Jump to content
Ina

LinkMania Reporters

Recommended Posts

Posted

Nick: NewYorkeR

Level (minim 3): 5

Cate ore activezi zilnic pe server ?: nu ma cronometrez,in jur de 2-3ore

Esti o persoana de incredere ?Da

@ mai sunt cu un cont amarok aici dar nu pot activa pe 2 conturi,asa ca imi dau demisia de pe ala si intru cu asta :)

Acceptat.

Lista cu anunturi:

LinkMania Kombat Stars recruteaza playeri activi! Check Forum (Prime Mari) - 7 zile

Triadele va asteapta sa aplicati, prime mari, membri capabili. Join Us ! - 1 saptamana si 5 zile

Posted

Nick: Sorin_Nache

Level (minim 3): 3

Cate ore activezi zilnic pe server ? Nu poti sa zic un numar de ore pt ca nu stiu cat pot juca intr-o zi. (3 ore)

Esti o persoana de incredere ? Da !

Retrag cererea deoarece imi trebuie level 5 sa pot lua jobul News Reporter !

Posted

Nick: Sorin_Nache

Level (minim 3): 3

Cate ore activezi zilnic pe server ? Nu poti sa zic un numar de ore pt ca nu stiu cat pot juca intr-o zi. (3 ore)

Esti o persoana de incredere ? Da !

Acceptat.

Lista cu anunturi:

LinkMania Kombat Stars recruteaza playeri activi! Check Forum (Prime Mari) - 7 zile

Triadele va asteapta sa aplicati, prime mari, membri capabili. Join Us ! - 1 saptamana si 5 zile

Posted

Nick: JusT.Me

Pachetul dorit: 3

Anunt: CM de Zaruri a inceput , editi noi , check forum Competiti si Evenimente.

Screenshot cu achitarea pachetului:http://imageshack.us/photo/my-images/526/samp002rw.png/

Posted

Nick: JusT.Me

Pachetul dorit: 3

Anunt: CM de Zaruri a inceput , editi noi , check forum Competiti si Evenimente.

Screenshot cu achitarea pachetului:http://imageshack.us/photo/my-images/526/samp002rw.png/

Lista cu anunturi:

• LinkMania Kombat Stars recruteaza playeri activi! Check Forum (Prime Mari) - 7 zile
  • Triadele va asteapta sa aplicati, prime mari, membri capabili. Join Us ! - 1 saptamana si 5 zile
  • CM de Zaruri a inceput , editi noi , check forum Competiti si Evenimente. - 3 zile

Posted

Lista cu anunturi:

• LinkMania Kombat Stars recruteaza playeri activi! Check Forum (Prime Mari) - 6 zile
  • Triadele va asteapta sa aplicati, prime mari, membri capabili. Join Us ! - 1 saptamana si 4 zile
  • CM de Zaruri a inceput , editi noi , check forum Competiti si Evenimente. - 2 zile

Posted

Nick: EUsunt

Level (minim 5): 7

Cate ore activezi zilnic pe server ?: Aproximativ 3-4 ore

Esti o persoana de incredere ?: Eu asa consider :right: .

Posted

Nick: EUsunt

Level (minim 5): 7

Cate ore activezi zilnic pe server ?: Aproximativ 3-4 ore

Esti o persoana de incredere ?: Eu asa consider :right: .

Acceptat.

Lista cu anunturi:

• LinkMania Kombat Stars recruteaza playeri activi! Check Forum (Prime Mari) - 6 zile
  • Triadele va asteapta sa aplicati, prime mari, membri capabili. Join Us ! - 1 saptamana si 4 zile
  • CM de Zaruri a inceput , editi noi , check forum Competiti si Evenimente. - 2 zile

Posted

In primul rand as dori si eu, sa stiu cine mai face parte din aceasta firma (Astept posturile voastre) !

O sa aduc niste reguli acestei firme, o sa facem si alte activitati nu doar /news si sper sa fie treaba frumoasa.

Lista cu anunturi:

LinkMania Kombat Stars recruteaza playeri activi! Check Forum (Prime Mari) - 5 zile

Triadele va asteapta sa aplicati, prime mari, membri capabili. Join Us ! - 1 saptamana si 3 zile

CM de Zaruri a inceput , editi noi , check forum Competiti si Evenimente. - 1 zi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...