condor Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Sugerez sa se schimbe: 18. Preluare spot Modalitate preluare spot: Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp pe normal chat. Preluarea necesita 4 poze, in minute diferite, printul 1 fiind in minutul 0 si al treilea print in minutul 4, urmat de printul cu F4 ridicat in minutul 5 pentru a incheia preluarea. Preluarea incepe din momentul cand ati adresat prima intrebare dar aceasta nu se va incheia cu o intrebare afisata de caracter in momentul printului F4. Daca totusi dupa printul cu F4, persoana ce urmeaza a fi preluata, raspunde, nu se mai ia in considerare, chiar daca este minutul 5. Minim 1 poza trebuie facuta la coordonate diferite. Daca in interval de 5 minute nu se dovedeste ca minim 1 caracter de pe spot este on, acestia au pierdut spotul. ÎN 18. Preluare spot Modalitate preluare spot: Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp pe normal chat. Preluarea necesita 4 poze, in minute diferite, printul 1 fiind in minutul 0 si al treilea print in minutul 4, urmat de printul cu F4 ridicat in minutul 5 pentru a incheia preluarea. Preluarea incepe din momentul cand ati adresat prima intrebare dar aceasta nu se va incheia cu o intrebare afisata de caracter in momentul printului F4. Daca totusi dupa printul cu F4 sau in momentul acestuia, persoana ce urmeaza a fi preluata, raspunde, nu se mai ia in considerare, chiar daca este minutul 5. Minim 1 poza trebuie facuta la coordonate diferite. Daca in interval de 5 minute nu se dovedeste ca minim 1 caracter de pe spot este on, acestia au pierdut spotul. Si dau exemple de 2 situatii diferite: Aici s-a dat SS (am luat nefondata) Aici nu s-a dat nefondata. Deci dupa ce varianta sa facem preluare? :)
Konvict Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 dupa printul cu f4 esti preluat direct, nu conteaza ca ai rasp la 2 sec dupa ce la facut. atata timp cat nu apari in printul cu f4 nu mai ai nici un drept asupra spotului. m-am uitat.
condor Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 dupa printul cu f4 esti preluat direct, nu conteaza ca ai rasp la 2 sec dupa ce la facut. atata timp cat nu apari in printul cu f4 nu mai ai nici un drept asupra spotului. De curiozitate te-ai uitat pe exemplele date?
Redemption Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Cazul 1: ai facut preluare, ti s-a raspuns in f4, preluare incorecta, nefondata. Cazul 2: s-a facut preluare, s-a raspuns in f4, preluare incorecta, s-a facut pk si s-a dat suspend pentru asta.
condor Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Mda asa este, in cazul 2 nu am fost atent si am inteles ce nu trebuia :)) . Se poate inchide