Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Desemnarea reprezentantului jucatorilor de pe LM

Recommended Posts

Posted

Eu nu vreau sa reprezint pe nimeni, eu cred ca jucatorii ar trebui reprezentati de Game Masteri care sa semnaleze problemele Tehnicienilor.

V-am spus ca am cunostinte de PHP si lucrul cu BD, in domeniul acesta va pot ajuta.

Acuma pe partea de game trebuie sa vad exact ce implica jocul, o sa caut turoriale pe net.

De timp dispun sa zicem, rabdare sa fie :)

Guest Magnnum
Posted

Pentru crissie sunt si eu de acord are timp si cunostinte

Crissie nu e greu daca cauti pe net iti da mura in gura dute la webzen pagina mama si pe forumul lor si gasesti orice rezolvare

Problema e un pc nou sa suporte poate o versiunea mai noua

Banui ca pe svr actual a mers si 97d oare cat o mai duce ????

Posted

Sa ne intelegem, staff-ul a raportat deja problemele existente. Eu am cerut o parere din partea jucatorilor, moderatorii si GM-ii invocati de voi reprezinta opinia staff-ului.

Reprezentantul nu trebuie sa aiba neaparat cunostiinte avansate in ceea ce priveste aspectele tehnice, problemele se pot rezolva si intern (de mine), doar sa stiu care sunt acelea si sa mi le poata descrie cat mai amanuntit astfel incat sa imi pot da seama unde sa caut si ce sa caut.

Tehnicieni nu cred ca mai avem, dar chiar si cand am avut nu s-au ocupat de probleme tehnice ale serverului.

Posted

cand te apuci de treaba? ca de promisiuni suntem satui:)

a postat doar de 2 ore ca vrea sa ne ajute si tu sari deja cu deastea. Lasa-ti fratilor negativismul si hai sa facem treaba ce naiba.

@IceMan, o singura persoana nu cred ca stie toate neregulile serverului, sau chiar daca le stie sigur uita cateva fara sa vrea. Eu as propune sa faci un topic pinned, in care sa se posteze doar nereguli, orice alt post de flame sau spamm sau irelevanta cu contextu sa fie sanctionat/sters. Avem nevoie de seriozitate, nu de bascaliile unuro.

P.S : te rog sa nu bagi in seama pe toti care te vor ataca. Nu vreau sa fii descurajat de unii.

Posted

IceMan are dreptate PapiMG nu trebuie bagat in seama ,se vorbeste aci ceva serios care trebuie sa ramana de durata .

as propune asa ..au fost cativa pleyeri care au tinut controlu mult timp castelului [ma refer la cei care lau avut la inceput ] cand unii dintre noi habar nu aveam ce e un cs acu nu e la misto dar acolo as cauta ii poti numara pe degete chiar de au facut prostioare dar facnd un test cu ei apoi luat decizia finala se stie bine Gunit,Boom si mai sant cativa ii numeri pe degete ar trebui propusi [bineinteles sa fie si ei deacord] pusi 1 sapt 2 la un test apoi decideti ...voi staffu

Guest Magnnum
Posted

IceMan are dreptate PapiMG nu trebuie bagat in seama ,se vorbeste aci ceva serios care trebuie sa ramana de durata .

as propune asa ..au fost cativa pleyeri care au tinut controlu mult timp castelului [ma refer la cei care lau avut la inceput ] cand unii dintre noi habar nu aveam ce e un cs acu nu e la misto dar acolo as cauta ii poti numara pe degete chiar de au facut prostioare dar facnd un test cu ei apoi luat decizia finala se stie bine Gunit,Boom si mai sant cativa ii numeri pe degete ar trebui propusi [bineinteles sa fie si ei deacord] pusi 1 sapt 2 la un test apoi decideti ...voi staffu

Te-ai gandit bine cand ei propus pe cei 2??

Boom are svr lui privat de ce ar ajuta linkul???

Da sa ii goleasca de tot svr lui sigur o va face..

Iar gunit e gm la hh inca e scandal pentru ca a picat svr duminica..

