playeri online ar mai fi ... lasati-o dreaq de comunitate si de tot si treziti-va!!! ca nu se va face nimic cu serveru si o sa se duca de rapa in scurt timp pierdere de timp..bani aruncati pe curent aiurea si nervi consumati cand vezi atata nesimtire(vezi posturile in leg cu bili de acum 1 luna pe care oricum nu le rezolva nimeni noroc cu "contu ala fantoma" care le tine pe prima pagina ca erau uitate demult...

Posted

voi inca nu ati realizat ca incercati sa faceti mai mult decat moderatori/staffu acestui joc?pe toata lumea doare la basca de acest server(maxim 300 playeri on)de ce v-ar pasa voua oricum nu o sa de dea ban pt main 2 daca s-ar verifica cate persoane folosesc main2 nush cati ar mai ramane si cati playeri online ar mai fi ... lasati-o dreaq de comunitate si de tot si treziti-va!!! ca nu se va face nimic cu serveru si o sa se duca de rapa in scurt timp pierdere de timp..bani aruncati pe curent aiurea si nervi consumati cand vezi atata nesimtire(vezi posturile in leg cu bili de acum 1 luna pe care oricum nu le rezolva nimeni noroc cu "contu ala fantoma" care le tine pe prima pagina ca erau uitate demult...

pai daca nu incercam noi si asteptam sa faca doar stafful link atunci chiar se duce totul de rapa. il loc sa vii cu astfel de posturi cum ca nu sa dat un verdict in nush ce plangere ai putea sa te gandesti la o solutie care ar duce la inlaturarea acelui main crack-uit, faptul ca un cont clona da up de 3 ori pe zi la o plangere nu schimba cu nimic jocul si nici nu cred va influenta o eventuala decizie.

Posted

Pai cine vrei sa faca? Ai impresia ca daca sunt moderatori/gm-ii in joc sunt mai presus, sau sunt obligati sa faca ceva?

Nu se implica ei, ne implicam noi. Esti un roman veritabil... cum spunea Paleologu-* o pleasca*.

Hai sa asteptam totul de-a gata de la altii pentru ca e greu sa gandim, sa luam atitudine. Am ceva ani pe serverul asta, e cam cea mai proasta perioada a lui. Dar va trece si vom scapa poate si de playerii problema...principala cauza a situatiei actuale, nu moderatorii. Moderatorii din partea mea pot sa nici nu fie, daca serverul merge bine.

Posted

nici moderatorii nu pot face nimic.aici e problema de tehnicieni.toata lumea injura moderatorul,daca daca maine ati avea oricare din voi moderator tot nimic nu ati putea face

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...