Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Desemnarea reprezentantului jucatorilor de pe LM

Recommended Posts

Posted

Invata sa scrii mai intai.

Cine a adus ma hackurile pe server ? eu?

Esti o cauza pierduta fetito..accepta realitatea: E DOAR UN JOC. Limba romana este grea pentru noi cand tu nu stii sa scrii?

Tot spui sa te pupapm in pardea dorsala...hmm vad ca iti cam place sa ti-o iei pe la spate..

Vad ca tu nu accepti ca este doar un joc...te zbati mai rau ca in viata reala. Ce daca x si y au luat ss pentru diverse motive? A sa nu uitam tu esti un ingeras cu o codita si niste cornite *sexy*, cand tu esti doar o fetiscana care nu stie ce inseamna real life.

:ceuameni:

Posted

Mi-e asa drag cateodata sa va reamintesc cat sunteti de prosti. This is one of those days. Ati umplut topicul dampulea fara pic de rost, gg.

Guest Interzisa
Posted

Tu macar te-ai uitat la cine i-am dat quote? (era quote la CeausescuPresedint)

Doamne fereste. Uite cum ajung la concluzia ca nu se merita sa lupt pentru dreptul payerului de pe Mu.

Daca citeati de unde a inceput discutia, constatati ca eu doar binele l-am vurt, binele playerului (dar cum limba romana e atat de greu de inteles in viziunea voastra, ma las pagubasa)

Deci voi ati adus hack-urile, elite-ul, 1hh. etc. Voi sa supartati eronariile staff-ului, voi sa suportati cand o sa ramaneti 50 de insi pe server din cauza ipocriziei si a vanatorii.

Hack-uri se folosesc si acum, buguri la fel, elite la fel, ce rost are sa tii un server deschis cand nu ii poti asigura protectia? (doar amagiri...)

Eu vreau sa fie cat mai multi jucatori pe server, m-am saturat de aceasi clovni de pe global care isi incoarda muschii aia lipsa.

Eagles ti-o spun pe romaneste si fara ocolisuri, dragule daca la 35 de ani n-ai invatat sa scrii cat de cat citet de pe tastatura (sa se inteleaga ce zici), nu stiu ce sa cred despre scrisul tau de mana. Acum hai ameninta-ma pe global. (Culmea, am constatat ca ma doare in partea din spate) :-s

Sunteti o cauza pierduta. Noapte buna si spor la lvl. :tiphat:

inva?? s? scrii prima data ?i apoi spunele la al?ii

Si tu ai comis-o. nici eu nu scriu perfect (mai am greseli)dar cel putin intelegeti ce vreau sa zic.:D

Nici nu am sustinut vreodata ca sunt doctor docent in gramatica limbii romane.

Lasand astea toate la o parte, ne-am abatut de la subiectul topicului mult.

Daca ideea sustinerii mele a jucatorului de pe linkmania, a fos ceva gresit si fara scuza, atunci imi accept greseala comisa.

Daca pe multi a deranjat sinceritatea mea din anumite reply-uri, eu nu am ce sa fac, am spus doar adevarul (si pentru asta n-am sa imi cer scuze sau ceva, fiindca nu imi pare rau si nu regret nici o fapta sau un reply mai acid), fiecare reply al meu a fost in ideea respectarii anumitor drepturi ale jucatorilor (nu sunt vreo justitiara sau ceva, nu imi place sa respect reglulile umane de nici o natura).

In fond vina apartine in exclusivitate, noua (celor ce trecem pasivi pe langa ilegalitatile produse sub ochii nostri) si celor ce comit aceste ilegalitati(in cat priveste acest joc minunat), e trist faptul ca si in al treisprezecelea ceas, punem orgoliul mai presus de joc, mai presus de ce inseamana o buna crestere si un concept de intelegere intre oameni.

