Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Windmaster

Adelina Speed

Recommended Posts

Posted

Pe langa ca faci double post mai faci si amenintari in viata reala etc . Te astept in herastrau lateren ma gasesti pana la 6 azi sa imi bagi regulile in cap si disciplina ;)

adminu poate sa vada ca sunt ip-uri diferite.

cat despre mine stai linistit..eu cand zic ceva nu retrag..nu te mai da cocos aici ca nu impresionezi pe nimeni

cer sa se verifice si ce a zis silviu daca este ilegal...eu nu stiu ce`i aia.

Of of cat spam poate inchide cineva acest tam tam ?

CONFORM REGULILOR MU LINKMANIA-DOAR DUPA CE ITI IEI NEFONDATA

si daca este cazul sa verifice si alte chestii cum scris death si cu silviu mai sus

Posted

Pe langa ca faci double post mai faci si amenintari in viata reala etc . Te astept in herastrau lateren ma gasesti pana la 6 azi sa imi bagi regulile in cap si disciplina ;)

cat despre mine stai linistit..eu cand zic ceva nu retrag..nu te mai da cocos aici ca nu impresionezi pe nimeni

si daca este cazul sa verifice si alte chestii cum scris death si cu silviu mai sus

Dupa ce ca folosesti cheat :)) mai faci si pe nebunu ba prietene stai in banca ta am spus ca retrag plangerea nu ma poti obliga tu sa o continui . Si am incheiat discutia . Dute si termina generala cred ca ai angajat pe cineva sa iti scrie .

Posted

Dupa ce ca folosesti cheat :)) mai faci si pe nebunu ba prietene stai in banca ta am spus ca retrag plangerea nu ma poti obliga tu sa o continui . Si am incheiat discutia . Dute si termina generala cred ca ai angajat pe cineva sa iti scrie .

:))) CER NEFONDATA IN JOC

Popescule continua glumele..dar nu uita ce zici...ca asa iti maresti pedeapsa

continua cu glumele...iti maresti pedeapsa

Posted

Tu l-ai postat pentru speed hack, plangerea nu poate fi retrasa.

Dar mai interesant decat eventualitatea de a avea el speed este faptul ca te-ai postat singur pentru folosire de main crack-uit.

Trebuie demonstrata asta cu speed-ul si banuiesc ca se va analiza, dar in cazul tau e clar: folosesti porcaria de main2 de la boomey & company.

P.S: Nefondata te paste oricum, pentru ca si daca ar fi folosit speed, ce ai postat nu este conform regulamentului: iti lipseste printul din cadrul filmului.

Citeste: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417277&view=findpost&p=5946108

:tiphat:

Posted

Tu l-ai postat pentru speed hack, plangerea nu poate fi retrasa.

Dar mai interesant decat eventualitatea de a avea el speed este faptul ca te-ai postat singur pentru folosire de main crack-uit.

Trebuie demonstrata asta cu speed-ul si banuiesc ca se va analiza, dar in cazul tau e clar: folosesti porcaria de main2 de la boomey & company.

ceea ce pe mine ma consoleaza pentru ca eu NU AM ASA CEVA...si adminii pot confirma asta in urma verificarilor

In schimb ..in acest joc....cer adminilor sa ia masuri pentru :NEFONDATA si pentru ce a zis omu asta aici..(asta in caz ca e ilegal) :)

un print pentru posteritate in caz ca da edit / remove la video

http://img546.imageshack.us/img546/6083/windmaster.png

main2 = hack

sper ca se da 99

Nu stiu cine esti...dar ai o sticla de ce vrei tu de la mine:)

Posted

:))) CER NEFONDATA IN JOC

Popescule continua glumele..dar nu uita ce zici...ca asa iti maresti pedeapsa

continua cu glumele...iti maresti pedeapsa

Ah ce smecher esti in fata calculatorului :))) . Da traim in romania si asta ne ocupa tot timpu cat despre numele filmuletului este egal cu 0 vino cu dovezi concrete ca sa ma acuzi cu ceva ! O zi buna !

Posted

sunt multe filmulete unde se vede ca folosesc main2 , dar nu s-a luat nici o masura in privinta asta , mai putin lui silviu care nu ii da nici macar ss pentru vanatoare

deoarece face treaba adminilor .

Posted

PT WIND:

ti-am zis ca ma tin de cuvant ..stai linistit...

pentru ce vrei tu sa faci "tam tam" aici?

Stii melodia aia? Asteapta`ma si voi venii

rabdare...esti o mica satisfactie...

PT zgaiba

nu ma interesesaza pe mine cine si ce foloseste...

Problema este ca un CHEATER ma acuza pe mine de CHEAT..

In cazul asta se verifica -speed la mine care nu exista...

Hackurile de la el..care dupa cum zic baietii sunt pe fata

Si NEFONDATA asta in cazul in care nu isi ia 99 de zile pentru HACK

Posted

' date='15 November 2011 - 22:52' timestamp='1321390340' post='6069802']

nu are niciun speed, e doar un bug care apare in momentul in care intri pe caracter. dispare dupa ce ataci o data. un mod mai vechi ar trebui sa stie despre ce vorbesc.

n am nicio legatura cu adelina doar ca stau langa el/ea in tarc si nu are speed -_-

warn ?

Mi sa explicat de catre guild acest aspect de care ai mentionat si mi sa demonstrat . Ai dreptate jos palaria :tiphat:

Imi cer scuze pentru haosu creat si pentru double post sunt lamurit daca iau nefondata asta e eu unu am preczat ca retrag din primele posturi ale acestui topic doar ca amenintarile si jignirile m-au facut sa ma tin de craca cu ciumpalacii :) .

O seara buna .

:closed:

Ps : asta smecher care zice ca ma disciplineaza inca te astept .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...