Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Desemnarea reprezentantului jucatorilor de pe LM

Recommended Posts

Guest Interzisa
Posted

Poate da`ti si voi un restart la server sa se seteze cs`ul...sau iar nu avem asa ceva

Pe tonul asta nu astepta raspuns. Ma astept ca atat timp cat eu imi pierd din timpul meu pentru voi, va respect si va cer opinia, macar sa nu-mi raspundeti pe un ton ironic/lipsit de respect/etc. De asemenea nu-mi place sa mi se comande: fa aia sau fa cealalta. Accept in schimb sugestii.

Ce-i drept, nu am avut ocazia sa ne cunoastem pana acum, dar acestea sunt cateva din principiile mele. Daca te respect, ma astept sa ma respecti si tu.

Pai in mare ti-au fost aduse la cunostinta anumite probleme care necesita o rezolvare cat mai urgenta. Pentru noi (jucatorii) este o problema majora ca nu ne putem face conturi, spre exemplu eu joc pe un cont imprumutat si am 9 resturi pe caracterul meu, ce fac acum daca stapanu de drept isi revendica contu? pierd caracter marisor si raman cu buza umflata, nu? Dau bag elite si dau GT, si bag cont in 99, este o modalitate corecta acesta? Noi vrem pagina de conturi deschisa cu o anumita restrictie, pe baza de invitatie sau cum o fi, la cine o sa fac plangere ca am jucat pe un cont de imprumut si am ramas fara caracterul meu? Acesta este una din problemele noastre , majoritatea au contru de imprumut sau deloc, chiar asa de mult cerem dupa N ani jucati pe Mu linkmania, sa nu avem acces la un cont al nostru?

Una din probleme tot majora as spune, verdictele unor plangeri, se dau verdicte dupa buna sau reaua dispozitie a moderatorului, te intreb, pana cand?

E asa mult ca cerem si noi un pic de respect ca jucator al linkmaniei?

Sincer iti spun, pe noi nu ne priveste ca X foloseste hack, da d/c sau ce o face ilegal, de asta exista staff, sa de-a suspend, nu? De ce suferim noi pentru altii?

Reflecta un pic la ce am scris si ai sa iti dai seama ca am dreptate. Nu sunt reprezentantu nimanui, nu port razboiul nimanui, dar suferim majoritatea nevinovati pentru niste copii care dau d/c-uri, e corect? Vreau parerea ta. Si nu o face diplomatic, fa-o din punctul unui user care vrea sa isi faca un cont pe Mu linkmania,

Sincer, ni s-a luat si mie si zecilor sau chiar sutelor de playeri atata ignoranta... vrem sa stim daca mai are rost sa jucam aici. Fiindca la modul acesta de postare a unor plangeri de macro, ramanem 50 de insi pe server, pe langa asta la 30 vine proprietaru de drept si schimba parola contului si ramane Mu linkmania in 20 de playeri. Atunci se vor vedea adevaratele rezultate a ignorantei unora care ar trebui sa isi de-a interesul pentru bunastarea jucatorului de pe link,

Multumesc.

Am luat la cunostiinta problemele. Din pacate, acestea nu se rezolva batand din palme, ci necesita ore/zile/... de studiu, implementare, testare, ... care sunt luate desigur din timpul meu liber (deocamdata este necesar si putin din timpul lui vdragosh).

Faptul ca joci pe un cont ce nu-ti apartine este strict grija ta.

Ma indoiesc ca se rezolva plangeri in functie de dispozitia moderatorului, momentan nu am avut vremea, cunostiintele in materie de MU si nici motive sa fac astfel de verificari, dar momentan am incredere ca Ody supravegheaza si rezolva eventualele diferente.

Din punctul meu de vedere, care aparent coincide cu cel al lui vdragosh care a luat decizia de a inceta posibilitatea crearii de conturi noi pe LinkMania MU, este preferabil sa joace 1.000 de jucatori (sa zicem), decat sa nu joace nici unul.

Recunosc, am asteptat cu nerabdare raspunsul tau (tot din putinul meu timp).

