spades Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Skydiving Agency • Aceasta agentie se ocupa cu parasutismul dintr-un avion model Beagle. In schimbul unei sume de bani,poti simti o doza de adrenalina foarte mare si poti admira un peisaj foarte frumos. • Pretul pentru o aruncare din avion de la o inaltime foarte mare este de 10.000$ • Actiunea incepe dupa ce se strang cel putin 5 doritori. • Banii mi transferati mie prin banca sau mi puteti da cash. ( Monster ) • Parasuta gasiti sus,pe Star Tower. Regulament: 1.Este interzis limbajul vulgar intre participanti. 2.Este interzisa omorarea intre rivali. 3.Dupa ce se strang cel putin 5 playeri,se fixeaza o ora de decolare. Daca nu sunteti prezenti,nu va puteti primi banii inapoi. 4.Avionul decoleaza la ora stabilita. Nici mai devreme,nici mai tarziu. Model pentru a participa: Nume: Factiune: Level: Voi respecta regulamentul: Da/ Nu Am achitat taxa de participare: Da/Nu Anunt: Recrutez un pilot! Salariul va depinde de cati doritori vor veni. Model aplicatie pilot: Nume: Factiune: Detin licente de zbor: Da/Nu Sunt un om de incredere: Da/Nu Am abilitati necesare pentru a conduce un avion: Da/Nu *Pilotul de rezerva va pilota cand voi fi eu inactiv. *Daca nu este cand nu sunt nici eu i se taie o mica parte din salariu. *Vom discuta mai multe dupa ce voi gasi o persoana adecvata. Anunt 2: !Deoarece firma este proaspat deschisa,am decis ca prima aruncare sa fie gratuita!
Madalin Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Nume: Madalin Factiune: Armata Detin licente de zbor: Da Sunt un om de incredere: Da Am abilitati necesare pentru a conduce un avion: Da
spades Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Mai astept cererei si clienti de asemenea.
Paul Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Nume: Paul_Pop Factiune: Grove Level: 24 Voi respecta regulamentul: Da Am achitat taxa de participare: Nu ( Prima e gratis :D )
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Nume: Amarok Factiune: Scoala Level: 19 Voi respecta regulamentul: Da Am achitat taxa de participare: Nu,o sa o platesc la fata locului,nu e un pret mare 10k :rolleyes:
spades Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Nume: Paul_Pop Factiune: Grove Level: 24 Voi respecta regulamentul: Da Am achitat taxa de participare: Nu ( Prima e gratis :D ) S-a organizat deja prima aruncare. Nu am mers forumul si nu am putut posta. Mai astept cel putin 3 participanti.
Sl3nder Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nume: Alexus Factiune: Armata Level: 15 Voi respecta regulamentul: Da Am achitat taxa de participare: Nu,o sa o platesc la fata locului.
Red. Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nume: Red. Factiune: Civil Level: 2 Voi respecta regulamentul: Absolut Am achitat taxa de participare: Platesc la fata locului. :cool2:
RandOm Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Nume: RandOm Factiune: UST Detin licente de zbor: Da Sunt un om de incredere: Da Am abilitati necesare pentru a conduce un avion: Da *Pilotul de rezerva va pilota cand voi fi eu inactiv. *Daca nu este cand nu sunt nici eu i se taie o mica parte din salariu. *Vom discuta mai multe dupa ce voi gasi o persoana adecvata.
Red. Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Mai este valabil ?! se mai ocupa cineva ? Astept raspuns !
RandOm Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 inchideti firma se pare ca nimeni nu se mai ocupa
Alezander Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nume: Alezander Factiune: F.B.I Level: 14 Voi respecta regulamentul: Da Am achitat taxa de participare: Nu,o sa o platesc la fata locului.