Legendarr Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 cer reevaluar, de unde stiti voi ca eu culegeam zenul?! si nu el, cu cati playeri a mai facut chestia asta?! pe ce baza am primit eu ss?! am cules sing of lord?! am culez jwl si nu am fost on???? am cules zen?!?!??! eu nu cred;) si daca culegeam zen dupa cum presupune DL silviu atunci primeam de la floyc in tarku de bk direct 60 ;)
Lord Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 http://imageshack.us/f/14/screen111706290000.jpg/ =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
tyger007 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 IMI ZICE SI MIE CINV CV?! iti zic eu ceva, invata sa scrii corect (mai du-te pe la scoala), apoi citeste putin din regulament si daca mai ai timp uita-te si peste ghidul de postare la banati .
Legendarr Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 mai baiatule, tie ti'ar comveni sa iei ss pe nedrept ? asa cum am patit'o eu! eu am fost pe la scoala, dar nush daca despre asta era vb aici, asa ca daca nu esti implicat te rog sa nu mai postezi aiurea pe aici;) rog un admin sa raspunda la intrebarile pe care l'eam pus cand am deschis topicul acesta!
Lord Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 adrian nu te mai agita ....eu astept de 2 sapt sami rezolva un admin reevaluarea =)) si tot nimic :))
Legendarr Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 eu astept sa se faca dreptate fiindca cam toti au pile deja pe la admin pe serv dupa cate am obs... unii scapa de contor afk altii scapa de ss alti scapa de nefondata altii scapa de 99 altii scapa de 60, si eu i'au ss pe nedrept, cum vine asta?!
Lord Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 poi eu nu asa am luat ? :violent: :violent: bataie de joc deja
MurDoc Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 o În aceast? sec?iune se deschide un topic dac? ave?i un suspend/cont blocat/filtru pe ip pe care îl considera?i nedrept. Va ini?ia un astfel de post doar cel care se considera nedrept??it, parte implicat? în plângerea/evenimentul care a condus la acea pedeaps?. Se va men?iona la ce caracter/cont/ip v? referi?i. o Nu se accept? posturi f?cute în numele altora ?i nici posturi din partea persoanelor neimplicate direct în incident. o În situa?ia în care exista o plângere care a condus la acea pedeaps?, se va posta linkul c?tre aceasta. o Fiecarui jucator/utilizator i se permite doar o reevaluare in subsectiunea Banati. Respectivul post va fi lasat deschis intre 24 de ore (minim) si 72 de ore (maxim). Dupa inchiderea topicului de reevaluare, jucatorului nu i se mai permite deschiderea altui topic pentru acelasi caracter. Pentru deschiderea unui al 2lea topic de reevaluare va fi penalizat cu 5 zile pe user-ul de pe forum si topicul inchis, la a 2a abatere (pentru aceeasi sanctiune a respectivului caracter) 10 zile s.a.m.d. Formatul corect al unui post în aceast? subsec?iune este: o LINK: [Link c?tre plângerea/postul care a dus la sanc?iunea contestat?] o PARTE V?T?MAT?: [Numele caracterului/caracterelor/contului/ip-ului a c?ror pedeaps? este contestat?] o CONTESTA?IE: [Aici vor fi ad?ugate toate argumentele necesare contesta?iei: linkuri, screenshots, comentarii relevante, etc] În orice alt? situa?ie neprevazut? aici moderatorii au întotdeauna ultimul cuvânt. Va rugam sa incercati sa respectati regulile de mai sus, altminteri veti fi sanctionati. Multumesc!