Daca acuma e scandal sa vezi cand are sa fie el reprezentatul linkmaniei :))))

Posted

deja devii enervant magnum

ce legatura naibii au aliantele cu ce vrem noi sa facem?

tu chiar ai impresia ca gunit a picat s2? nici macar nu ai fost la cs. Lasa-le naibii de prezumtii ca numa rau ne faci.

doamne nu ma lasa ce imi este dat sa citesc...

Guest Magnnum
Posted

Stii bine ce zic multi de pe svr ca hh are pile ca flodati ca aveti hackeri in ali

Eu nu zic asta dar daca gunit e cel care ne va reprezenta ce scandal va iesi prima data cand pica svr 2

Eu zic cel mai bine sa fie o lista de 3 4 5 jucatori si sa votam

Iar Boom ce interes ar avea sa ne ajute fiind concurenti direct la svr lui

Posted

eu as merge pe mana lui Crissie sau Andrei...din cate stiu eu amandoi se pricep si nu a planat asupra lor nici o acuzatie de hack...

pot fi si chiar 2/3 reprezentanti...din guilde diferite astfel incat sa fie toata lumea sigura ca x din yy nu face cine stie ce pe acolo....

Posted

boom era ideal dar nu cred ca e de acord staful care este acum

Eram si eu de acord cu tine daca nu ma acuza pe nedrept de speed(db`ul trecut). Un singur jucator cred ca este bun pentru aceasta treaba + ca ar invata multi admini cu ce se mananca mu`ul*(fara suparare). Din pacatae acesta este scarbit de ce se intampla pe servar si sta afk print tarkan. Cine este singuru` gm ce sta afk prin tarkan? :))

Posted

cel mai bine ar fi sa fie un GM sau MOD care are timp sa observe ce se intampla pe forum si in joc, ca sa poata raporta ce probleme majore au playerii si mai ales serverul.

si nu gasiti argumente pro/contra la mine ca eu nu vreau sa fiu.

Posted

boom era ideal dar nu cred ca e de acord staful care este acum

Eram si eu de acord cu tine daca nu ma acuza pe nedrept de speed(db`ul trecut). Un singur jucator cred ca este bun pentru aceasta treaba + ca ar invata multi admini cu ce se mananca mu`ul*(fara suparare). Din pacatae acesta este scarbit de ce se intampla pe servar si sta afk print tarkan. Cine este singuru` gm ce sta afk prin tarkan? :))

care sta prin tarkan.... suky ?

Posted

probleme cele mai mari se stiu deja.ce anume vrea sa stie iceman?ca pica serv 2 si ca se intra cu hack pe server?cred ca le stie tot serverul.

Posted

Inainte sa mai faceti propuneri, cititi bine ceea ce am scris eu:

Sa ne intelegem, staff-ul a raportat deja problemele existente. Eu am cerut o parere din partea jucatorilor, moderatorii si GM-ii invocati de voi reprezinta opinia staff-ului.

Reprezentantul nu trebuie sa aiba neaparat cunostiinte avansate in ceea ce priveste aspectele tehnice, problemele se pot rezolva si intern (de mine), doar sa stiu care sunt acelea si sa mi le poata descrie cat mai amanuntit astfel incat sa imi pot da seama unde sa caut si ce sa caut.

Tehnicieni nu cred ca mai avem, dar chiar si cand am avut nu s-au ocupat de probleme tehnice ale serverului.

cel mai bine ar fi sa fie un GM sau MOD care are timp sa observe ce se intampla pe forum si in joc, ca sa poata raporta ce probleme majore au playerii si mai ales serverul.

Cu alte cuvinte :

1. Ceea ce imi povesteste reprezentantul jucatorilor va fi un rezumat al problemelor dpdv al JUCATORILOR, cu siguranta nu se va rezuma la atat, fiind implicati si cei din staff!

2. NU caut pe cineva caruia sa-i dau acces la server sa rezolve problemele, ci caut pe cineva care sa-mi spuna CARE sunt problemele, in amanunt!

Se pare ca n-ati inteles mare lucru din ce am cerut si va certati degeaba pe niste teme inutile. Daca voua va ia o luna sa va hotarati cine sa-mi spuna care sunt problemele, mie cat sa-mi ia sa le rezolv (apropo de ce a intrebat cineva legat de "cand te apuci?") ?

