Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Probleme Server Linkmania

Recommended Posts

Posted

Status Merge Normal..... mai ramane de rezolvat problema cu conturile si cea cu hack-urile d/c , 1hh kill , afk etc...

647. TooLdecK Blade Knight 342(0) 116512891 710 560 208 300

si eu am deja 2 rr pe bk :))

da merge NORMAL..................... :violent:

Posted

Alta problema enervanta:

Cateodata cand vrei sa arunci o kalima iti apare "Magic Stones have already been conjured". Daca esti in party trebuie sa dai SW si daca PM nu e on/sau esti PM ai pus-o.

aia apare cand ai alta poarta spre kalima activa. de ex dupa ce arunci k5 dai un sw apoi omoara boss-ul ca sa iti dispara poarta prin care ai intrat k5

Posted

reparati cs ala,numi pasa de niciun bug doar sa joace cs. astazi e ultima zi de inregistrare......

i`am dat pm la Ice cu problema.. sper sa poata rezolva

Posted

aia apare cand ai alta poarta spre kalima activa. de ex dupa ce arunci k5 dai un sw apoi omoara boss-ul ca sa iti dispara poarta prin care ai intrat k5

Daca citeai si postul cu nr 47 era bine. Da sa-ti explic mai pt noobi ca sa intelegi.

1. Primesc un party in k7 sa zic la ora 10, arunc invitatia si ma duc la party.

2. Stau vreo 2-3 ore (se face ora 12-13), un coleg din G intreaba: " Care ai niste zen?", dau move tarkan ii dau niste zen apoi ies din oras sa arunc o invitatie de K7 sa ma duc iar la party dar, surpriza: Magic Stones have already been conjured. Norocul meu ca nu am fost PM si am dat SW

3, Faza cu boss-ul cand il omori o stiu. Asa era si db trecut, dar ce am scris la nr2 nu era

Acum ai inteles?

Posted

Azi mi s-a intamplat de 2 ori, dar de la inceputul db-ului si pana acum de mai multe ori, si nu am aruncat kalime cand una era deschisa.

PS: SI nu sunt singurul, mai erau pe forum playeri cu aceasta problema :)

Posted

IceMan ne spui si noua cand se va rezolva plangerea asta? http://www.linkmania...howtopic=425950

chiar asa dureaza o luna de zile niste loguri amarate?

intre timp baiatu asta si-a mai facut de cap http://www.linkmania...howtopic=427420

Nu ma ocup de plangeri.

reparati cs ala,numi pasa de niciun bug doar sa joace cs. astazi e ultima zi de inregistrare......

i`am dat pm la Ice cu problema.. sper sa poata rezolva

Din pacate, nu cred ca se va rezolva astazi.

Guest HH are sif0n la AS
Posted

IceMan ne spui si noua cand se va rezolva plangerea asta? http://www.linkmania...howtopic=425950

chiar asa dureaza o luna de zile niste loguri amarate?

intre timp baiatu asta si-a mai facut de cap http://www.linkmania...howtopic=427420

Nu ma ocup de plangeri.

Bun dar nu poti lua legatura cu ija/ody si sa ii zici?Am tot facut topicuri la plangeri , am dat mesaje la ija si nici un raspuns, Nu inteleg de ce inca i se permite acestui smecheras sa joace pe server si se taraganeaza atat decizia ,e clar ca lumina zilei cum isi procura spoturile, au fost atatea cazuri similare care s-a rezolvat imediat iar asta de o luna se tot amana.

Posted

Nu stiu ce inseamna "kalima".

Nu stiu ce inseamna "SW".

PM = private message ?

Mie sa-mi vorbiti pe limba mea. Itemul cu numele de " ... ce nume o avea" nu functioneaza cum trebuie, face asta [...] si ar trebui sa faca asta: [...].

stiu ca nu ai timp dar era bine daca faceai impreuna cu ija sau altcineva un tur prin MU...sa iti faci o parere despre cum se joaca MU si vedeai cu ochii tai o parte din probleme....cred ca in maxim 2 ore iti dai seama cu ce se "mananca" MU

:tiphat:

Posted

Nu stiu ce inseamna "kalima".

Nu stiu ce inseamna "SW".

PM = private message ?

Mie sa-mi vorbiti pe limba mea. Itemul cu numele de " ... ce nume o avea" nu functioneaza cum trebuie, face asta [...] si ar trebui sa faca asta: [...].

stiu ca nu ai timp dar era bine daca faceai impreuna cu ija sau altcineva un tur prin MU...sa iti faci o parere despre cum se joaca MU si vedeai cu ochii tai o parte din probleme....cred ca in maxim 2 ore iti dai seama cu ce se "mananca" MU

:tiphat:

Ai dreptate, insa din pacate nu-mi permite timpul sa pierd 2 ore jucand un joc de care nici macar nu ma simt atras. In acel timp as putea studia sau poate chiar rezolva o problema, din descrieri de pe la altii care au experienta in MU. Problemele tehnice oricum nu se rezolva doar prin faptul ca am dat o tura pe harta.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...