Eu vreau sa cred ca tara asta, foruml asta merge pe un concep democratic. Se pare ca intr-o anumita masura increderea mi-a fost tradata.

Daca vedeti ca sunt probleme administrative (se planga 80% din server ca anumite verdicte sunt total eronate si moderatorii nu sunt trasi la raspundere), daca vedeti ca sunt probleme tehnice de-o anumita natura.(majora as spune eu), de ce nu inchideti serverul Mu linkmania?

Dati un rr db, iarasi (acesta a fost epic fail, cu scuzele necesare), da-ti un refres la staff-ul care se ocupa de Mu linkmania. Fiindca tind sa cred ca e dictatura, ingraditi un drept al jucatorului Mu linkmania (care nu are cont) si cel care joaca linistit acest joc. E corect?

Si iti spun si de ce faceti asta (in opinia mea, s-ar putea sa ma insel), ca staff-ul Mu linkmania sa n-aiba treaba, sa n-aiba de verificat, s.a.m.d

E usor sa ai doar un neonorocit de banner sub nick si sa vorbesti de sus. Pai suntem oameni si in conceptul democratic, toti suntem egali.

S-a inteles 1 luna, s-a inteles 2 luni, s-a inteles 3 luni. Dar cum vrem si noi o data fixa, vrem si noi ceva palpabil, nu doar vorbe goale. (De astea suntem satui pana peste cap).

N-am nimic cu staff-ul acestui joc, chiar nu am. Dar e prea de tot cata bataie de joc pun pe playerii Mu linkmania, doar ca sa nu aiba domnii treaba.\

Deci in concluzie: Da-ti rr db iarasi, da-ti un refres la staff si atunci o sa zica fiecare jucator Mu linkmania cu varsta cuprinsa intre ( 12 - 50 ani), jos palaria conducerii Linkmania.

OK. Dam reset la database; acum vine intreabarea: CE am rezolvat cu asta ? R: nimic. O luam de la capat, se creaza conturi , apar din nou zeci/sute de hack-uri, nimeni nu o sa poata juca, apar sute de plangeri pe forum iar moderatorii si GM-ii nu or sa poata face nimic in privinta asta. Ti se pare corect ? Mie nu.

Cred ca intelegi gresit sau avem concepte diferite despre democratie. Faptul ca poti sau nu sa joci pe serverul de MU Linkmania nu este un drept, ci un PRIVILEGIU. De ce sa-l tin offline cand cei 1000 de jucatori (sau poate mai mult) se pot bucura de el ? De ce sa permitem din nou inregistrarea de noi conturi ca mai apoi sa nu poata juca nimeni (deci echivalent cu server offline) ? Este lesne de inteles faptul ca problema este temporara (stiu, a durat mult timp, nu a depins de mine, si eu in momentul de fata astept dupa altcineva sa-si faca timp pt mine), de aceea am decis ca este mai bine asa.

Repet, "solutia" ta nu rezolva nimic, ba chiar baga serverul in groapa. Un reset la baza de date NU rezolva absolut nici un bug, nu face sa apara printr-o magie antihack-uri, etc. Stiu ca probabil este greu de inteles pt cei care nu va pricepeti la partea tehnica si nu ati vazut vreodata cum arata un cod sursa, la fel cum probabil nu stiti ce inseamna in adevaratul sens "rr db" de care tot pomeniti si despre care aveti falsa impresie ca ar fi vreun rezolvator de probleme.

De "data fixa" nu se pune problema; daca erau angajati platiti pe tema asta, atunci da, puteam sa le dam/sa le dati un termen-limita in care sa rezolve problema.

Pai atunci, daca este un privilegiu sa jucam aici si daca tot nu conteaza parerea noastra, faceti-l privat. Ce mai conteaza, nu? Ce 1000 mie de jucatori Mihai? La ora actuala sunt 288 de playeri online, si un GM.

Dar sa te intreb altfel, ce farmec mai are jocul cand tu dai drumu la pagina de conturi si altii au deja 50 rr? Pai sunt 3 luni de cand aceasta optiune este inchisa, e mult.

