Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest CrazyWinn

[Rezolvat]Dani_Danutz , Old_Man

Recommended Posts

Guest CrazyWinn
Posted

Numele meu în joc: CrazyWinn

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Dani_Danutz , Old_Man

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/522/samp000dj.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/14/samp003bqv.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/683/samp001cy.png/

Descriere a situatiei: Dani_danutz ma contactat acum 1 sapt in legatura ca ar dori firma de pe forum SportsBet , eu iam zis ca vreau pretul de 50mil , el a fost de acord si mia dat 30mil inainte ( sambata,duminica) si a zis ca restul 20 mil mi da lunii , cand ii da old_man. Iam dat firma tot , si am asteptat pana ieri ( desi iam povestit tot lui old_man , si ma luat peste picior ) restul banilor vazand ca nu ii primesc mi-am luat firma inapoi , si am hotarat ca , cand imi va acorda si restu 20mil ii voi da firma . Timp de 1 saptamana el nu a intrat , creezand ca imi va da teapa , dar eu imi luasem firma inapoi si si-a dat seama si imediat a intrat in game si mi-a cerut firma inapoi si una alta. Old_Man din cate stiu nu are voie sa dea bani din admin ..si nici sa ii foloseasca numele in tranzactii facute de fratele lui tepar.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - old_man

Martori: - SS + Log'uri.

PS : As cere citirea log'urilor sa vedeti cum dani_danutz imi spune clar ca old_man ii va da bani sa imi cumpere firma , si apoi incearca sa imi dea teapa.= > Daca ai pile acuma poti face chiar orice pe acest server ? Sau exista un regulament ?

Ps 2 : Nu inteleg , cumperi firma o intretii 2 zile , apoi pac imi ceri bani inapoi si nici restu nu mi dai pentru ca tu esti fratele lui old_man si facii ce vrei tu.

PS 3 : Dece se baga old_man la o teapa ? Doar ca e pentru fratele lui ? Eu cand am luat teapa de 50mil la barbut , ce am mai facut nimic , pentru ca nu raspunde nimeni de bani nostri , dar se vede cand un player are pile.

Posted

Aratami si mie unde s-a stabilit ca suma oferita pe firma sa fie de 50mils....nu mai mintii ca sti foarte bine care a fost faza extrem iti oferea 35 apoi am venit eu cu dani si ti-am oferit 35 pe ea si ai acceptat....si ca sa se termine totul cu bine iti zic eu ce faci...ne dai cei 30 mil inapoi si nu te mai victimiza ca a stat la noi 2 zile firma ca nu s-a facut nimic pe firma aia in astea 2 zile. SI nu ne mai acuza ca vrem sa te tepuim ca nu e deloc asa...tu esti teparu vorbesti ceva si faci altceva...ai vrut sa tragi cat mai mult cu japca...nu se fac gesturi de astea ti-am mai zis e urat din partea ta..nu esti demn de respect.

#nu ti-a certut nimeni firma...doar banii pe care i-ai luat de la noi ...cei 30 mils ...nu mai baga vrajeli...

Guest CrazyWinn
Posted

Aratami si mie unde s-a stabilit ca suma oferita pe firma sa fie de 50mils....nu mai mintii ca sti foarte bine care a fost faza extrem iti oferea 35 apoi am venit eu cu dani si ti-am oferit 35 pe ea si ai acceptat....si ca sa se termine totul cu bine iti zic eu ce faci...ne dai cei 30 mil inapoi si nu te mai victimiza ca a stat la noi 2 zile firma ca nu s-a facut nimic pe firma aia in astea 2 zile. SI nu ne mai acuza ca vrem sa te tepuim ca nu e deloc asa...tu esti teparu vorbesti ceva si faci altceva...ai vrut sa tragi cat mai mult cu japca...nu se fac gesturi de astea ti-am mai zis e urat din partea ta..nu esti demn de respect.

Sa iti arat dovada ? Sa se verifice log'urile , old_man a zis singur ca a vazut despre ce e vorba si erau 50mil , deci ? Asteptam log'urile sa vezi si tu ce a vorbit Danutz . Dece nu a mers firma de cand ati luato voi ? Pentru ca nu stiti sa va ocupati de ea , nu e logic ?

