Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest mathy

Vanatoare

Recommended Posts

Posted

' date='10 November 2011 - 09:08' timestamp='1320905321' post='6061096']

21. Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

deja ai intrecut masura

Ce rost are acest paragraf din regulament daca in cazul lui Silviu "cr3can sau soulmaster sau nu stiu ce alt caracter mai are , la el nu se aplica dupa ce a postat jumatate din servar , pentru niste amarati de zenii, sa fim seriosi 98 minim pt vanatoare in masa si cei banati de el stiu foarte bine ca este vb de santaj , cei care i-ati dat pm sa scoata filmul de pe youtube vi s-a cerut iteme ,acum d-lor adminii unde este dreptatea si rostul regulamentului in cazul de fata ?Ne cereti noua sa respectam regulamentul? ok , dar de ce nu se aplica in toate cazurile ?De ce am spus 98 si nu 20 sau 50 , se vede clar cati a postat si pentru ce ?, unii au zis ca pentru servar , eu si voi stiim foarte bine ca de la fiecare a cerut cate ceva , un item sau nu mai stiu, scopul lui este sa adune pe urma acestor filme nu sa ajute cu ceva pe cineva . Sa va vad daca sunteti corecti de data asta , ma indoiesc ca ati fii.

Posted

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

deja ai intrecut masura

Ce rost are acest paragraf din regulament daca in cazul lui Silviu "cr3can sau soulmaster sau nu stiu ce alt caracter mai are , la el nu se aplica dupa ce a postat jumatate din servar , pentru niste amarati de zenii, sa fim seriosi 98 minim pt vanatoare in masa si cei banati de el stiu foarte bine ca este vb de santaj , cei care i-ati dat pm sa scoata filmul de pe youtube vi s-a cerut iteme ,acum d-lor adminii unde este dreptatea si rostul regulamentului in cazul de fata ?Ne cereti noua sa respectam regulamentul? ok , dar de ce nu se aplica in toate cazurile ?De ce am spus 98 si nu 20 sau 50 , se vede clar cati a postat si pentru ce ?, unii au zis ca pentru servar , eu si voi stiim foarte bine ca de la fiecare a cerut cate ceva , un item sau nu mai stiu, scopul lui este sa adune pe urma acestor filme nu sa ajute cu ceva pe cineva . Sa va vad daca sunteti corecti de data asta , ma indoiesc ca ati fii.

am impresia ca unii sunt favorizati de adminii, de ce nu se aplica la totii?
Posted

vanatoarea este sanctionata cand cineva incarca regulile contra alt player,NU CONTRA SERVARULUI ! nu mai vorbiti prostii si vedetiva de treaba voastra suferi ca a luat ban julik ? teai indragostit de ea? scutestema :angry1:

ps: daca ar fi favorizati niste playeri de pe server aia ati fi voi hh-u pulii mele cu flodurile voastre care nu se ia nici o atitudine vizavi de asta mancamiati pula sa mio mancati _|_

Posted

limbaj de cartier si de copil needucat, nu am ce zice , lasam adminii sa-si faca treaba cum trebuie si unde ai vfacut tu o favoare servarului , cerandu-le diferite iteme ca sa stergi postul ??? copil facut pentru alocatie , odata si odata ne vedem noi cta nu este asa mare , te'nvat eu sa vorbesti asa cum trebuie.

Posted

ba eu sunt copil sa spunem ... dar cel putin nu am mentalitate de copil ca tine sa ma ameninti ca vii peste mine in liceu sa ma bati,sau ca ma prinzi :))... gandeste putin inainte sa vorbesti pana atunci ia asta _|_ de la mine pana ne vedem sa tio arat si in fata :)

Posted

ba eu sunt copil sa spunem ... dar cel putin nu am mentalitate de copil ca tine sa ma ameninti ca vii peste mine in liceu sa ma bati,sau ca ma prinzi :))... gandeste putin inainte sa vorbesti pana atunci ia asta _|_ de la mine pana ne vedem sa tio arat si in fata :)

Bai ratatule cine pla mea te crezi ma? Esti un mare smecher am auzit de tine te-ai batut cu pestii.

Te dai Iisus Hristos si nu ai o chifla in burta, mai uitate drq in oglinda, mai dai pe la scoala, incearca sa iti faci real life.

LINKMANIA e un hobby fraiere, nu un joc de handicapati cu vanatori cu pla mea mai stiu eu ce. Vezi-ti de treaba ta NU mai vana,ca oricum tot un sclav ramai. :DMAGE:

:gives:

Posted

....

deja ai intrecut masura

Nu il laud pe SoulMaster pt ce a facut, dar e prima data de cand a aparut elite cand reusesc sa culeg si eu ceva in party...de frica au oprit toti aspiratoarele :nanana: .

