Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Probleme Server Linkmania

Recommended Posts

Posted

Haideti sa lucram impreuna si sa punem de la cap la coada o lista cu toate problemele ce le-ar putea rezolva IceMan impreuna cu echipa ce va fi formata.

1) In primul rand zic eu prioritare sunt conturile. Chiar daca s-ar da acuma drumul la conturi, jucatorii noi ar avea un dezavantaj enorm fata de jucatorii care au conturi deja. Asadar parerea mea ii ca daca s-ar da drumul la conturi, asta ar veni impreuna cu un RR DB pentru echilibru intre vechii si noii jucatori.

2) Rezolvarea hackurilor. Stie cineva vreo metoda de a opri d/curile respectiv 1hh, autokill etc?

3) Stabilizare server 2 pentru a avea cs in fiecare saptamana in conditii normale

VA ROG FARA SPAM SI INSULTE

Posted

1 si 2 sunt obligatoriu dependente una de cealalalta , nu se poate da drumul la conturi fara introducerea unui Mu guard care sa opreasca d/c-urile , altfel ne intoarcem iarasi in primele zile de dupa rr db.Guardul ar putea bloca si elite / afk tools

ar mai fi si problema cu statusul

Posted

si deacolo care ne trebuiesc ?

MU Firewall Anti-Flood System 1 Server IP | No Monthly Fee | Free Basic Update 180 USD

Basic Anticheat 1 Server IP | No Monthly Fee | Free Basic Update 130 USD

Anticheat Plus CS Auth System 1 Server IP | No Monthly Fee | Free Basic Update 160 USD

astea 3?

Posted

Haideti sa lucram impreuna si sa punem de la cap la coada o lista cu toate problemele ce le-ar putea rezolva IceMan impreuna cu echipa ce va fi formata.

1) In primul rand zic eu prioritare sunt conturile. Chiar daca s-ar da acuma drumul la conturi, jucatorii noi ar avea un dezavantaj enorm fata de jucatorii care au conturi deja. Asadar parerea mea ii ca daca s-ar da drumul la conturi, asta ar veni impreuna cu un RR DB pentru echilibru intre vechii si noii jucatori.

2) Rezolvarea hackurilor. Stie cineva vreo metoda de a opri d/curile respectiv 1hh, autokill etc?

3) Stabilizare server 2 pentru a avea cs in fiecare saptamana in conditii normale

Papi ai uitat de AFK tools si de status.

In legatura cu cea a spus IceMan, cu alegerea unui player reprezentant, eu te aleg pe tine.

Deci, cu prima problema as vrea si eu un RR DB sa se stabileasca egalitatea intre playeri si sa nu mai auzim ca * AIA DE CE AU FULL STATUS SI NOI SUNTEM LA INCEPUT?*.

Cu a 2problema....hm eu propun SA PUTEM INTRA SI NOI CU 2 CONTURI. Si in legatura cu hackurile ...as vrea si eu sa se rezolve,dar cum a spus si -ija- ,rezolvam elite si vin unii dau 2 euro si fac alt hack.

A 3a problema, pentru ce sa mai jucam daca nu exista server 2 cu cs?

Posted

eu nu ma bag^_^ sunt doar un simplu gamer, nu am cunostiinte tehnice and other stuff. Speranta mea ii ca totusi va fi cineva care are si e dispus sa ne ajute

Posted

Problema e ce facem cu cei care au jucat pana acum si au deja un anumit numar de rr . nu cred ca ii convine nimanui dupa ce si-a pierdut timpul , totul sa se duca pe apa sambetei.

Daca acest srv apartine companiei RDS RCS de ce nu se investigheaza nitele acela floduri , sa fie trasi al raspundere cei care flodeaza ?

Sunt multe metode de a opri acele hack'uri unele costisiotare altele nu.(dar asta trebuia gandit in acea saptamana cand srv'ul a fost inchis pentru "rr db")

In primul si in primul rand este nevoie de cineva care sa se ocupe , care stie ce face.

