Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Castle Siege

Recommended Posts

Posted

IceMan ai spus in topicu lui barosanu ca ,,nu se poate"

Partyul meu cat si cel a lui Juny jucam pe serveru asta doar pentru cs. Acum nici cs nu mai este. Am dori sa stim care e probleme de fapt cu castle siege? de ce nu merge?

Daca problema nu se poate rezolva macar ziceti-ne ca sa nu mai jucam aiurea numai xp xp xp xp

Multumim in avans de raspuns

Posted

eh, chiar daca nu se rezolva tot se va juca pt xp, doar nu o sa parasim spoturile ca nu merge cs.

probabil trebuie setat si dat un restart la server, dupa totul va reveni la normal.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

daca jucati numai pentru cs , va zic eu unde e :D

va intalniti acolo voi 10 si va frigeti :)))

Posted

lasa-ti vrajeala, daca nu sunteti implicati nu va bagati. Nu cred ca se rezolva doar prin restart la server aparent, altfel se rezolva deja.

Eu unul daca nu se rezolva csu pana duminica viitoare ma las de mu. DB-u asta oricum a fost o vrajeala continua, am jucat numai pt alea 2 ore de cs. Acuma nici alea nu mai sunt.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

lasa-ti vrajeala, daca nu sunteti implicati nu va bagati. Nu cred ca se rezolva doar prin restart la server aparent, altfel se rezolva deja.

Eu unul daca nu se rezolva csu pana duminica viitoare ma las de mu. DB-u asta oricum a fost o vrajeala continua, am jucat numai pt alea 2 ore de cs. Acuma nici alea nu mai sunt.

iti dau pm miercuri daca nu se rezolva sa-mi lasi itemele cadou

Posted

Ca iti explic eu tie care este problema sau nu, n-o sa se rezolve doar povestindu-ti. Sa-ti spun sincer, nu stiu nici eu, nu am studiat. O sa se rezolve, nu stiu cand.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...