1. Cei care aveau pick foloseau un program interzis pe acest server

2. Daca stam amandoi in pt....tu cu elite si eu fara...tu fiind afk, iar eu on....tu vei culege mai multe juw...apoi la o licitatie pe forum eu voi oferi 10 juw iar tu 100 juw culesi de elite...in concluzie folosirea elite imi "vatama" mie dreptul de a culege juw si ulterior dreptul de a participa cu sanse de castig la licitatii pe forum etc ....deci nu e vanatoare...invatati sa jucati onest.

Nu sunt insa nici eu de acord cu santajul si cerea de iteme pentru a nu posta...aici ar tb marite pedepsele pentru santajisti....

:tiphat:

Posted

....

deja ai intrecut masura

Nu il laud pe SoulMaster pt ce a facut, dar e prima data de cand a aparut elite cand reusesc sa culeg si eu ceva in party...de frica au oprit toti aspiratoarele :nanana: .

1. Cei care aveau pick foloseau un program interzis pe acest server

2. Daca stam amandoi in pt....tu cu elite si eu fara...tu fiind afk, iar eu on....tu vei culege mai multe juw...apoi la o licitatie pe forum eu voi oferi 10 juw iar tu 100 juw culesi de elite...in concluzie folosirea elite imi "vatama" mie dreptul de a culege juw si ulterior dreptul de a participa cu sanse de castig la licitatii pe forum etc ....deci nu e vanatoare...invatati sa jucati onest.

Nu sunt insa nici eu de acord cu santajul si cerea de iteme pentru a nu posta...aici ar tb marite pedepsele pentru santajisti....

:tiphat:

Corect ban celor care folosesc elite, dar aici este vb de vanatoare si acel paragraf din regulament nu este folosit pt toti , iar parerea mea este ca nu era treaba lui sa vaneze alti jucatorii pt elite sa faca adminii treaba asta nu el sau altul ,ce ma deranjeaza si mai tare este ca el n-a facut asta pt servar ci pt a santaja pe cei prinsi .

Posted

De la ce vine nick-ul char-ului tau, mathy?

despre ce vb noi aici si nu-ti inteleg scopul intrebarii, in fine ai fost mai bun de atat vreodata ?rezolva problema asta nu cred ca ai o problema cu nick-ul meu si nu vad de ce ai avea acum ?de 2 db-uri joc cu acelasi nick , unde este problema tocmai acum ? plangerea nu a fost facuta l adresa mea ci la adresa unui vanator excesiv.

Posted

Astept raspuns la intrebarea mea in urmatoarele 24 de ore.

Ca termen argotic, are mai multe sensuri, inclusiv: absurditate , o nebunie , ceva de mic? valoare sau de calitate, vorbesc trivial ?i, de obicei, l?ud?ro?i sau inexacte, sau o persoan? de dispre?. It may also be used as an expression of annoyance , surprise , or anger , and has other usages as well. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca o expresie de enervare , surpriz? , sau furie , ?i are utiliz?ri, precum ?i alte

Dic?ionar

substantiv

rahat daca te gandesti la ma gandesc si eu daca vrei sa te ei de mine si sa-mi zici ca am nick-name obscen poti traduce si in "cacat" dar americanii folosesc foarte des acest cuvant atunci cand vor sa zica , "la naiba", "rahat" ei folosesc acest cuvant ca o mirare ceva asemanator cuvantului wow , belea , tare super,este un cuvant normal cu un grad obscen in functie de ce crede fiecare si in ce contest este folosit, si ca nume sau nick-name sa fim seriosi si in romania sunt oameni care se numesc cacat, buca... si tot asa ce pe ei ii inchide pentru ca au acel nume ?Si in urma cu ceva timp nu stiu daca isi mai aduce Ija aminte de intrebarea mea cand l-am creeat pe Shlt si daca nu ma insel inca mai am dovada pe contul respectiv care este banat , cu intrebarea adresata daca imi pot pune acest nick ,si uite asa pe db trecut am avut 40 rr pe dl cu acelasi nick, acum de ce te legi de nick-ul meu ?Ce nu-ti place la el sau ce nu-ti place ca m-am luat de crecan ?Totusi aici am facut un post legat de o portiune din regulament nu de nick-name.

Oh shit! I'm sorry for spilling my beer on you.

La naiba! Îmi pare r?u c? am v?rsat berea pe tine.

This computer's a piece of shit. It keeps crashing.

Computerul ?sta e de rahat, se stric? într-una.

Posted

De la ce vine nick-ul char-ului tau, mathy?

Un fel de "ce a inteles inteligentul din tot topicul". Aia e problema serverului? Shlt? Daca scriam PuI(i mare)a ce avea? poate mi se zice puia si imi place sa il scriu mai "Jm3k3r". Vai de capu' vostru.

Ps: South Hero Land Trust search on google

Posted

da problema noastra este de shit nu de servar , de conturi , de ss dat pe banda datorita faptului ca le permite vanatoarea in masa in loc sa-si faca ei treaba .shit happening. :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...