meetique Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Numele meu în joc: Scaramouche Numele EXACT celui pe care îl reclam: Jumper Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/412/samp023u.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): pai ma jucam linistit si incepe sa ma ameninte aiurea. eu nu joc ca sa suport toate cuvintele aici. joc de placere. va rog luati masura cea buna nu sunt un vanator. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):- Martori:-
Jumper. Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Da , recunosc ca te'am amenintat ca vei lua ban , dar defapt povestea este alta. Nu am reusit sa fac dovezi dar nu ma las pana nu te prind . Te joci cu s0beit la 1-2 noaptea cand nu sunt admini / nu e nimeni pe sv , iti iei jobul Trucker si iti dai teleport la checkpoint pentru a face bani . M-am saturat de s0beit'ul vostru , aveam doua poze dar nu dovedeau nimic , krystu mi-a confirmat asta , iar filmarile nu sunt acceptate ca dovada. , deci o sa incerc sa fiu mai atent data viitoare poate chiar o sa te prind . Te'am amenintat cu banul pentru ca , credeam ca o sa iesi de pe server si nu vei continua in a folosi codul. Ramane la decizia unui admin , multumesc .
meetique Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 adevarul e ca nu folosesc coduri. si noaptea cand n-am ce face, mai iau cateodata jobu de trucker si fac bani. doar atat. de ce as risca sa iau ban la lvl 21? dupa ce ca dedic atat de mult timp acestui joc...
Jumper. Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Asta ti'am spus si eu aseara ca e pacat de lvl tau . Dar momentan nu am dovezi deci ai dreptate in totalitate , momentan. Dar o sa vina vremea cand o sa iasa adevarul la iveala , astept decizia unui admin . Multumesc
BAdu Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Jumper va primi ban 7 zile pentru amenintare cu ban. Nu mai faceti freechat in plangeri va rog. Riscati sanctiuni care pot fi evitate foarte usor.