Inchideti pana faceti teste, pana il puneti bine la punct si pe urma dati-i drumul. Asa ceva nu se poate.

Pai ori jucam toti, ori nici unu. De asta ce parere ai?

Posted

Pai atunci, daca este un privilegiu sa jucam aici si daca tot nu conteaza parerea noastra, faceti-l privat. Ce mai conteaza, nu? Ce 1000 mie de jucatori Mihai? La ora actuala sunt 288 de playeri online, si un GM.

Dar sa te intreb altfel, ce farmec mai are jocul cand tu dai drumu la pagina de conturi si altii au deja 50 rr? Pai sunt 3 luni de cand aceasta optiune este inchisa, e mult.

Inchideti pana faceti teste, pana il puneti bine la punct si pe urma , dati-i drumul. Asa ceva nu se poate.

Mai intreb o data: vreti sa deschidem pagina de conturi si sa nu mai poata juca nimeni, deci sa fie serverul online degeaba ? Prin asta intelegi tu ca ar conta parerea ta ? Sunt curios ce parere ar avea cei care joaca actualmente pe server. Ti-am mai spus, iti inteleg punctul de vedere, stiu care este situatia, momentan asta este si va continua asa pana cand voi avea timpul si resursele necesare sa o rezolv definitiv.

Cand am spus 1.000 de jucatori nu m-am referit la numarul de jucatori online in acest moment, ci media de jucatori pe zi (presupun ca nu joaca toti cei 288 24/24).

Legat de farmec, nu stiu ce o sa fie, mai vedem atunci, poate o sa fie reset db, poate o sa oferim niste avantaje celor care nu si-au putut crea pana acum conturi, nu este nimic stabilit. Poate voi supune atunci la vot tot voua, jucatorilor (asta asa, ca sa vezi tu ca "nu conteaza" parerea ta).

Nu pot inchide serverul "pana fac teste si implementez ..", cu siguranta va mai dura ceva, nu stiu si nu pot sa-ti spun cat, poate daca as lucra o saptamana cateva ore bune pe zi s-ar rezolva, din pacate nu-mi permit treaba asta.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

rr db nu e o solutie , daca dai rr db risti ca muguardul sa fie spart dinou daca acesta va fi schimbat , cine se apuca acum de joc sigur nu o sa caute hackuri sa inainteze , deoarece il vor ajuta colegii , prietenii tananana

dand rr db risti sa te intalnesti iar cu aceasta problema , si in foarte scurt timp revenim la inceputul acestui db , asa continuand acest db intradevar hackurile vor aparea insa nu in masa ..... o sa aiba 10,20,30,50 dar nu toti :)

Posted

rr db nu e o solutie , daca dai rr db risti ca muguardul sa fie spart dinou daca acesta va fi schimbat , cine se apuca acum de joc sigur nu o sa caute hackuri sa inainteze , deoarece il vor ajuta colegii , prietenii tananana

dand rr db risti sa te intalnesti iar cu aceasta problema , si in foarte scurt timp revenim la inceputul acestui db , asa continuand acest db intradevar hackurile vor aparea insa nu in masa ..... o sa aiba 10,20,30,50 dar nu toti :)

Exact ce spuneam. Mai bine mai "rezista" lumea fara cont o perioada pana se rezolva problemele, decat sa cream altele sau sa ne confruntam cu aceleasi, din nou.

Guest Interzisa
Posted

Inchideti pana faceti teste, pana il puneti bine la punct si pe urma , dati-i drumul. Asa ceva nu se poate.

Mai intreb o data: vreti sa deschidem pagina de conturi si sa nu mai poata juca nimeni, deci sa fie serverul online degeaba ? Prin asta intelegi tu ca ar conta parerea ta ? Sunt curios ce parere ar avea cei care joaca actualmente pe server. Ti-am mai spus, iti inteleg punctul de vedere, stiu care este situatia, momentan asta este si va continua asa pana cand voi avea timpul si resursele necesare sa o rezolv definitiv.