PS : Si tot e vorba de teapa , daca eu nu primeam cei 20mil si voi erati in continuare directorii , eu luam teapa si nu se intampla nimic , daca eu mi-am luat firma inapoi , pac acuma eu sunt teparul si se dau si pedepse doar pentru ca la mijloc este TheOne si Fratele lui old_man ?

Sa se verifice log'urile cu ce am vorbit cu dani_danutz si se vede clar cand imi trimite 30mil si spune ca luni imi da old_man restu 20mil !

Eu vreau restu 20mil si va dau firma , sau pwp ( pana acuma admini nu se bagau in treburile oamenilor , acuma ca e fratele lui old_man gata .

Posted

Numele meu în joc: CrazyWinn

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Dani_Danutz , Old_Man

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/522/samp000dj.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/14/samp003bqv.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/683/samp001cy.png/

Descriere a situatiei: Dani_danutz ma contactat acum 1 sapt in legatura ca ar dori firma de pe forum SportsBet , eu iam zis ca vreau pretul de 50mil , el a fost de acord si mia dat 30mil inainte ( sambata,duminica) si a zis ca restul 20 mil mi da lunii , cand ii da old_man. Iam dat firma tot , si am asteptat pana ieri ( desi iam povestit tot lui old_man , si ma luat peste picior ) restul banilor vazand ca nu ii primesc mi-am luat firma inapoi , si am hotarat ca , cand imi va acorda si restu 20mil ii voi da firma . Timp de 1 saptamana el nu a intrat , creezand ca imi va da teapa , dar eu imi luasem firma inapoi si si-a dat seama si imediat a intrat in game si mi-a cerut firma inapoi si una alta. Old_Man din cate stiu nu are voie sa dea bani din admin ..si nici sa ii foloseasca numele in tranzactii facute de fratele lui tepar.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - old_man

Martori: - SS + Log'uri.

PS : As cere citirea log'urilor sa vedeti cum dani_danutz imi spune clar ca old_man ii va da bani sa imi cumpere firma , si apoi incearca sa imi dea teapa.= > Daca ai pile acuma poti face chiar orice pe acest server ? Sau exista un regulament ?

Ps 2 : Nu inteleg , cumperi firma o intretii 2 zile , apoi pac imi ceri bani inapoi si nici restu nu mi dai pentru ca tu esti fratele lui old_man si facii ce vrei tu.

PS 3 : Dece se baga old_man la o teapa ? Doar ca e pentru fratele lui ? Eu cand am luat teapa de 50mil la barbut , ce am mai facut nimic , pentru ca nu raspunde nimeni de bani nostri , dar se vede cand un player are pile.

In primul Rand Am spus ca o sa ii cer bani lui old_man Luni .Din Ce am Vorbit Ca Am timp 2 saptamani sa-ti dau si restul de bani .Ti-am Dat 30 de mil.Ma-i trecut Directoru Pe Forum.Luni,Marti,Miercuri am intrat 2 minute ca nam avut timp Deoarece Alti au si Teze,Antrenamente etc. Nu A Vrut nimeni Sa Iti De-a teapa dar din moment ce te-ai trecut singur director la firma dinou si te-ai bagat peste mine si am aflat asta De la TheOne care ma sunat si mi-a spus,asta A fost Nesimtire Curata! Si am Cazut De Acoord sa nu Iti mai Cumpar Firma! Astept Bani inapoi Si Punct Nu te Tepuieste Nimeni! Old_Man Nare Nici un Ameste in Aceasta Treabha Sunt EU Tu si TheOne! Atat Deci Te ROg frumos Nu Amesteca Pe Cine Nu trebhuie!

http://imageshack.us/photo/my-images/560/samp069h.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/20/samp070y.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/141/samp071lo.png/

Dovezile mai jos

Posted

CrazyWin inteleg ca esti nesimtit, nu stiu cum te suporti asa...in fine....din moment ce ai stabilit niste reguli de ce te abati de la ele? si cum vine mizeria asta ca vrei restu de 20 mils sau nimic...pai ma copilasule...daca tot esti tepar macar ascunde-te nu te afisa asa....ti-am zis, nu mie de bani mie de tine ca iti bati joc de noi si nu am sa te las in pace pana nu ne restitui cei 30 mils. Am dat bani la tot serverul aproximativ... si stie toata lumea ca sunt darnic...cu ce motiv crezi ca as da teapa? mai gandestete ca din tot jocul asta reiese ca tu esti teparul...eu zic sa te retragi si sa faci ce e de facut acuma cat mai poti.