:tiphat:

Posted

pai iceman este dispus sa se ocupe in masura care poate insa nu are timpul necesar. Deaia trebuie formata o echipa care sa-l ajute prin mijloace tehnice,

E un pas in fata ca am reusit sa atragem atentia cuiva...acuma trebuie doar sa continuam

Posted

Da e un pas in fata ca am ajuns la urechile cuiva , dar cum zicea si ice el nu este un jucator de mu nu prea stie ce si cum , ok ii adunam niste date si ce v-a face cu ele? Aici trebuie un tehnician/Administrator care sa aibe timp si dorita sa se ocupe de acest srv macar in masura in care au facut-o vdragos /vrazvan .

Crezi ca daca pui un guard nou ina cest moment gata am rezolvat tot? Iti garantez eu ca apar alte prob poate chiar si din cauza guardului. Trebuie testat inainte de a fi pus.

Posted

vorba lui alex, poate ne ajuta boom sau unul din jucatorii vechi care se pricep foarte bine la partea tehnica,

poate si old_bk cine stie..

Posted

vorba lui alex, poate ne ajuta boom sau unul din jucatorii vechi care se pricep foarte bine la partea tehnica,

poate si old_bk cine stie..

:) boom are in spate un staff doar nu crezi ca el a facut toate acele chestii pe srv'u lui :) . El doar a pus pe pioare o comunitate cu o echipa bine definita (dar si acolo sunt ptobleme stai calm ^_^ ). Plus de asta nu vad de ce ar vrea sa ajute o comunitate rivala

Posted

Din experienta mea in sectiunea de GTA.

Este foarte probabil ca staff-ul MU Offline sa aiba deja aceasta lista de probleme si posibile rezolvari.

Problema financiara vine de la RDS din cate tin eu minte. RDS-ul nu permite reclamele pe LinkMania platite , orice reclama care poate fii facuta trebuie sa apartina de RDS. In privinta unui sistem de donatii stiu ca playerii nu sunt capabile de fapte omenesti fara a avea repercursiuni " Eu am dat bani, vreau respect, dar nu uitati caci eu sunt idiot ". Doar IceMan va poate prezenta N riscuri.

Elemente esentiale in succesul unui server sunt puterea de scriptare, puterea de design (in ultima vreme se pune accent si pe asta tot mai mult), si motivatia staff-ului. Uitati-va in curte la Team Fortress 2 , nici macar administratorii nu joaca. Doar eu mai intru sa stau singur pe server cu harta , desi as putea sa fac acelasi lucru pe un alt server unde sa fiu si platit (probabil unii stiti de prietenul nostru de la CS). Dar aleg sa intru pe LinkMania pentru ca am "streang-ul staff-ului" de gat si s-ar presupune ca trebuie sa fiu motivat in promovarea serverelor noastre. Si o fac pana la urma pentru mine.

Chiar daca nu joc pe Mu Offline as fii dispus sa donez de la 2 pana la 5 euro, daca staff-ul considera ca aplicatia de mai sus este o solutie buna si trebuie implementata. Ca sa rezum, atrag atentia asupra celor trei elemente, motivatie, script, design.

Posted

si eu sunt dispus sa donez pana in 10 euro daca e cine sa aplice scriptu anti hack.

Mersi de suport 2dor

referitor la LM nu accepta donatii, aceasta problema se poate rezolva printr-un cont creeat la o banga de iceman(ca sa nu zica cineva ca alt player ar fugi cu banii) si in acel cont s-ar aduna suma respectiva pentru anticheat,

Posted

Din experienta mea in sectiunea de GTA.

Este foarte probabil ca staff-ul MU Offline sa aiba deja aceasta lista de probleme si posibile rezolvari.

Problema financiara vine de la RDS din cate tin eu minte. RDS-ul nu permite reclamele pe LinkMania platite , orice reclama care poate fii facuta trebuie sa apartina de RDS. In privinta unui sistem de donatii stiu ca playerii nu sunt capabile de fapte omenesti fara a avea repercursiuni " Eu am dat bani, vreau respect, dar nu uitati caci eu sunt idiot ". Doar IceMan va poate prezenta N riscuri.