Cand am spus 1.000 de jucatori nu m-am referit la numarul de jucatori online in acest moment, ci media de jucatori pe zi (presupun ca nu joaca toti cei 288 24/24).

Legat de farmec, nu stiu ce o sa fie, mai vedem atunci, poate o sa fie reset db, poate o sa oferim niste avantaje celor care nu si-au putut crea pana acum conturi, nu este nimic stabilit. Poate voi supune atunci la vot tot voua, jucatorilor (asta asa, ca sa vezi tu ca "nu conteaza" parerea ta).

Nu pot inchide serverul "pana fac teste si implementez ..", cu siguranta va mai dura ceva, nu stiu si nu pot sa-ti spun cat, poate daca as lucra o saptamana cateva ore bune pe zi s-ar rezolva, din pacate nu-mi permit treaba asta.

Si eu (si majoritatea) am/au inteles ca sunt probleme, noi am cerut o data aproximativa cand se va deschide pagina de conturi ca din astia 1000, doar 40% maxim daca au conturi, nu vreau sa ma intelegi gresit. Dar ne-am saturat atat noi cat si voi (Conducerea Linkmania) de atatea topicuri inutile, inchise cu un raspuns sec de catre un moderator plictisit care mai acorda din cand un warn (ca sa se vada ca nu poarta banner-ul sub nick pe degeaba si ca sa isi faca norma). Vino cu un comunicat cu o data aproximativa a deschiderii paginii de conturi si atunci o sa mai scutesti anumite neplaceri si de partrea voastra si de partea noastra. Crezi ca noi am vrea sa facemn zilnic topicuri cu acelasi subiect la infinit? Ne deranjeaza in mod evident ca nu avem un raspuns clar doleantelor noastre. Si asta ne face sa credem ca parerea noastra NU conteaza,

Asta e pe partea tehnica.

Pe partea administrativa Mihai, ce masuri ai sa iei? Vad si stiu ca tu nu joci Mu, dar totusi vrem sa stim si noi de ce anumiti jucatori sunt tratati altfel, vrem sa stim si noi de ce acelasi plangeri au solutii diferite.. s.a.m.d.

Ne pasa Mihai.(e rau sau bine, nu stiu, dar ne pasa)

CeausescuPresedinte, e usor sa vorbesti din postura userului care are cont pe serverul mu linkmania. :)

Posted

ti-a raspuns omu asta de vreo 3-4 ori si tu tot o ti pe a ta :)) =))

Posted

Si eu (si majoritatea) am/au inteles ca sunt probleme, noi am cerut o data aproximativa cand se va deschide pagina de conturi ca din astia 1000, doar 40% maxim daca au conturi, nu vreau sa ma intelegi gresit. Dar ne-am saturat atat noi cat si voi (Conducerea Linkmania) de atatea topicuri inutile, inchise cu un raspuns sec de catre un moderator plictisit care mai acorda din cand un warn (ca sa se vada ca nu poarta banner-ul sub nick pe degeaba si ca sa isi faca norma). Vino cu un comunicat cu o data aproximativa a deschiderii paginii de conturi si atunci o sa mai scutesti anumite neplaceri si de partrea voastra si de partea noastra. Crezi ca noi am vrea sa facemn zilnic topicuri cu acelasi subiect la infinit? Ne deranjeaza in mod evident ca nu avem un raspuns clar doleantelor noastre. Si asta ne face sa credem ca parerea noastra NU conteaza,

Pe partea administrativa Mihai, ce masuri ai sa iei? Vad si stiu ca tu nu joci Mu, dar totusi vrem sa stim si noi de ce anumiti jucatori sunt tratati altfel, vrem sa stim si noi de ce acelasi plangeri au solutii diferite.. s.a.m.d.

CeausescuPresedinte, e usor sa vorbesti din postura userului care are cont pe serverul mu linkmania. :)

Am repetat deja de doua ori legat de "data exacta", te rog sa citesti in ultimele 2 posturi ale mele.