Posted

fusesei de mai demult propus sa fii in staff :

:))
Posted

Vom aduce la cunostinta jucatorilor, care frecventeaza mai putin forumul, acest fapt, prin intermediul GM-ilor, cu anunturi pe global, insa cea mai buna publicitate o puteti face chiar voi in cadrul guildelor proprii, din om in om. E in interesul nostru, al tuturor, dar fara implicare activa nu se va intampla nimic.

Guest Interzisa
Posted

Eu il propun pe oick, cunoaste perfect ce probleme sunt pe server, e matur si impartial.

Vedem ca acest topic a fost cu un scop, nu motiv de-a scoate ochii, lasati pentru un timp orgoliile si ganditi-va la denumirea unui reprezentat.

Vedem ca totusi conducerea Linkmania isi arata interesu` cat priveste serveru MU Linkmania. Hai sa expunem problemele reale cu care se confrunta serverul.

Si Gunit ar putea fi reprezentant, mergem pe premiza. "Fa-te frate cu dracu pana treci puntea". :D

Buna ziua.

Posted

+1 boom . Stie sa configureze servere + ca are si unul si nu merge nici un hack pe el , nu prea e offline ....

Deci BOOM ar fi cel mai bun in acest moment ca sa salveze server-ul!

TEHNICIANUL nr 1 : BOOM , nu ar fi altu mai bun si sa demonstreze asta !

Guest Interzisa
Posted

+1 boom . Stie sa configureze servere + ca are si unul si nu merge nici un hack pe el , nu prea e offline ....

Cu tot respectu fata de BOOM, sa mearga pe serverul lui.

Fiindca din cate am vazut, nu e strain de unele rahaturi aduse pe serveru Mu Linkmania.

Sunt atatia jucatori cu capul pe umeri care ar scoate serverul MU linkmania din impas.

@Nu o luati ca o offensa. E ironic dupa ce ai adus "focul" pe serverul Mu Linkmania, sa il stingi, nu?

Bafta.

EDIT:

Nu , hack-ul nu a fost facut de boom cum stiti voi. El doar l-a pus pe youtube :))

+ ca el acum 3/4 luni va oferit configuratiile la muguard , dar ca de obicei linkmania nu a acceptat , oare de ce? nu era bine daca il configura si dupa numai mergea nici un hack?

Toti moderatori server-ului il cunoasc pe boom si nu cred ca o sa zica ca e chiar asa de rau sau ca a incercat sa strice server-ul . Doar ca va demonstrat ca aveti probleme grave cu muguard-ul :)) ... adevarul doare

A si acum BOOM samariteanu, vrea sa sara in ajutorul serverului MU linkmania, m-a induiosat pana la lacrimi.

Ce moderatorii nostri nu sunt in stare sa rezolve problemele actuale ale server-ului?

:-j

EDIT2:

Ce ar fi daca v-ati lua catrafusele si v-ati mutat cu totul pe serveru` vostru?

Nu stie IceMan Mu, e adevarat, dar mai sunt presoane competente care pot rezolva problemele actuale ale server-ului MU linkmania, multumim de ajutorul si timpul acordat, cunoasteti iesirea? Daca nu, in coltul dreapta sus, aveti un mare "X" push it, vedeti ce se intampla. Minune, o sa va dispara pagina si adresa forumului acestuia. Apasati-l cu incredere.(X-ul).

P.s. Poti sa il pupi in dorsala pe BOOM si pe forumul serverului vostru, nu? :>

Poate o sa iti fac si o statuie sau o caricatura in timp ce tu ii faci curat la partea dorsala. :> :))

Posted

Nu , hack-ul nu a fost facut de boom cum stiti voi. El doar l-a pus pe youtube :))

+ ca el acum 3/4 luni va oferit configuratiile la muguard , dar ca de obicei linkmania nu a acceptat , oare de ce? nu era bine daca il configura si dupa numai mergea nici un hack?