Cu sinceritate va spun ca anumite persoane m-au dezamagit total (inclusiv eu pe mine),

Am vrut ca acesta sectiune sa fie deparazitata o data pentru totdeauna, se pare ca am gresit (iar),

Mai bine prefer sa imi vad de joc si sa vad cum anumiti playeri isi fac de cap pe server si aici posteaza a victime. Intr-un final, cum iti asterni, asa dormi. Daca voua va place asa, de ce sa incerc eu sa schimb ceva (in bine)?

Folositi programe interzise, folositi ce doriti voi. In fond, una zicem, alta facem, nu?

Cand cineva are o altfel de opinie fata de-a vostra, credeti ca e gresita, gresita mentalitate, gresit concept. Ce e nou si vine in a va contrazice intr-un fel sau altu, asta nu inseamna ca e gresit.

Acestea fiind spuse, va las prada orgoliului vostru, intr-un final va va distruge si o sa va bateti cu propriile arme.

Acum am sa spun asa: Serverul Mu linkmania este cel mai curat server, cu playeri de nota 20 si un Staff pe masura. :tiphat:

Posted

Tu macar te-ai uitat la cine i-am dat quote? (era quote la CeausescuPresedint)

Doamne fereste. Uite cum ajung la concluzia ca nu se merita sa lupt pentru dreptul payerului de pe Mu.

Daca citeati de unde a inceput discutia, constatati ca eu doar binele l-am vurt, binele playerului (dar cum limba romana e atat de greu de inteles in viziunea voastra, ma las pagubasa)

Deci voi ati adus hack-urile, elite-ul, 1hh. etc. Voi sa supartati eronariile staff-ului, voi sa suportati cand o sa ramaneti 50 de insi pe server din cauza ipocriziei si a vanatorii.

Hack-uri se folosesc si acum, buguri la fel, elite la fel, ce rost are sa tii un server deschis cand nu ii poti asigura protectia? (doar amagiri...)

Eu vreau sa fie cat mai multi jucatori pe server, m-am saturat de aceasi clovni de pe global care isi incoarda muschii aia lipsa.

Eagles ti-o spun pe romaneste si fara ocolisuri, dragule daca la 35 de ani n-ai invatat sa scrii cat de cat citet de pe tastatura (sa se inteleaga ce zici), nu stiu ce sa cred despre scrisul tau de mana. Acum hai ameninta-ma pe global. (Culmea, am constatat ca ma doare in partea din spate) :-s

Sunteti o cauza pierduta. Noapte buna si spor la lvl. :tiphat:

inva?? s? scrii prima data ?i apoi spunele la al?ii

Si tu ai comis-o. nici eu nu scriu perfect (mai am greseli)dar cel putin intelegeti ce vreau sa zic.:D

Nici nu am sustinut vreodata ca sunt doctor docent in gramatica limbii romane.

Lasand astea toate la o parte, ne-am abatut de la subiectul topicului mult.

Daca ideea sustinerii mele a jucatorului de pe linkmania, a fos ceva gresit si fara scuza, atunci imi accept greseala comisa.

Daca pe multi a deranjat sinceritatea mea din anumite reply-uri, eu nu am ce sa fac, am spus doar adevarul (si pentru asta n-am sa imi cer scuze sau ceva, fiindca nu imi pare rau si nu regret nici o fapta sau un reply mai acid), fiecare reply al meu a fost in ideea respectarii anumitor drepturi ale jucatorilor (nu sunt vreo justitiara sau ceva, nu imi place sa respect reglulile umane de nici o natura).

In fond vina apartine in exclusivitate, noua (celor ce trecem pasivi pe langa ilegalitatile produse sub ochii nostri) si celor ce comit aceste ilegalitati(in cat priveste acest joc minunat), e trist faptul ca si in al treisprezecelea ceas, punem orgoliul mai presus de joc, mai presus de ce inseamana o buna crestere si un concept de intelegere intre oameni.

Cu sinceritate va spun ca anumite persoane m-au dezamagit total (inclusiv eu pe mine),

Am vrut ca acesta sectiune sa fie deparazitata o data pentru totdeauna, se pare ca am gresit (iar),

Mai bine prefer sa imi vad de joc si sa vad cum anumiti playeri isi fac de cap pe server si aici posteaza a victime. Intr-un final, cum iti asterni, asa dormi. Daca voua va place asa, de ce sa incerc eu sa schimb ceva (in bine)?

