Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Desemnarea reprezentantului jucatorilor de pe LM

Recommended Posts

Posted

Quote de la IceMan:

,,Am primit mesaj sa citesc ce-i pe aici si am facut-o.

Inainte de toate, vreau sa lamurim cateva aspecte pe care vreau sa le constientizati si sa le memorati :

1. RDS nu investeste momentan in Linkmania, deci fara servere noi (masini fizice)

2. Staff-ul actual MU Linkmania nu detine cunostiinte tehnice necesare development-ului MU Online Linkmania si mai mult, nu are accesul necesar sa o faca. Singurele persoane care au facut efectiv ceva pentru acest server sunt vrazvan iar mai apoi, vdragosh (S2). Dupa cum poate stiti (sau nu), ei nu mai au timp de server, drept urmare imi va fi predat mie. Acest proces nu trebuie sa mai dureze mult timp (spun proces pentru ca dureaza ceva pana iau la cunostiinta toate aspectele serverului, mai ales avand in vedere faptul ca eu nu sunt jucator de MU).

3. Atat eu cat si cei care au lucrat pana acum la server (vrazvan si vdragosh) am/au facut-o gratis (castig zero de pe urma serverului). Drept urmare, o facem in timpul nostru liber, cat si cum putem.

4. NU se va introduce vreun sistem de plati pentru acest server deoarece compania RCS & RDS de care Linkmania apartine nu este de acord.

Deoarece in momentul de fata timpul meu liber este foarte limitat si nu am timpul necesar sa citesc prea multe mesaje (majoritatea exprimand aceleasi doleante, nelamuriri, ...) si nici sa raspund tuturor, as dori sa desemnati un reprezentant al utilizatorilor MU (jucatori MU) care sa faca o lista bine definita, aranjata, in care sa imi prezinte punctual, logic si cat mai explicit posibil problemele TEHNICE si ADMINISTRATIVE, din punctul de vedere al utilizatorilor (asta inseamna sa se consulte si cu restul jucatorilor). As prefera ca reprezentantul cu care voi colabora sa fie o persoana cu care sa ma pot intelege, sa stie sa-mi explice unele notiuni/probleme in detaliu, sa fie obiectiva si matura.

Asadar, astept lista respectiva din partea reprezentantului via pm pe forum. "

VA ROG SA POSTATI AICI CEI CARE CREDETI CA AVETI CUNOSTIINTELE TEHNICE NECESARE PENTRU A NE REPREZENTA IN FATA LUI ICEMAN

De asemenea cine dispune de mijloace si cunostinte tehnice, informatii in legatura cu aceasta versiune de MU!!

Poate reusim sa unim o echipa care sa poata coopera cu IceMan pentru a rezolva problemele in sfarsit!

-no spamm

-fara scandal si alte tampenii

10 zile pauza pe forum pentru avatar obscen.

Posted

Eu SoulMaster,mam gandit sa reprezint jucatorii de pe LinkMania

Ce spuneti sunteti deacord?

sinucide-te SoulMaster

+1

Posted

EU am depus si o cerere la apelul lui Odizeus :) . Timp am din plin , cunostinte despre mu la fel.

Nu vreau sa sar in fata las la atitudinea playerilor.

:tiphat:

Posted

esti urat de mai mult de jumatate de server;)) cn crezi ca te vrea ?:))

Guest AdrIaN-TM
Posted

in maxim 5 ore topicul o sa fie closed ptr ca o sa fie un scandal de proportie aici :))

Posted

Nu.

Desemnarea reprezentantului jucatorilor de pe LINKMANIA trebuie sa fie un jucator cu ceva experienta de joc, ceva cunostinte tehnice ale jocului.

NU orice papagal poate sa fie reprezentant.

Va rog sa nu mai facem spam aiurea si sa lasam oamenii ( cei interesati de soarta LM) sa discute. :adminpower:

Posted

sinucide-te SoulMaster

+1

De acord cu voi !

Dar totusi sa se afirme cineva care e in tema cu probleme serverului si are cunostinte legate de partea tehnica a MU-ului.

Guest AdrIaN-TM
Posted

EU am depus si o cerere la apelul lui Odizeus :) . Timp am din plin , cunostinte despre mu la fel.

Ba tu te auzi ce zici crezi ca pe mine ma reprezinta un copil lesinat ca tine ? s-au pe restu care le-ai dat disconnect ai vreo 5 topicuri la plangeri pentru disconnect auzi ai mai trimis si cerere la Odyzeus tu esti printre ce-i ce distrug serveru asta m-ai si ai tupeu sa scrii asaceva

Posted

si zici ca te pricepi la problemele tehinice?

eu te sustin :right:

Posted

papi,poponarule scoate avatarul,nu trebuie sa stim ce-ti place

Mda.. altceva inafara de a jigni si a va bate joc de oameni nu stiti :) se vede ca suntem romani;)

Posted

Mai degraba as cauta 1/2 tehnicieni Mu buni care stiu cu ce se mananca, coordonati de IceMan si echipa de GM sa le transmita problemele semnalate de jucatori.

Intrebarea mare e: Stie cineva din comunitate cu ce se mananca?

Posted

Si v-am rugat in joc sa nu faceti flame aici, pacat, sanse de succes in a alege un reprezentat foarte mici :)

Greu de facut asa ceva cu oameni care posteaza doar de dragul de a jigni si mai mult de atat , cu oameni (daca le poti spune asa) care sunt coplesiti de tainele gramaticii .

Daca nu boom...si billi are habar cu ce se mananca....doar a experimentat multe pe serv :)

Insa un topic deschis in care sa iasa fiecare in fata "pick me" nu e o idee buna ....cel putin nu fara warn-uri pentru posturi aiurea (Hint).

Posted

Cunostinte de SQL Server am si eu si php pentru pagina cu status, care e o interogare din baza de date.

Chestia e ca sunt anumite tweak-uri care nu le cunosc din game. (Arhitectura, Basics, Scripts , etc. )

Din cate am inteles ruleaza pe SQL Server .

Guest Fulgerul1994
Posted

PapiMG este cel mai tare! PapiMG merita din plin! Traiasca PapiMG, viitorul reprezentant al jucatorilor de pe Linkmania! (ca doar a avut foarte multe initiative, nu-i asa?)

Posted

nu ma bag am zis :P, am venit cu initiativa, imping de la spate dar cunostinte tehnice nu am asa ca nu pot ajuta cu nimic. Sper doar sa iasa in fata cei care stiu.

Crissie ai putea sa intri in echipa reprezentativa si sa ajuti la repararea statusului daca beneficiezi de timp disponibil. Sunt sigur ca adminii sunt recunoscatori ca vrei sa ajuti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...