lolflamE Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Numele meu în joc: Semos Numele EXACT celui pe care îl reclam: Bic Screenshot-uri: Here Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): spawn kill Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: -
Bic Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Numele meu în joc: Semos Numele EXACT celui pe care îl reclam: Bic Screenshot-uri: Here Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): spawn kill Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: - Te'am atacat langa spital, cand ai ramas fara hp ai fugit in spawn (sa poti sa ma postezi)
lolflamE Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 In poza ta se vede ca fug, nu ca fug in spawn
Dragos Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Semos primeste warn pentru vanatoare. Bic nu primeste nimic.