Legat de partea administrativa pana acum nu am avut plangeri, cu exceptia ta. Nu am apucat inca sa discut cu staff-ul, nu stiu ce probleme sunt, daca sunt, ... cand voi avea timp si pt asta ma voi informa, desi in momentul de fata primeaza, spun eu, aspectele tehnice.

Guest Interzisa
Posted

Am repetat deja de doua ori legat de "data exacta", te rog sa citesti in ultimele 2 posturi ale mele.

Legat de partea administrativa pana acum nu am avut plangeri, cu exceptia ta. Nu am apucat inca sa discut cu staff-ul, nu stiu ce probleme sunt, daca sunt, ... cand voi avea timp si pt asta ma voi informa, desi in momentul de fata primeaza, spun eu, aspectele tehnice.

Ce am scris mai sus, cred ca sunt zeci de persoane au vrut sa spuna ce am spus eu. Am inteles punctul de vedere din posturile tale, dar am vrut sa obtin o informatie vaga de la tine (nu am reusit, am vrut sa vad daca e in viitorul apropiat sau indepartat), :)

Cat despre plangeri cred ca ar fi zeci de playeri care ar fi deacord cu mine.(dar nu au curajul)

Eu astept cu nerabdare rezolvarea problemelor cat tehnice, cat administrative.

Noapte buna si multumesc de timpul acordat. :)

De pupincuristi e plin forumul. E usor sa stai linistit si sa nu te impacientezi, fiindca tu ai cont. Asa ca te rog frumos.

Sa nu uitam ca db-ul trecut ai luat 99 pentru speed, lupul isi schimba parul dar naravu ba. :tiphat:

Posted

Vrem sa deschideti pagina de conturi dar doar in momentul cand rezolvati problemele. daca se va redeschide in momentul de fata nu va face altcv decat sa inmulteasca plangerile si acuzatiile de d/c.

majoritatea, adica 4-5 care nu au conturi, 2-3 care au conturi imprumutate, si inca 3-4 care tipa pe forum cum ca x si y sun favorizati, asta e majoritatea ? voi "majoritatea" trebuia sa stiti si sa intelegeti din toate topicurile deschise pana acum ca nu exista o data anume, cand se va rezolva problema atunci vor redeschide si pagina de creat conturi.

Guest Old-HooLiGaN
Posted

Vrem sa deschideti pagina de conturi dar doar in momentul cand rezolvati problemele. daca se va redeschide in momentul de fata nu va face altcv decat sa inmulteasca plangerile si acuzatiile de d/c.

majoritatea, adica 4-5 care nu au conturi, 2-3 care au conturi imprumutate, si inca 3-4 care tipa pe forum cum ca x si y sun favorizati, asta e majoritatea ? voi "majoritatea" trebuia sa stiti si sa intelegeti din toate topicurile deschise pana acum ca nu exista o data anume, cand se va rezolva problema atunci vor redeschide si pagina de creat conturi.

Ti-a luat mult sa socotesti ca doar 4-5 nu au conturi , mai calculeaza odata si ai sa vezi ca sunt 100 online cu cate 2 sau 3 conturi fiecare , si alti 200 care asteapta sa se dea drumul la pagina de creat conturi , fii serioasa, intr-o luna daca se mentin constant banurile si plangerile comparativ cu ultima luna raman 50 . PS: Nu a spus nimeni sa se grabeasca , si noi vrem sa faca treaba buna sa nu mai fie probleme , e inutil sa intram si sa se intample la fel ca acum , d/c ,pk etc...Be Smart.

Posted

Da, se poate si fara main2, una din metode fiind virtual machine. Dar ia intreaba un moderator daca ai voie sa joci cu doua sau mai multe conturi simultan de pe acelasi pc, sa vezi ce iti spune.

Atat prin virtual machine cat si cu 2 pc-uri ip-ul extern este acelasi. Cum isi da seama un GM ca in loc de 1 PC+virtual machine nu sunt 2 pc-uri si invers?

