Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

darkandy

Reevaluare

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426607&pid=6081639&st=0&#entry6081639

Salut. Fac eu reevaluarea pentru ca proprietarul celor doua caractere este prea cu bun simt pentru a riposta.

Redemption, te-ai uitat bine in filmuletul respectiv? Eu m-am uitat de multe ori si NU VAD PRINTSCREEN-UL in cadrul acelui minut. Exista print facut normal cu party, dar NU IN INTERIORUL FILMARII.

E cat se poate de clara treaba, are pick. Dar au fost destule cazuri cand era la fel de clara si nu s-a dat suspend pe motiv de lipsa de print in filmulet.

Odyzeus a impus regula aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417277&view=findpost&p=5946108 cand a fost vorba de primul caz ...cred ca era vorba de _uNu_ care folosea speed.

V-as ruga sa va uitati din nou pe acel minut si daca vedeti print-ul in el sa imi dati mie ss pentru nefondata pe caracterul mare=Andrei. Dar daca nu il vedeti, cred ca ar fi cazul ca verdictul sa fie schimbat.

P.S Daca tot va uitati peste filmulet, uitati-va cu atentie si la secunda in care Berbecutz(care a luat deja 99 parca) ridica satanul si analizati daca acolo a dat el space sau nu. Ideea e ca el statea cu main2 si elite cu pick activat pe cules satani(cel putin) filmandu-i pe altii. Simpatic baiat nu?

:tiphat:

Posted

Se uita cineva si aici?

Banuiesc ca daca am folosit numele lui Redemption credeti ca astept o rezolvare de la el. Nu, si nici nu ar trebui ca reevaluarile sa fie facute de catre moderatorul care a dat verdictul(ceea ce Rede cred ca face acum :tiphat: )

Deci, se uita cineva si aici?

Posted

nu te mai agita mane...n`are rost...eu astept de 15 sa`mi rezolva cine reevaluarea ;) :violent: :violent: :violent:

CE SA ZIC....BATAIE DE JOC

Posted

nu te mai agita mane...n`are rost...eu astept de 15 sa`mi rezolva cine reevaluarea

CE SA ZIC....BATAIE DE JOC

Te-as ruga sa nu mai postezi aici, tu fiind simpaticul din pricina caruia trebuie sa astepte acum reevaluarea.

Nu contest ca a avut pick...se vede clar, nici el nu contesta asta prin atitudinea demna de a nu posta nimic in apararea sa. Dar daca exista precedent creat chiar de Odyzeus, ar fi de asteptat sa se respecte regulamentul cu privire la filmulete si in cazul acesta.

Multumesc anticipat!

P.S semnatura lui Frozen vi se pare ok?

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...