#Nu il mai amesteca pe old_man ca el nu are nici-o legatura in teapa ta...el e doar un pion secundar in treaba asta, care a fost mentionat intr-un oarecare context.

Guest LastKiss
Posted

scuzati ca ma bag,dar ii dau dreptate lui dani_danutz deoarece si el a avut sa-mi dea 4 milioane ca premiu pentru un event in factiune si azi mi i-a dat.Nu mi se pare a fii gen tepar pentru ca nu a mai intrat 3,4 zile din cauza unor probleme personale.Apropo,unde a zis dani_danutz ca old ii va da bani din admin? Poate ii dadea din banii lui personali,in niciun caz din admin.

// warn up. Neimplicat.

Posted

mda. se pare ca problema a generat intr=o problema si mai grava

sefule nu iti este rusine sa imi terfelesti numele.

ti-am spus clar in joc luni sau marti .. nu mai stiu exact

nu ma bagati pe mine in povestea asta .

nu te inetereseaza ce fac eu cu banii

una peste alta ai asa

1 firma inchisa fara drept de a mai deschide alta .

2. inapoiaza banii .

altadata respecta regula unei intelegeri .

am discutat si cu dani_danutz si cu theone si amandoi au spus acelasi lucru .. 30 mil plata cash si restul pe parcurs .

faza cu diferenta de bani eram un backup, dar cum nu ai avut nicio intelegere cu mine nu aveai cum sa iti dau banii eu.

una peste alta Dan si Theone ... o sa va pedepsesc eu cumva ...

Guest CrazyWinn
Posted

Pai domnule old_man , din cauza ' numelui tau ' ma-m bagat in afacerea , asta , cum sa le dau bani inapoi ? de cand admini acuma se baga la ' tepe'e , eu daca nu primeam bani restu 20mil , cum ai spus si tu nimeni nu patea nimic , iti reaminstesc replica : ' Vinzi aer' ? dar eu daca nu vreau sa le dau bani acuma gata , patesc ceva ? Nu inteleg dece le tii partea. Pana acum 3 zile te durea fix in cot , daca fratele tau imi dadea teapa sau nu ( aici numele nu il ai terfelit ? stiind ca e tepar ) si acuma ca omu intra peste 1 saptamana gata , sefule dane bani , ca eu am pile si numai vreau firma.

Eu nu le dau nimic . Atata timp cat singur mia dat bani , pentru firma , el sa oferit nu lam obligat , nu iam dat teapa cum a incercat el , sunt curat si nu ma intereseaza ce zicii tu aici. Aratami regulamentul unde scrie , ca daca cineva imi da 30mil pe o firma si nu imi da restu de bani , se dau inapoi si eu le dau pana atunci , astept o decizie.

Cum adica sa nu te bag in poveste old ? Daca el te-a bagat in poveste pana peste cap ? Adica ei iti folosesc numele ca sa imi dea teapa, si tot eu sunt de vina , acuma te inteleg e fratito , dar respecta regulamentul.

Singur cu gura ta ai spus ca lunii mi dai , in al2'lea ss. Si eu daca nu am primit bani 20mil nici pana azi ce vruiai sa iti las firma tie ? Pentru 30mil ? Asteptam restu si te puneam director.

Old_Man esti mai mic decat Sfantu Regulament : Nu raspundem de banii furati, respectiv conturile "sparte", singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra, respectiv parola si userul.

Si daca ar fi sa fie teapa , nimeni nu raspudne de bani playerilor , asa ca nu iti dau nimic stai linistit.

Pwp :*

Posted

Pai domnule old_man , din cauza ' numelui tau ' ma-m bagat in afacerea , asta , cum sa le dau bani inapoi ? de cand admini acuma se baga la ' tepe'e , eu daca nu primeam bani restu 20mil , cum ai spus si tu nimeni nu patea nimic , iti reaminstesc replica : ' Vinzi aer' ? dar eu daca nu vreau sa le dau bani acuma gata , patesc ceva ? Nu inteleg dece le tii partea. Pana acum 3 zile te durea fix in cot , daca fratele tau imi dadea teapa sau nu ( aici numele nu il ai terfelit ? stiind ca e tepar ) si acuma ca omu intra peste 1 saptamana gata , sefule dane bani , ca eu am pile si numai vreau firma.

