Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

favoritisme

move to pick

Recommended Posts

Guest ToTo-Riina
Posted

Cred ca cel mai bine e sa-ti raspund la intrebarile tale cu propriile raspunsuri:

Nush unde`i problema,nu adun nimic,nu dau gt.Deci care e problema :-??

si raspunsul tau:

Ma faci sa rad, jur. Pana acum doar am zambit la reply-uri, dar acum rad la propriu. Atat timp ca foloseai niste functii care nu sunt permise? Hai sa nu o mai lungim, nu are rost. Accepta-ti pedeapsa.

plus o afirmatie care a venit asa repede intr-un topic si acum intarzie, de parca s-a ascuns:

halal

Cum am spus si aseara, hotul striga hotii.

Cu riscul unui warn up, trebuie sa ma bag si eu in seama. Tsu, mare ipocrit mai poti fi; macar daca nu te-ai mai da in spectacol, dupa ce te-am filmat folosind pick-ul de la elite si ai ramas nepedepsit. Poti zice tu cat vrei ca foloseai space si alte magarii, ca n-ai sanse. Ai folosit elite si gata. Dar na, ai "batut mult din gura" si s-a trecut cu vederea, ca sa nu mai zic de functia pe care o ai/aveai.

Sa inteleg ca doriti sa primeasca cineva suspend pentru niste screenshot-uri facute pe youtube care nu au treaba cu jocul? Daca fac poza cu desktop-ul ca sa ma laud ce wallpaper si ce skin-uri am, si in coltul din dreapta jos, apare un "elite mu autoclicker" iau suspend? Daca apare un shortcut numit "main2" iau suspend? Sper din tot sufletul ca inca nu s-a ajuns la nivelul respectiv.

Mai bine ne-am vedea fiecare de joc, dam un rr, mai luam un creation in cc, dam un pk la invazie, ca deh, asta-i jocul; iar un castle siege saptamanal nu cred ca ar deranja pe nimeni :)

LE: Marian <> Juny

LE2: <> inseamna diferit

gg mariane , vb ta joaca si adminii cu ellite si vor sa nu mai jucam noi =)))) cazul balauru (TheMask) si TzuTzu (Rudy) =)))) noi suntem prostii , nu avem voie sa facem nimic .

:tiphat:

Posted

http://img442.imageshack.us/img442/9717/main2juny.png

admini faceti ceva cu astia care folosesc main2? nu e singurul

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427288&view=findpost&p=6070506

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426593&view=findpost&p=6058099

vreo masura ceva?

Hai ma dute si canta la alta masa pot sa imi numesc fisieru main si lautar si sa apara lautar 10571.12512851 asa ca dute si sorcoveste pe altcineva

Posted

Cu riscul unui warn up, trebuie sa ma bag si eu in seama. Tsu, mare ipocrit mai poti fi; macar daca nu te-ai mai da in spectacol, dupa ce te-am filmat folosind pick-ul de la elite si ai ramas nepedepsit. Poti zice tu cat vrei ca foloseai space si alte magarii, ca n-ai sanse. Ai folosit elite si gata. Dar na, ai "batut mult din gura" si s-a trecut cu vederea, ca sa nu mai zic de functia pe care o ai/aveai.

Sa inteleg ca doriti sa primeasca cineva suspend pentru niste screenshot-uri facute pe youtube care nu au treaba cu jocul? Daca fac poza cu desktop-ul ca sa ma laud ce wallpaper si ce skin-uri am, si in coltul din dreapta jos, apare un "elite mu autoclicker" iau suspend? Daca apare un shortcut numit "main2" iau suspend? Sper din tot sufletul ca inca nu s-a ajuns la nivelul respectiv.

Mai bine ne-am vedea fiecare de joc, dam un rr, mai luam un creation in cc, dam un pk la invazie, ca deh, asta-i jocul; iar un castle siege saptamanal nu cred ca ar deranja pe nimeni :)

Genul asta de reply-uri mi se par nostime de tot. Cand deja esti pus intr-o postura precara de suspend imediat o dai in sentimentalisme si ne spui cum mai bine sa o dam uitarii la un pahar de bere. Pacat ca nu erai la fel de sentimental cand filmai pe unu si pe altu, ca deh, tu erau justitiarul. Tu si restul ca tine.

Iar referitor la ce ai spus mai sus cu intreaga poveste de desktopul tau, la fel de bine puteai face poza in-game cu "meet player" si sa ne spui dupa ca nu folosesti elite decat ca si cliker, oare tine la fel de mult povestea sau se clatina ca cea cu "main2" in filmare?

gg mariane , vb ta joaca si adminii cu ellite si vor sa nu mai jucam noi =)))) cazul balauru (TheMask) si TzuTzu (Rudy) =)))) noi suntem prostii , nu avem voie sa facem nimic .

:tiphat:

Vorba voastra ramane a voastra, cum am zis si in topicul legat de "TzuTzu" nu aveti habar de nimic, puneti numele de admin oriunde credeti ca atrage interes, fara sa va ganditi daca el era intradevar pe cont, sau macar acasa in acel moment. Oricum, majoritatea faceti pe victimele pe forum cand de fapt ar trebui sa va uitati la voi in gradina.

Posted

apucati-va dq de mario cu toti...pt toti avocati daca faci un clip si are numele main, mai faci unu se pune main1,main2,main3 va prostit pe toti muu de tot si programele daca se da ss aici...linkmania chiar sa dus rau de tot....o zi buna in cont..warn me daca am spus ceva gresit :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...