Folositi programe interzise, folositi ce doriti voi. In fond, una zicem, alta facem, nu?

Cand cineva are o altfel de opinie fata de-a vostra, credeti ca e gresita, gresita mentalitate, gresit concept. Ce e nou si vine in a va contrazice intr-un fel sau altu, asta nu inseamna ca e gresit.

Acestea fiind spuse, va las prada orgoliului vostru, intr-un final va va distruge si o sa va bateti cu propriile arme.

Acum am sa spun asa: Serverul Mu linkmania este cel mai curat server, cu playeri de nota 20 si un Staff pe masura. :tiphat:

Mai taci dracu ca habar n'ai de limba romana sau de tot ce inseamna mu !

Posted

De pupincuristi e plin forumul. E usor sa stai linistit si sa nu te impacientezi, fiindca tu ai cont. Asa ca te rog frumos.

Sa nu uitam ca db-ul trecut ai luat 99 pentru speed, lupul isi schimba parul dar naravu ba. :tiphat:

Posted

Ice o intrebare daca cineva ti-ar oferi mu guardul ca suport tehnic nu ca donatie lai acepta ????

Nu, iti spun si de ce:

- nu pot accepta ceva de la o persoana pe care nu o cunosc (deci care nu prezinta un minim de incredere in fata mea), deoarece eu nu am de unde sa stiu ce contine acel "mu guard" ce il primesc de la el; poate foarte bine sa-l modifice, sa lase portite si sa ne manipuleze cum are persoana respectiva chef, ceea ce nu este ok

- persoana care ar aduce un aport pt server cu siguranta va avea asteptari (...), pretentii, ...

Posted

Ice toate hackurile care sunt acum pe server sunt pentru ca muguardul ce este acum este unul foarte prost. Deci trebuie unul cu o protectie buna. Sa zicem ca : tu cauti acel muguard, ne spui cat costa , si fiecare care poate iti trimite intrun cont bancar o anumita suma. Dupa cum vad eu lucrurile , daca fiecare player ar trimite 1 euro tie deja ar fi deajuns sa iei acel guard,

Posted

Ice toate hackurile care sunt acum pe server sunt pentru ca muguardul ce este acum este unul foarte prost. Deci trebuie unul cu o protectie buna. Sa zicem ca : tu cauti acel muguard, ne spui cat costa , si fiecare care poate iti trimite intrun cont bancar o anumita suma. Dupa cum vad eu lucrurile , daca fiecare player ar trimite 1 euro tie deja ar fi deajuns sa iei acel guard,

Din pacate, nu asa functioneaza sistemul pe LinkMania (politici RDS, independente de mine).

Posted

Nu implicam RDS in aceasta chestie, sau nu merge?

Cumperi tu ca si persoana particulara muguard-ul din finantarile noastre si il pui pe server. Exista un control al RDS asupra fisierelor manipulate pe servere?

Ca sa ma intelegi, nu trebuie sa afle RDS ca tu ai pus MuGuard pe serverul de MU.

Guest Interzisa
Posted

Ice o intrebare daca cineva ti-ar oferi mu guardul ca suport tehnic nu ca donatie lai acepta ????

Nu, iti spun si de ce:

- nu pot accepta ceva de la o persoana pe care nu o cunosc (deci care nu prezinta un minim de incredere in fata mea), deoarece eu nu am de unde sa stiu ce contine acel "mu guard" ce il primesc de la el; poate foarte bine sa-l modifice, sa lase portite si sa ne manipuleze cum are persoana respectiva chef, ceea ce nu este ok

- persoana care ar aduce un aport pt server cu siguranta va avea asteptari (...), pretentii, ...

Daca ai avea o persoana de incredere sa faca acesta donatie, ai accepta donatia?

Fara un interes anume, fara spectacol, doar tu si acea persoana sa stiti.