Eu nu le dau nimic . Atata timp cat singur mia dat bani , pentru firma , el sa oferit nu lam obligat , nu iam dat teapa cum a incercat el , sunt curat si nu ma intereseaza ce zicii tu aici. Aratami regulamentul unde scrie , ca daca cineva imi da 30mil pe o firma si nu imi da restu de bani , se dau inapoi si eu le dau pana atunci , astept o decizie.

Cum adica sa nu te bag in poveste old ? Daca el te-a bagat in poveste pana peste cap ? Adica ei iti folosesc numele ca sa imi dea teapa, si tot eu sunt de vina , acuma te inteleg e fratito , dar respecta regulamentul.

Old_Man esti mai mic decat Sfantu Regulament : Nu raspundem de banii furati, respectiv conturile "sparte", singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra, respectiv parola si userul.

Pwp :*

:) intradevar ai dreptate ... doar ca tu mi-ai cam tavalit numele prin noroi si asa nu imi place.

Dan a spus aici:

http://****.us...0/samp069h.png/

si tu ai fost de acord.

nu le dai banii ok nicio problema le las firma deschisa, au platit pt ea, si-au respectat intelegerea 30 mil plata cash si restul trebuia platit din ceea ce castigau pe parcurs, asa a fos invoiala.

ps : intradevar mi-a cerut bani si i-am dat din banii mei.

avea banii pt tine pus in banca.

un fel de garantie, numai ca nu am inteles de ce a trebuit sa ma implici si pe mine. nu ai tranzactionat cu mine nimic.

singurul lucru pe care Dan l-a spus a fost ca o sa ia bani de la mine, nu ca o sa-ti dau eu bani sau mai stiu eu ce.

Guest CrazyWinn
Posted

Sefule eu nu am nicio treaba cu tine , te'am respectat nu cred ca te-am jignit , doar ca atata timp cat te-a implicat , aici poti recunoaste , cum sa nu zic si de tine ? Cum sa le deschizi firma cand are sami dea si restu bani ?( si nu a fost din castig , a fost intr'o saptamana , mai exact luni) Nu ar fi corect sa imi dea restu de bani , apoi sa isi continue activitatile cu firma ? La pretul pus de amn2 ? .. aici iar ii ti apararea , mie imi inchideai firma , lui io deschizi . Respecta fratele meu regulamentul si playeri , nu fa diferente .

PS : Pune poza dinou ca nu merge.

Posted

Oricum ma nu va dau nimic , stati linistiti.

http://img684.imageshack.us/img684/1843/samp080nde.png

http://img717.imageshack.us/img717/2204/samp079cc.png

CUm vine asta?? nu stiu cine te crezi tu...dar eu zic sa te trezesti la realitate..

Noul director al firmei este Dani_Danutz

El se va ocupa de firma LinkMania SportsBet!

Unde e saptamana aia de care zici?....dani a fost director de pe data de 19...iar pe data de 23 ai venit cu tupeu sa zici ca revi ca director, cu banii luati de la noi.

Omuletule ce e cu haosul asta pe care il faci...nu ma mai intereseaza banii...poti sa faci bors oricum ai demonstrat ca nu esti un om demn de incredere...tu ai impresia ca poti sa faci ce vrei dar nu e asa...lasa ca se intoarce roata...oamenii ca tine nu au ce cauta in comunitatea asta... foamea asta dupa niste bani virtuali o sa te doboare... te contrazici singur in ceea ce zici...tot vorbesti intruna de o teapa care ti-o dam noi...dovedeste tu chestia asta ca nu asa merg lucrurile, asa oricine poate sa spuna multe dar nu e de ajuns...trebuie sa iti sustii vorbele cu dovezi concludente

In poza http://imageshack.us/photo/my-images/20/samp070y.png/ dani spune foarte clar ca "luni ii cer banii si ii PASTREZ IN BANCA" nicidecum ca luni ti da...si mai termina odata cu saptamana ta ca nici nu se pune problema de o saptamana au fost cateva zile maxim 4

#deja incepi sa aberezi...lasa fratioare simtete tu bine cu banii aia...daca tu te simti bine ca ai dat teapa unor colegi de "joaca" ca sa zic asa. Sa fi sanatos! bafta.