Posted

Ti-a luat mult sa socotesti ca doar 4-5 nu au conturi , mai calculeaza odata si ai sa vezi ca sunt 100 online cu cate 2 sau 3 conturi fiecare , si alti 200 care asteapta sa se dea drumul la pagina de creat conturi , fii serioasa, intr-o luna daca se mentin constant banurile si plangerile comparativ cu ultima luna raman 50 . PS: Nu a spus nimeni sa se grabeasca , si noi vrem sa faca treaba buna sa nu mai fie probleme , e inutil sa intram si sa se intample la fel ca acum , d/c ,pk etc...Be Smart.

deja exagerezi cu 200 pe bara, intradevar sunt multi cei care nu joaca acum, dar nu este nimeni sigur 100% ca se vor apuca de joc in momentul cand se va redeschide pagina si va merge din nou sa iti faci un cont.

mai sunt cativa care desi joaca in alta parte sau chiar deloc posteaza pe aici doar pentru a incinge spiritele.

PS. acest topic este pentru desemnarea unui reprezentant al jucatorilor de mu. ei bn nu cred ca are cineva nevoie de un reprezentant, fiecare isi poate spune oful in propriul stil, nu cred ca este nevoie de un avocat al poporului pentru ca avem destui. bugurile si problemele tehnice nu vor fi niciodata raportate la timp, prima data se profita de ele la maxim si abia dupa ce afla toata lumea de ele sunt facute publice.

Da, se poate si fara main2, una din metode fiind virtual machine. Dar ia intreaba un moderator daca ai voie sa joci cu doua sau mai multe conturi simultan de pe acelasi pc, sa vezi ce iti spune.

PS2 sa iti dau un sfat, nu mai folositi main2 si fisierul ala muaddicted2, ca o sa va treziti peste 2-3 luni cand o sa aveti cateva rr bune si zeci de nopti pierdute ca nu mai aveti iteme pe voi, sau ca cineva a injurat pe global sau ti-a facut guilda admins.

Posted

Atat prin virtual machine cat si cu 2 pc-uri ip-ul extern este acelasi. Cum isi da seama un GM ca in loc de 1 PC+virtual machine nu sunt 2 pc-uri si invers?

Tu ai citit ce am spus, dar nu ai inteles mare lucru. Mai citeste odata, poate poate:

Se poate juca cu tot felul de porcarii, asta nu inseamna ca sunt si legale. Problema esentiala pe acest server nu este reprezentata de multitudinea de reguli, sau ca jucatorii stau cu mai multe conturi simultan. Problema sunt jucatorii care se folosesc de toate porcariile posibile pentru a trisa/insela.

Asta se intampla din mai multe motive:

-pentru ca se poate intra cu toate porcariile;

- pentru ca odata prinsi(daca iau 99) sunt constienti ca mai au alte conturi cu care sa poata continua;

-pentru ca adminii sunt asa cum sunt: odata ce a fost prins unul cu hack si i s-a blocat contul, de ce nu i se blocheaza toate conturile?

Daca altfel nu se poate impune un comportament normal, prefer sa joc cu un singur cont de pe un pc, dar sa dispara cei care folosesc hack-uri.

PS2 sa iti dau un sfat, nu mai folositi main2 si fisierul ala muaddicted2, ca o sa va treziti peste 2-3 luni cand o sa aveti cateva rr bune si zeci de nopti pierdute ca nu mai aveti iteme pe voi, sau ca cineva a injurat pe global sau ti-a facut guilda admins.

Foarte probabil sa aiba keylogger si alte porcarii. Din ce am inteles, lumea se plange ca are virus incorporat si iti cam strica jucaria..

Posted

De pupincuristi e plin forumul. E usor sa stai linistit si sa nu te impacientezi, fiindca tu ai cont. Asa ca te rog frumos.

