SpecialK Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Numele meu în joc: SpecialK Numele cel pe care il reclam: CostyB Screenshot-uri:http://img155.imageshack.us/img155/5827/samp000nq.png http://img828.imageshack.us/img828/5690/samp003aq.png Descriere a situatiei: Eram pe la cai , deodata il vad pe CostyB refugiat in camaruta aceea , trag in el 2-3 gloante , observ ca nu se modifica deloc heal'ul , mai trag tot la fel .. , am realizat ca el este afk ceea ce este interzis in acea locatie .Daca va intrebati de unde aveam atatea gloante la pistol erau de la eventul lui old_man LMS cu pistoalele alea 2 (nu stiu exact cum se numeste arma) . Se observa din poze ca este AFK (uitati-va la gloantele pistolului si la timp ) iar acestuia nu i'a scazut deloc healul. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: old_man , Ruller Martori: bibeLOW .
costyb Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 u de fapt aveai ciuda pe mine ca te laudai toata seara ca fumezi cu unu smecher :) si cand mi-am spus punctul de vedere ai sarit si m-ai omorat mereu degeaba. asa ca nu mai zice tu ca m-ai vazut pe mine si nush ce. ma omorasei de 3 ori inainte si mai pierdusem un bilet din cauza ta. era clar ca ma saturasem de drumul spawn-pariuri si te-am lasat sa te linistesti si mi-am vazut de joc. asta se cam numeste vanatoare.
SpecialK Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Costy , din toate spuse mai sus , mi-am dat seama ca nici nu stii sa minti . Cum ai mai pierdut inca un bilet si in 3 drumuri ale tale Spawn-LS ai mai bagat unul ? La tine nu e intreval 30 minute cumva sau esti mai special ..:) ? Si inca ceva te rog sa inveti termenul de vanatoare inainte sa il folosesti .Posteaza poze cum ca te'am omorat si atunci ma poti numi vanator. Astept decizia unui admin.
costyb Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ma nu ma inteleg cu tine... deci dupa ce m-am luat de tn ca te laudai ca te droghezi u cand intram la pariuri ma omorai. si iti dai seama ca dupa ce am pierdut primul bilet am fost la 30 min si iar m-ai omorat. vai vai vai...