Guest CrazyWinn
Posted

Oricum ma nu va dau nimic , stati linistiti.

http://img684.imageshack.us/img684/1843/samp080nde.png

http://img717.imageshack.us/img717/2204/samp079cc.png

CUm vine asta?? nu stiu cine te crezi tu...dar eu zic sa te trezesti la realitate..

Noul director al firmei este Dani_Danutz

El se va ocupa de firma LinkMania SportsBet!

Unde e saptamana aia de care zici?....dani a fost director de pe data de 19...iar pe data de 23 ai venit cu tupeu sa zici ca revi ca director, cu banii luati de la noi.

Omuletule ce e cu haosul asta pe care il faci...nu ma mai intereseaza banii...poti sa faci bors oricum ai demonstrat ca nu esti un om demn de incredere...tu ai impresia ca poti sa faci ce vrei dar nu e asa...lasa ca se intoarce roata...oamenii ca tine nu au ce cauta in comunitatea asta... foamea asta dupa niste bani virtuali o sa te doboare... te contrazici singur in ceea ce zici...tot vorbesti intruna de o teapa care ti-o dam noi...dovedeste tu chestia asta ca nu asa merg lucrurile, asa oricine poate sa spuna multe dar nu e de ajuns...trebuie sa iti sustii vorbele cu dovezi concludente

Pai daca luni el nu mi-a dat bani ce vruiai sa va las in continuare firma ? Normal ca mi-am reluat activitatile in firma , si cand imi dadeati si restu banilor vi-o incredintam si va salutam. Voi ati incercat sa imi dai o teapa de 20mil , si se pare ca sa intors roata si voi ati luat teapa de 30mil , asa se pare nu ?

PS : Nu uita dani , ca eu te'am ajutat sa skapi de datoria de skynnet , 4mil $ am zis sa te ajut , desi mai aveai sa imi mai dai 20mil , deci nu inteleg care nu e fair-play si e teparul .

TheOne : Daca nu stiai , regulamentul spune ceva , citestel apoi faci ss de 5 ori si posteazal.

Eu accept decizia luata de old_man doar daca timp de maxim 2 sapt primesc restul banilor. E corect da ? Si daca nu primesc bani sa imi reiau firma ?

Posted

Gabi poti inchide topicul...si sa ramana crazywin cu banii si cu firma sa fie fericit... si imi cer scuze fata de tine ,Gabi , pentru toate mizeriile astea...

#Degeaba arunci vorbele astea..esti cel mai josnic copil intalnit vreodata...nu ai pic de respect fata de cei de langa tine.

##nu vrem nici-o firma nimic. CAZ inchis nu mai ai ce discuta cu noi bafta.

// vezi ca tu ai cam exagerat cu posturile in topicul asta, avand in vedere ca nu e sectiunea la care moderezi, si in acelasi timp nici macar nu ai fost pomenit printre reclamati: " Numele EXACT celui pe care îl reclam: Dani_Danutz , Old_Man". Plus al de cuvintele/expresiile "copil josnic","nesimtit", "copilasule" nu sunt demne de un moderator, si avand in vedere ca esti in sesctiunea in care eu moderez, te voi ruga pe viitor sa renunti la ele.

Guest CrazyWinn
Posted

Gabi poti inchide topicul...si sa ramana crazywin cu banii si cu firma sa fie fericit... si imi cer scuze fata de tine ,Gabi , pentru toate mizeriile astea...

Vrei si o ciocolata calda ? Sau o batista ? :)) ... firma o primiti inapoi , cum a fost vorba , cand imi trimite restu 20mil $ , ma pus sa aleg sefu .

Posted

#Degeaba arunci vorbele astea..esti cel mai josnic copil intalnit vreodata...nu ai pic de respect fata de cei de langa tine.

##nu vrem nici-o firma nimic. CAZ inchis nu mai ai ce discuta cu noi bafta.

ok. ramai cu firma si cu banii..

felicitari !!!

m-am razgandit.. ai ramas doar cu banii.

Posted

CrazyWinn nu a restituit banii .

#Nu. Si ieri ia mai dat dani 20 mils (inainte sa postezi tu) deci are sa ne dea in total 30+20 = 50mils.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...