fizeeN Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Numele meu în joc: fizeeN Numele EXACT celui pe care îl reclam: infected.punk Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/17/samp099r.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/580/samp100bq.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram in fata la pariuri si a venit infected.punk si`a facut un knife , si am intrat in pariuri sa il astept cu lama . a intrat inpariuri i`am dat lama si sa nu moara sa pus alt-tab Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: ss ps: Daca nu se ia in considerare pentru dovezi putine (necolucide) , ori cum nu are voia sa stea afc in pariuri, dar 1 una din poze se vede cu`m sia facut un knife
infected.punk Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 bai ce vanator esti...esti tu sigur ca eram afk si nu m-am miscat?:)) atunci explica te rog cum am iesit de la pariuri imediat?:)) in fine...eu nu am fost alt+tab...dar las adminul sa decida ... (uitati-va la cele 2 bilete din dreapta caracterului si o sa va dati seama ca m-am miscat si in plus pozitia in care eram in prima poza, aproape perpendicular pe fizeen, iar in a 2a poza sunt pe diagonala)
fizeeN Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 exzact ai recunoscut ca ai fost alt tab! sau ai cv scut in gat sa opreasca cutitu sa te omoare? sau cum explici faptul ca ti`am dat lama si nu ai murit? Daca nu ai stat alt tab ai stat afc 1 din asta tot e
infected.punk Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 m-am miscat...:))=)) si unde am recunoscut?:)) si cand te misti nu mai mori;)
fizeeN Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Ma numa nu imi pot da seama cum puteti fi atata de mincinosi.Ai intrat in pariuri ai stat cu spatele la mine tiam dat lama te`ai pus alt tab si dupaia ai revenit la jocul normal(cand te pui alt tab nu poti muri cand iti da cnv lama )
infected.punk Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ma numa nu imi pot da seama cum puteti fi atata de mincinosi.Ai intrat in pariuri ai stat cu spatele la mine tiam dat lama te`ai pus alt tab si dupaia ai revenit la jocul normal(cand te pui alt tab nu poti muri cand iti da cnv lama ) gata...las-o asa ca vad ca nu intelegi limba romana...asteapta decizia adminului te rog;)
Dragos Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Nu rezolvati nimic sau mai bine zis,nu demonstrati ca era in "alt+tab" la pariuri daca voi faceti poze la secunda :| Nu se intelege nimic din 2 poze,2secunde diferenta .. Mai ai si alte poze?
fizeeN Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 nu mai am poze dar se vede clar ca i`am baga lama in gat si se pune in genunchi si cade ( si nu a murit)
infected.punk Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 nu mai am poze dar se vede clar ca i`am baga lama in gat si se pune in genunchi si cade ( si nu a murit) pai nici nu ai cum sa mai ai poze pentru ca nu am fost alt tab:)) @warn up pentru mine (pe forum) pentru acest post :D