LapTEEE Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nick: NewYorkeR Level (minim 3): 5 Cate ore activezi zilnic pe server ?: nu ma cronometrez,in jur de 2-3ore Esti o persoana de incredere ?Da @ mai sunt cu un cont amarok aici dar nu pot activa pe 2 conturi,asa ca imi dau demisia de pe ala si intru cu asta :) Acceptat. Lista cu anunturi: LinkMania Kombat Stars recruteaza playeri activi! Check Forum (Prime Mari) - 7 zile Triadele va asteapta sa aplicati, prime mari, membri capabili. Join Us ! - 1 saptamana si 5 zile
Nach3 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nick: Sorin_Nache Level (minim 3): 3 Cate ore activezi zilnic pe server ? Nu poti sa zic un numar de ore pt ca nu stiu cat pot juca intr-o zi. (3 ore) Esti o persoana de incredere ? Da ! Retrag cererea deoarece imi trebuie level 5 sa pot lua jobul News Reporter !
LapTEEE Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nick: Sorin_Nache Level (minim 3): 3 Cate ore activezi zilnic pe server ? Nu poti sa zic un numar de ore pt ca nu stiu cat pot juca intr-o zi. (3 ore) Esti o persoana de incredere ? Da ! Acceptat. Lista cu anunturi: LinkMania Kombat Stars recruteaza playeri activi! Check Forum (Prime Mari) - 7 zile Triadele va asteapta sa aplicati, prime mari, membri capabili. Join Us ! - 1 saptamana si 5 zile
Just.Me Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nick: JusT.Me Pachetul dorit: 3 Anunt: CM de Zaruri a inceput , editi noi , check forum Competiti si Evenimente. Screenshot cu achitarea pachetului:http://imageshack.us/photo/my-images/526/samp002rw.png/
Ina Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Nick: JusT.Me Pachetul dorit: 3 Anunt: CM de Zaruri a inceput , editi noi , check forum Competiti si Evenimente. Screenshot cu achitarea pachetului:http://imageshack.us/photo/my-images/526/samp002rw.png/ Lista cu anunturi: LinkMania Kombat Stars recruteaza playeri activi! Check Forum (Prime Mari) - 7 zile Triadele va asteapta sa aplicati, prime mari, membri capabili. Join Us ! - 1 saptamana si 5 zile CM de Zaruri a inceput , editi noi , check forum Competiti si Evenimente. - 3 zile
Ina Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Lista cu anunturi: LinkMania Kombat Stars recruteaza playeri activi! Check Forum (Prime Mari) - 6 zileTriadele va asteapta sa aplicati, prime mari, membri capabili. Join Us ! - 1 saptamana si 4 zileCM de Zaruri a inceput , editi noi , check forum Competiti si Evenimente. - 2 zile
1bogdy Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nick: EUsunt Level (minim 5): 7 Cate ore activezi zilnic pe server ?: Aproximativ 3-4 ore Esti o persoana de incredere ?: Eu asa consider :right: .
Ina Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Nick: EUsunt Level (minim 5): 7 Cate ore activezi zilnic pe server ?: Aproximativ 3-4 ore Esti o persoana de incredere ?: Eu asa consider :right: . Acceptat. Lista cu anunturi: LinkMania Kombat Stars recruteaza playeri activi! Check Forum (Prime Mari) - 6 zileTriadele va asteapta sa aplicati, prime mari, membri capabili. Join Us ! - 1 saptamana si 4 zileCM de Zaruri a inceput , editi noi , check forum Competiti si Evenimente. - 2 zile
Nach3 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 In primul rand as dori si eu, sa stiu cine mai face parte din aceasta firma (Astept posturile voastre) ! O sa aduc niste reguli acestei firme, o sa facem si alte activitati nu doar /news si sper sa fie treaba frumoasa. Lista cu anunturi: LinkMania Kombat Stars recruteaza playeri activi! Check Forum (Prime Mari) - 5 zile Triadele va asteapta sa aplicati, prime mari, membri capabili. Join Us ! - 1 saptamana si 3 zile CM de Zaruri a inceput , editi noi , check forum Competiti si Evenimente. - 1 zi
BAdu Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 (edited) *EDIT In reconstructie pt imbunatatire. Temporar Statul. Edited December 1, 2011 by BAdu