Sa nu uitam ca db-ul trecut ai luat 99 pentru speed, lupul isi schimba parul dar naravu ba. :tiphat:

mie mil? de tine cu mana pe inima iti spun , warn up ca si asa am 100%

Guest Old-HooLiGaN
Posted

Draga Angel cu tn e mai greu vad sa se inteleaga omul , eu te intreb acum pe tn , iti vin 50 de persoane in fata si vb toti odata , asta ar fi solutia prostilor , vin alte 50 de persoane si unul iese in fata si spune oful la toti , ai prins ideea ? iti spun mai babeste , in loc sa citeasca Ice toate posturile noastre ca alta treaba nu o fi avand , omul a zis ma tampitlor alegeti un reprezentant sa-mi spuna ce vreti , ca nu am timp si probabil nu o fi avand nici placerea cand vede atatia prosti pe server ,sa stea sa ne citeasca topicurile , nu e platit nu are nici o obligatie a spus negru pe alb intr-un topic , ce mai vreti ? Omul va intinde un deget , de obicei profiti si tragi toata mana dar suntem asa de prosti ca nici de unghie nu-l apucam . Si vezi ca te pacalesti singura , erau 224 pe la ora 4 , imparti la 2 raman 112 , mai punem ca sunt si cu 3 conturi intrati , ti se pare normal ?

Posted

Ce am scris mai sus, cred ca sunt zeci de persoane au vrut sa spuna ce am spus eu. Am inteles punctul de vedere din posturile tale, dar am vrut sa obtin o informatie vaga de la tine (nu am reusit, am vrut sa vad daca e in viitorul apropiat sau indepartat), :)

Cat despre plangeri cred ca ar fi zeci de playeri care ar fi deacord cu mine.(dar nu au curajul)

Pupincurism? Fetito aici e vorba despre altceva.

Omul asta IceMan ti-a spuso de 3 ori CA NU DA RR DB LA SRV ,deoarece O SA VINA X SI Y CU ALTE HACKURI.

PRICEPUT?

Posted

Problema pe Mu LinkMania nu este serverul/staff-ul , problema sunt PLAYERII n-am vazut in viata mea atata dusmanie si ura intre ei si totusi lumea joaca , toti care pozeaza in sfinti pe forum este imposibil sa nu fi vanat/postat niciodata pe cineva . Eu cred ca de vina pentru tot ce se intampla este doar regulamentul prea UMFLAT . Scadeti zilele de suspend , incercati sa nu mai dati ban permanent decat pentru hack si o sa facem dintr-un server afk un server pvp . Incercati sa nu mai dati motive sa vaneze playerii . Elite ?! in afara faptului ca nu a fost lasat in pace acum s-a descoperit o versiune care contine 1hh

daca il lasati in pace de la inceput poate nu se ajungea aici . Inainte nu se lua suspend decat pentru move to pick , acum se ia suspend si pentru pick de zen . Inainte se spunea ca ai voie sa folosesti elite pentru elf sa dai buff , acum se da suspend pentru meet player & other stuff . Prea multe lucruri de respectat . Jucatorii fara viata reala sunt de vina deoarece la scoala sau la munca ei sunt la pamant vin acasa intra pe mu unde au "en`shpe mii de rereuri" si vor sa fie si ei deasupra altora . Daca reusiti sa puneti stop acestui fenomen nu am ce sa zic decat : Respect!

Noapte buna .

Posted

Draga Angel cu tn e mai greu vad sa se inteleaga omul , eu te intreb acum pe tn , iti vin 50 de persoane in fata si vb toti odata , asta ar fi solutia prostilor , vin alte 50 de persoane si unul iese in fata si spune oful la toti , ai prins ideea ? iti spun mai babeste , in loc sa citeasca Ice toate posturile noastre ca alta treaba nu o fi avand , omul a zis ma tampitlor alegeti un reprezentant sa-mi spuna ce vreti , ca nu am timp si probabil nu o fi avand nici placerea cand vede atatia prosti pe server ,sa stea sa ne citeasca topicurile , nu e platit nu are nici o obligatie a spus negru pe alb intr-un topic , ce mai vreti ? Omul va intinde un deget , de obicei profiti si tragi toata mana dar suntem asa de prosti ca nici de unghie nu-l apucam . Si vezi ca te pacalesti singura , erau 224 pe la ora 4 , imparti la 2 raman 112 , mai punem ca sunt si cu 3 conturi intrati , ti se pare normal ?

:violent: eu am inteles destul de bine ce a zis iceman, vad ca u nu ai inteles ce am zis eu.