Ai accepta?

Posted

si atunci poti sa'mi zici cum scapam de problema cu d/c => dati drumu la conturi

Exista vreo 2 variante :

1. Se strang fonduri la nivel de staff ...

2. Voi implementa ce si cum reusesc, fara alte resurse.

Nu implicam RDS in aceasta chestie, sau nu merge?

Cumperi tu ca si persoana particulara muguard-ul din finantarile noastre si il pui pe server. Exista un control al RDS asupra fisierelor manipulate pe servere?

Ca sa ma intelegi, nu trebuie sa afle RDS ca tu ai pus MuGuard pe serverul de MU.

Nu este vorba de "control asupra fisierelor bla bla", deoarece RDS-ul mi-a incredintat serverele sa le administrez eu (in principiu). E vorba de niste principii, de imagine, ... cei mai vechi poate cunosc scandalul pe tema licentei IPB (de acum vreo 5 ani).

Nu, iti spun si de ce:

Daca ai avea o persoana de incredere sa faca acesta donatie, ai accepta donatia?

Fara un interes anume, fara spectacol, doar tu si acea persoana sa stiti.

Ai accepta?

Nu am persoane de incredere pe Linkmania.

Guest Interzisa
Posted

Tocmai ti-am oferit o posibilitate. Ramane la latitudinea ta.

Posted

Atata timp cat mu-linkmania este free/fara nici o modalitate de venit , unde staff-ul se plange de timpul lor liber etc etc atitudini tipic romenesti ,va avea mereu probleme.

Daca ati jucat vreodata pe alte servere mu (care accepta donati...) ati observa atitudinea fix opusa fata de cea de aici ,pentru ca acela e un bussiness pentru propietar(vanzari de iteme ,reclame etc..)

Versiunea asta s2 este invechita,vulnerabila plina de bug-uri

Dece sa te chinui sa repari ceva prost facut ,cand ai putea sa pui o versiunea mai noua unde o mare parte din tot ce va plangeti pe aici is rezolvate?

Pentru ca o versiune mai noua ar pusca serverul iar cum nu se investeste in server in soft ,muguard ........ va ramane acelasi mu plictisit de unde multi au plecat .

Asta e problema si va fi mereu FAPTUL CA E GRATIS !

Posted

gresesti, mai rar gasesti un server cu renume cum e asta, low xp s2... acum problema asta cu conturile dar se va rezolva.

@Iceman, sunt o gramada de oameni in staf nu cred ca nu poate pune fiecare cativa euro sa luati un guard...

Guest Old-HooLiGaN
Posted

Tocmai ti-am oferit o posibilitate. Ramane la latitudinea ta.

Mda

Guest Old-HooLiGaN
Posted

Din pacate, nu asa functioneaza sistemul pe LinkMania (politici RDS, independente de mine).

Sunt un pic nedumerit , dar daca tu cumperi muguard-ul din banii tai sa spunem, il poti folosi , mai exact schimba cu cel vechi? Ca si cum initiativa vn din partea ta si nicidecum din partea noastra. Daca da , da-mi add la vechio_dan te rog.

hm... Dc ai dat edit? :))

M-am luat aiurea , ametit ^^.

Posted

Prea multa vorbarie aici...eu propun sa discutati pentru postul de tehnician si cu becks...omuletul chiar stie unele lucruri.

p.s. asta in cazul in care mai este acesta un topic de propuneri!

Posted

@Iceman, sunt o gramada de oameni in staf nu cred ca nu poate pune fiecare cativa euro sa luati un guard...

De ce ar faceo pentru binele altora ? nu cred ca sunt atat de prosti

Posted

Papi (hellspawn+lolita) , Barosanu respectiv Boddom

ne anuntam retragerea de pe acest db. Se ne auzim cu bine pe urmatoru cand sa speram ca vor sta altcumva lucrurile.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

ne anuntam retragerea de pe acest db. Se ne auzim cu bine pe urmatoru cand sa speram ca vor sta altcumva lucrurile.

la reventindio

Posted

bye :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...