Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Mendelev

Cont Spart !

Recommended Posts

Guest Mendelev
Posted

Deci deja Linkmania a ajuns in culmea nesimtirii , sau sa ma exprim corect " IN CULMEA FOAMETEI" :|

Vreau si eu sa se verifice logurile la caracterul -SiR- pe data de 17:11:2011 - pana astazi 18:11:2011

Posted

Important!:

In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant.

Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra, respectiv parola, userul .

Modificarile din regulament nu se aplica retroactiv. Suspendurile deja activate nu se modifica o data cu schimbarea regulamentului. Conturile deja blocate nu vor fi deblocate pentru ca o anumita infractiune este acum altfel pedepsita.

Orice sanctiune de 99 de zile duce automat la blocarea contului pe care se afla caracterul.

Posted

Deci deja Linkmania a ajuns in culmea nesimtirii , sau sa ma exprim corect " IN CULMEA FOAMETEI" :|

Vreau si eu sa se verifice logurile la caracterul -SiR- pe data de 17:11:2011 - pana astazi 18:11:2011

1. Ai mai dat contu la cineva?

2. Ai primit fisiere suspecte pe mess de la anumite persoane?

Posted

totusi ati putea sa spuneti cine ia golit contul, poate nu este singurul cont la care mai are acces. ar trebui sa stim si noi de cine sa ne ferim in viitor. :tiphat:

Guest Mendelev
Posted

Contul nu a fost dat la nimeni inafara de fratele meu care mai intra pe el , si mi s-ar parea chiar absurd sa zica cineva " da bine dar poate l-a luat el " . Eu vreau doar sa se verifice logurile sa stiu si eu cine a intrat sa imi fac o idee.

Si neatentie nu a fost deoarece nu am folosit key rogen-uri sau alte programe care ar putea sa imi afecteze contul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...