Elemente esentiale in succesul unui server sunt puterea de scriptare, puterea de design (in ultima vreme se pune accent si pe asta tot mai mult), si motivatia staff-ului. Uitati-va in curte la Team Fortress 2 , nici macar administratorii nu joaca. Doar eu mai intru sa stau singur pe server cu harta , desi as putea sa fac acelasi lucru pe un alt server unde sa fiu si platit (probabil unii stiti de prietenul nostru de la CS). Dar aleg sa intru pe LinkMania pentru ca am "streang-ul staff-ului" de gat si s-ar presupune ca trebuie sa fiu motivat in promovarea serverelor noastre. Si o fac pana la urma pentru mine.

Chiar daca nu joc pe Mu Offline as fii dispus sa donez de la 2 pana la 5 euro, daca staff-ul considera ca aplicatia de mai sus este o solutie buna si trebuie implementata. Ca sa rezum, atrag atentia asupra celor trei elemente, motivatie, script, design.

Eh , cum linkmania a rezistat pana in aceste momente fara bani o poate face si de-acu incolo , spunea si bunny undeva intr-un topic ca sunt multe formalitati de indeplinit ca srv'ul linkmania sa devina cu plata(ceea ce e cam greu). Sunt destui playeri care stiu cat de cat cu ce se papa acest Mu offline ca sa te citez pe tine :) doar ca nu le da nimeni nici o sansa din cauza orgoliilor , certuri din trecut alte chestii.

Guest zapaceala
Posted

scuza-ma , nu mai sunt tehnicieni? si cand erau nu-s faceau treaba :)) hai ca e jenant , cand li sa oferit ajutor si support tehnic sti ce au zis? ca ei face ca ei drege ca aia au carul incarcat de prostii :)) cand lea oferit boom un black list la gameguard sti ce au facut? iau dat permanent ... dc iau dat permanent? pt un filmulet pe youtube care nici macar nu era facut de el ca sa le demonstreze ce game guard de cacat au gasit in 3 ani de zile :)) si sau batut cu pumni in piept ca ei face :)) uite ce au facut , iti place? pe mn ma incanta , in locul tau nici nu mi-as bate capul draga papi ca la final no sa primesti de la ei nici macar mersi ca ai avut initiativa :))

zicea iepurele printr-un topic de revenirea lui kitte , vai si-amar de ea revenire , era rau fara ea , dar cu ea e mai rau o bate si regulamentul dapoi jocul in sine

inca este tinuta in frau se pare , dar nu ati vrea sa fie ca pe 97d cand arunca cu suspenduri din senin , daca a dat 99 si pt faptul ca ia zis un player prietenului ei ca la trimis ea la piata , ganditi-va la ce ar putea sa urmeze ,inca nu am vazut nimic

lui adrian si compania care au luat 60 de zile pt injuri impotriva ei , pe langa alea 60 de zile sa adaugat si cont blocat din oficiu , si daca nu se facea sesizare unde trebuie ramaneau cu acel cont blocat CADO

gud lac cu proiectu

Nu suntem aici pentru asta. Daca ai chef de flame si acuze nefondate, nu mai posta. Ai 7 zile timp sa reflectezi.

Posted

Eu sunt dispus sa va ajut in masura in care mi-o permit atributiile de moderator. Organizati-va, colaborati, construiti. E usor de criticat, e mai greu de adus o contributie pozitiva.

Posted

dau eu 100 euro , daca atat cat scrie acolo scosta , numai sa mearga .

pana pe 10 decembrie pun 100 euro la bataie pentru muguard bun , banii ii dau doar unu reprezentant linkmania , mergem sa cumparam muguardu .

daca sunteti interesati dati un PM . ( fara bagatori de seama pe pm , va rog )

o zi buna ! :tiphat:

Posted

dau eu 100 euro , daca atat cat scrie acolo scosta , numai sa mearga .

pana pe 10 decembrie pun 100 euro la bataie pentru muguard bun , banii ii dau doar unu reprezentant linkmania , mergem sa cumparam muguardu .

daca sunteti interesati dati un PM . ( fara bagatori de seama pe pm , va rog )

o zi buna ! :tiphat:

Sunt multi care ar da banii astia...fara nimik in schimb. Dar staffu nu accepta asa ceva. Din cate am auzit...a fost cineva care vroia sa dea pc mult mai bun ca ce`l care`l au acum....si tot nu au vrut...chiar daca acela a zis ca merge la notar sa faca act ca nu`i trebuie nimik in schimb ...bla bla bla...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...