Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nuvreauforum

Sugestie AFK TARK BK

Recommended Posts

Posted

Sugestia mea este de a fi scoasa regula cu AFK TARK BK-unde cu un singur print poti luat ban (si o sa fie valabila regula de afk-regula valabila pentru toate spoturile "ANTI afk")

Stiu ca BK-ul este overpowered...dar sa fim seriosi...eu stau in tark cu cel putin alti 2 jucatori pe acelasi spot.

gracias

Posted

Sugestia mea este de a fi scoasa regula cu AFK TARK BK-unde cu un singur print poti luat ban (si o sa fie valabila regula de afk-regula valabila pentru toate spoturile "ANTI afk")

Stiu ca BK-ul este overpowered...dar sa fim seriosi...eu stau in tark cu cel putin alti 2 jucatori pe acelasi spot.

gracias

sa stea adminu 5 min la fiecare jucator sa-l intrebe de afk?

:-j

Posted

gracias

sa stea adminu 5 min la fiecare jucator sa-l intrebe de afk?

:-j

de ce nu ? :blink:

Posted

Arata-mi si mie unde scrie ca se da suspend pt afk tarc bk cu 1 singur print.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426247&st=0&p=6051918&hl=+adelina%20+afk&fromsearch=1&#entry6051918

pentru asta oick nu ai voie sa ma postezi in tark :)) pedeapsa

Am sezut 5 zile...e singurul meu viciu afk-ul..pentru ca fizic nu prea am cum sa stau pe PC

faza este ca...e cam aiurea...si 5 min daca merg la baie(dau un exemplu si vine unu din voi) pac 10 zile urmatoarea...

e absurd..

nu deranjez pe mine(rar cate un copil esuat care ma posteaza de speed pentru ca stau in arena tark pe mijloc:))) )

sunt un jucator bun-adu`ti aminte event facut de tine cand m-am batut si cu 2 bk si un dl deodata ...>SOLO

nu fac PK

nu fac ks

nu injur

nu folosesc hack (pentru ca nu stiu cum :)) )

cand sunt acasa si in joc ma uit ce`i drept la un film pe alt pc sau pe laptop...2 minute e de ajuns sa primesc ban

aseara ai venit ADELINA AFK? noroc ca am tras ochiul chiar atunci...ca altfel 10 zile faceam flotari

Consider ca e pacat ca sa stau pe bara atata timp cand sunt multe alte nereguli in acest joc

si tind sa sper ca sunt si alti jucatori care sunt corecti si pentru un afk de genul asta .......

Posted

PRIETENE...ERAU 2 POZE

NU AM INSINUAT NIMIC PENTRU FOLLY SI NIMIC PENTRU KITTY CEI CAREI SAU OCUPAT DE SS MEU

EU AM ZIS SA SE MODIFICE REGULAMENTUL.

IN SCHIMB DACA TU ESTI FOLLYC DAM IN ALTELE..

PENTRU CA TU ESTI UN COPIL PE LISTA MEA PE CARE TREBUIE SA II URECHEZ....SI ASTA INSEAMNA CA M-AI VANAT---CEA CE POATE FI EXTREM DE NASOL PT TINE

REPET...DACA ESTI TU FOLLYC

nu justifica adminii pentru ca eu nu am zis nimic de ei.

mi-am asumat banul pentru afk pentru ca asa este regula.

Eu aici am sugerat schimbarea regulei.

SCHIMBAREA REGULEI CONSTA IN: VINE EX: FOLLYC IMI DA DC SI MA BAGA PE PAGINA DE AFK-ISTI

FOLLYC MA GASESTE IARA AFK (SAU ALT ADMIN) MA BAGA PE PAGINAD E AFK-ISTI

si atunci primesc ss ca si pentru celelalte zone cu AFK interzis.

pentru cei multi care se plictisesc....incerc sa si desenez daca este necesar

Nu am nevoie de print de la admin sa imi zica ca am SS...vad si singur in F4 dupa disconect ca m-a intrebat de afk

Dar repet...nu am dat vina pe nimeni..am cerut schimbarea acestei reguli

sper daca m-am repetat de cateva ori sa iti intre in cap..si sper din tot sufletul sa nu fi tu Follyc...

oick...

sugestia mea era pentru modificare la AFK TARK BK

Poate sa puna si 50 de printuri.. nu asta e problema

M-a gasit print + dc

m-a gasit a 2-a oara print+dc + SS 4 zile samd cum e in regula cu afk

Nu o sa te posteze nici un gm doar cu 1 print, va sta 5 minute sa te intrebe afk si va pune minim 3 printuri.

Posted

sa se faca 10 zile / abatere :)

10 zile iti dau si eu tie ..maxim

"raule care esti tu rau" :blink:

@ontopic ,stai tarc bk daca poti sta on si nu gasesti party.nu e facut pentru afk-isti tarcul respectiv.eu am dat 20 rr tar bk db trecut cand erau mai dese raziile si am luat 1 ss,1 ss in 20 rr.te poti uita la tv,poti citi,poti juca remi cu amicii ,numai sa arunci din cand in cand un ochi in tarc. nu te obliga nimeni sa lasi tarc bk afk daca nai unde.opresti compu,iti faci treaba si-l bagi cand iti permite timpul,nu se dau medalii daca stai cel mai mult on in tarc bk

:tiphat:

Posted

sa se faca 10 zile / abatere :)

10 zile iti dau si eu tie ..maxim

"raule care esti tu rau" :blink:

@ontopic ,stai tarc bk daca poti sta on si nu gasesti party.nu e facut pentru afk-isti tarcul respectiv.eu am dat 20 rr tar bk db trecut cand erau mai dese raziile si am luat 1 ss,1 ss in 20 rr.te poti uita la tv,poti citi,poti juca remi cu amicii ,numai sa arunci din cand in cand un ochi in tarc. nu te obliga nimeni sa lasi tarc bk afk daca nai unde.opresti compu,iti faci treaba si-l bagi cand iti permite timpul,nu se dau medalii daca stai cel mai mult on in tarc bk

:tiphat:

mereu trebuie sa fie un coclit care se baga in seama

CER TOPIC INCHIS..NU MA TIN NERVII SA STAU CU TOTI SA LE EXPLIc

a fost greseala mea cand m-am bagat aici---credeam ca sunt sugestii...

bozgorul asta nu zice decat ca nu te obliga nimeni sa lasi afk.... si eu zic cu totul alta chestie

Posted

Ia-o si tu mai usor nu te mai enerva asa repede din orice. Follyc nu a postat in topicul asta deci nu e nevoie sa urechezi pe nimeni ^_^

Suspendurile sunt facute asa pentru a fi din ce in ce mai atent cand esti in tarc bk si pentru a descuraja afk-ul.

Posted

regula cu afk tark bk este de cand a aparut mu pe linkmania si mereu au fost ss urile mai mari...nu ai ce sa faci decat sa te conformezi si tu cum am facut si noi :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...