Posted

Ana te bagi aiurea aici eu nu vreau db pentru ca stat on am muncit curent pierdut

Problema cu conturile cand sa dat db sa anuntat ai avut timp sa iti faci cont daca nu ai facut e vina ta nu a stafului

Zii ca uni moderatori ar fii impartiali te inseli oricine ea un ban va da vina pe moderatorul care la dat

Mai multe razii daca ar fi sar face scandal mare de ce sunt asa de multe razii ca nu pot lasa afk:

iar lichid are mai multa minte ca tine si daca a luat ss pentru speed ??? mare lucru

Si inca ceva cati nu sar lasa daca sar da db la svr ma refer la cei care joaca din prima zii

Posted

Ice o intrebare daca cineva ti-ar oferi mu guardul ca suport tehnic nu ca donatie lai acepta ????

Guest Interzisa
Posted

Pupincurism? Fetito aici e vorba despre altceva.

Omul asta IceMan ti-a spuso de 3 ori CA NU DA RR DB LA SRV ,deoarece O SA VINA X SI Y CU ALTE HACKURI.

PRICEPUT?

Tu macar te-ai uitat la cine i-am dat quote? (era quote la CeausescuPresedint)

Doamne fereste. Uite cum ajung la concluzia ca nu se merita sa lupt pentru dreptul payerului de pe Mu.

Daca citeati de unde a inceput discutia, constatati ca eu doar binele l-am vurt, binele playerului (dar cum limba romana e atat de greu de inteles in viziunea voastra, ma las pagubasa)

Deci voi ati adus hack-urile, elite-ul, 1hh. etc. Voi sa supartati eronariile staff-ului, voi sa suportati cand o sa ramaneti 50 de insi pe server din cauza ipocriziei si a vanatorii.

Hack-uri se folosesc si acum, buguri la fel, elite la fel, ce rost are sa tii un server deschis cand nu ii poti asigura protectia? (doar amagiri...)

Eu vreau sa fie cat mai multi jucatori pe server, m-am saturat de aceasi clovni de pe global care isi incoarda muschii aia lipsa.

Eagles ti-o spun pe romaneste si fara ocolisuri, dragule daca la 35 de ani n-ai invatat sa scrii cat de cat citet de pe tastatura (sa se inteleaga ce zici), nu stiu ce sa cred despre scrisul tau de mana. Acum hai ameninta-ma pe global. (Culmea, am constatat ca ma doare in partea din spate) :-s

Sunteti o cauza pierduta. Noapte buna si spor la lvl. :tiphat:

Posted

Tu macar te-ai uitat la cine i-am dat quote? (era quote la CeausescuPresedint)

Doamne fereste. Uite cum ajung la concluzia ca nu se merita sa lupt pentru dreptul payerului de pe Mu.

Daca citeati de unde a inceput discutia, constatati ca eu doar binele l-am vurt, binele playerului (dar cum limba romana e atat de greu de inteles in viziunea voastra, ma las pagubasa)

Deci voi ati adus hack-urile, elite-ul, 1hh. etc. Voi sa supartati eronariile staff-ului, voi sa suportati cand o sa ramaneti 50 de insi pe server din cauza ipocriziei si a vanatorii.

Hack-uri se folosesc si acum, buguri la fel, elite la fel, ce rost are sa tii un server deschis cand nu ii poti asigura protectia? (doar amagiri...)

Eu vreau sa fie cat mai multi jucatori pe server, m-am saturat de aceasi clovni de pe global care isi incoarda muschii aia lipsa.

Eagles ti-o spun pe romaneste si fara ocolisuri, dragule daca la 35 de ani n-ai invatat sa scrii cat de cat citet de pe tastatura (sa se inteleaga ce zici), nu stiu ce sa cred despre scrisul tau de mana. Acum hai ameninta-ma pe global. (Culmea, am constatat ca ma doare in partea din spate) :-s

Sunteti o cauza pierduta. Noapte buna si spor la lvl. :tiphat:

inva?? s? scrii prima data ?i apoi spunele la al?ii

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...