Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Jardel

Reevaluare

Recommended Posts

Posted

link : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426797

Din cate stiu trb sa postezi pana in 6 zile... acest video este de acuma o luna + .... Sau nu se mai tine cont :)) ?

Sa numai vorbim de faptul ca nu face un simplu video ..ci ma si muta dupa spot ceea ce inseamna nesimtire ( sau asta nu s-a vazut ? ) :))

P.S: nu avem cliker elite aveam un fel auto-space .care poti sa il faci din joc fara cliker sau alte chesti ( asta pentru amatori jocului ca vad ca sunt multi :P )

Posted

link : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426797

Din cate stiu trb sa postezi pana in 6 zile... acest video este de acuma o luna + .... Sau nu se mai tine cont :)) ?

Sa numai vorbim de faptul ca nu face un simplu video ..ci ma si muta dupa spot ceea ce inseamna nesimtire ( sau asta nu s-a vazut ? ) :))

P.S: nu avem cliker elite aveam un fel auto-space .care poti sa il faci din joc fara cliker sau alte chesti ( asta pentru amatori jocului ca vad ca sunt multi :P )

7 zile sunt valabile pozele, el ti-a facut film+poze pe 09.11.2011, te-a postat a doua zi pe 10.111.2011 pe forum, ca a raspuns moderatul abea azi asta e alta treaba. :whistle:

Posted

Ai dreptate, jardel, intre 9 noiembrie 2011 si 10 noiembrie 2011 nu este 1 zi, ci o luna, luna br\/rnar31, dupa noul calendar jardelian, adoptat de UE in 2007.

Argumenteaza-ti reevaluarea cu dovezi, daca vrei sa fie luata in considerare. Acest topic va fi rezolvat de un alt moderator.

Posted

Ai dreptate, jardel, intre 9 noiembrie 2011 si 10 noiembrie 2011 nu este 1 zi, ci o luna, luna br\/rnar31, dupa noul calendar jardelian, adoptat de UE in 2007.

Argumenteaza-ti reevaluarea cu dovezi, daca vrei sa fie luata in considerare. Acest topic va fi rezolvat de un alt moderator.

=)))))))))) Ar trebui sa va adaptati si voi dupa calendarul jardelian ca ala a mayasilor se termina

Jardel 5 08-Nov-2011 18:32 13-Nov-2011 18:32 ks la golden -LINK- Redemption

atunci nu e luata in considerare ca nu are data buna :P eu aveam ss atunci .. Sau poate este pe alt server cine stie ce matraseli a facut :))

eu doar odata am avut pt la axe si asta acuma o gramada de timp :)))

Posted

- in video arata cum m-a muta dupa spot => nesimtire

- nu foloseam elite foloseam doar space care era blocat si lua totul de pe langa mine numai ca eram full si mai adunam doar zen .

- eu aveam ss in acel timp deci tipu nu are data buna... ceea ce in mod normal nu este luata in considerare

Posted

- eu aveam ss in acel timp deci tipu nu are data buna... ceea ce in mod normal nu este luata in considerare

Iar daca erai on la ora si data respectiva, marim suspendul cu 30 de zile pt inducere in eroare.

Posted

Iar daca erai on la ora si data respectiva, marim suspendul cu 30 de zile pt inducere in eroare.

verifica logu-ri

si dak nu e asa iti dau eu 1000 de zile =))) ?

si nici macar elite nu foloseam... de ce nu esti tu baiat bun si verifici mai amanuntit... si iti zic eu cum daca nu sti...

Posted

Imi place ca voi faceti o reevaluare dar totusi voi invatati moderatorul sa analizeze o plangere !

Da e ceva ... Adevaru e ca Rede si are nevoie sa il inveti !

Suspendul este acordat corect discutii , nu are rost sa ne mai targuim !

Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...