Toti moderatori server-ului il cunoasc pe boom si nu cred ca o sa zica ca e chiar asa de rau sau ca a incercat sa strice server-ul . Doar ca va demonstrat ca aveti probleme grave cu muguard-ul :)) ... adevarul doare

Ce moderatorii nostri nu sunt in stare sa rezolve problemele actuale ale server-ului? iti zic eu nimeni de pe linkmania ( staff) nu stie sa rezolve problemele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IceMan daca stia facea pana acum :) ... si alti daca stiau rezolvau deja nu dupa 5 luni de la bd se uita si el pe-aici =)) .Chiar el a zis ca inchide creearea de acc si va reveni intr-o luna/2/3 deja au trecut 4/5 .. .si nu vad o schimbare deci stia problemele daca nu le stia nu oprea creerea de account-uri asa ca taci ca nu sti nimica..

Posted

cred ca problemele serverului sunt cunoscute de mult.

@iceMan - degeaba cauti playeri care sa iti explice ce si cum sta treaba. cel mai bine ar fi sa te bazezi pe echipa de mod's / gm .

Posted

Cu tot respectu fata de BOOM, sa mearga pe serverul lui.

Fiindca din cate am vazut, nu e strain de unele rahaturi aduse pe serveru Mu Linkmania.

Sunt atatia jucatori cu capul pe umeri care ar scoate serverul MU linkmania din impas.

@Nu o luati ca o offensa. E ironic dupa ce ai adus "focul" pe serverul Mu Linkmania, sa il stingi, nu?

Bafta.

EDIT:

A si acum BOOM samariteanu, vrea sa sara in ajutorul serverului MU linkmania, m-a induiosat pana la lacrimi.

Ce moderatorii nostri nu sunt in stare sa rezolve problemele actuale ale server-ului?

:-j

EDIT2:

Ce ar fi daca v-ati lua catrafusele si v-ati mutat cu totul pe serveru` vostru?

Nu stie IceMan Mu, e adevarat, dar mai sunt presoane competente care pot rezolva problemele actuale ale server-ului MU linkmania, multumim de ajutorul si timpul acordat, cunoasteti iesirea? Daca nu, in coltul dreapta sus, aveti un mare "X" push it, vedeti ce se intampla. Minune, o sa va dispara pagina si adresa forumului acestuia. Apsati-l cu incredere.(X-ul).

nu vreau sa ma cert pe aici, ca sincer basca e locul unde ma doare in momentul de fata. dar cert este ca esti total pe dinafara. iceman cere pe cineva care sa-i explice in detaliu care sunt problemele serverului, si tu votezi pe oick ca el e cel mai bun si cunoaste problemele jucatorilor. nu, nu vreau sa fac pe samariteanul. cand am vrut sa ajutam, am fost luati peste picior de catre administratorii acestui server. lucru care a dus la lucrurile de care ma acuzi. ma rog, e o telenovela mai complicata. sunt cativa din staff-ul linkmania (moderatori globali) care stiu despre ce e vorba. n-are rost sa-ti deslusesc tie misterele subterane ale acestei comunitati. te las sa te scalzi in "apitza" din atlans.

@pentru baietii care m-au votat mai sus, eu nu sunt tehnician, si nici nu stiu sa configurez servere. ma pot numi un fel de project manager al serverului la care faceti aluzie. tot ce am facut a fost sa-mi strang o echipa de oameni cu capul pe umeri care stiu ce inseamna muonline si sunt aproape profesionisti in ceea ce fac. fiecare are task-urile lui.

@n-am incercat sa demonstrez nimic prin main-ul ala crackuit. a fost o palma peste ochi data de tehnicienii de la mine pentru faptul ca au fost luati la misto de unul dintre administratorii de aici. atata tot. ulterior l-am urcat si pe youtube si l-am facut public.

Posted

Echipa linkmania nu exista :) pentru server-ul de mu online. Aici stai 5 luni sa rezolvi o problema sau 3/4 ani .. sau daca nu sti sa rezolvi o PROBLEMA schimbi season nu-i asa dragonshe?=)) inca mai tin minte cum a zis ca nu stia sa rezolve prob cu d/c de pe 97d .. s-a stricat hdd =))

Gratis IceMan nu o sa rezolvi problemele server-ului .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...