Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Windmaster

Adelina Speed

Recommended Posts

Posted

nu are niciun speed, e doar un bug care apare in momentul in care intri pe caracter. dispare dupa ce ataci o data. un mod mai vechi ar trebui sa stie despre ce vorbesc.

n am nicio legatura cu adelina doar ca stau langa el/ea in tarc si nu are speed -_-

warn ?

Posted

' date='15 November 2011 - 22:52' timestamp='1321390340' post='6069802']

nu are niciun speed, e doar un bug care apare in momentul in care intri pe caracter. dispare dupa ce ataci o data. un mod mai vechi ar trebui sa stie despre ce vorbesc.

n am nicio legatura cu adelina doar ca stau langa el/ea in tarc si nu are speed -_-

warn ?

Vedem ce zic adminii :tiphat: daca nu are speed scuzele mele si spor la lvl !

Posted

nefondata sper ca se aplica...auzi la el speed =))

Warn up la papagal :tiphat:

papagal este probabil unul dintre parintii tai. eu eram pe adelina + ca admini va rog sa va uitati la numele filmuletului.

Posted

nu te-am postat ca ai speed , putin in pasa si nu ma deranjeaza dar te pui ca placinta in mijlocu tarkului ........ :dontknow:

Nu stiu ce vrea sa exprime faza asta dar GG ma minunatez in fiecare zi despre cat ii duce capu pe romani.

Death este vecin cu mine si "fraternizam conturile noastre cat si locuintele"

El a fost la mine in momentul jocului

Se poate da scan pe ip-uri sa se vada ca nu folosesc nimic din ce nu este permis.

Cat despre speed...nu stiu cum arata programul...si nici nu ma intereseaza.

Eu spre deosebire de voi am respect de sine...iar cei care ma cunosc de pe link ma respecta pentru omul care sunt....CORECT

Cunosc pe majoritatea adminilor si pentru stiinta ta....primu care ma prinde cu ceva gresit (gen afk pk etc) ma arde rau.

Cred ca trebuie sa urmati un EXEMPLU bun si dimineata cand va treziti de la AFKTOOLS sa va duceti in oglinda si sa spuneti...EU VREAU SA FIU CA ADELINA (ACHILE)

Jocul poate sa fie mult mai frumos daca va folositi si creierul.

CU stima si respect pentru cei care merita

ps:ms Elite frumos din parte ta (dovada de JUCATOR corect)

Posted

Numele filmuletului 2011 11 15 oare? Data de ieri :)) in fine ma rugat cineva sa retrag ai sa ii dai o bere .

Pe viitor nu mai folosi sfatu meu .

NU RETRAGI NIMIC..

nu venii cu inchipuiri ca te-a rugat cineva sa retragi

NU SUPORT OAMENII CA TINE...si in joc si in viata reala esti ca o musca pentru mine.Doar bazai pana te strivesc

imi exprim dorinta prin acest mesaj sa CER NEFONDATA

Multumesc

Posted

nu te-am postat ca ai speed , putin in pasa si nu ma deranjeaza dar te pui ca placinta in mijlocu tarkului ........ :dontknow:

Nu stiu ce vrea sa exprime faza asta dar GG ma minunatez in fiecare zi despre cat ii duce capu pe romani.

Se poate da scan pe ip-uri sa se vada ca nu folosesc nimic din ce nu este permis.

Eu spre deosebire de voi am respect de sine...iar cei care ma cunosc de pe link ma respecta pentru omul care sunt....CORECT

Cunosc pe majoritatea adminilor si pentru stiinta ta....primu care ma prinde cu ceva gresit (gen afk pk etc) ma arde rau.

Cred ca trebuie sa urmati un EXEMPLU bun si dimineata cand va treziti de la AFKTOOLS sa va duceti in oglinda si sa spuneti...EU VREAU SA FIU CA ADELINA (ACHILE)

bai las-o naibii de treaba, cine esti tu? maica Tereza, esti a doua venire a lui Iisus pe pamant, cine?:))

Posted

bai las-o naibii de treaba, cine esti tu? maica Tereza, esti a doua venire a lui Iisus pe pamant, cine?:))

Man nu iti bate capu cu lautarii astia :)) care fac pe aia drepti care muncesc si nu intind mana =)) . Ma faci pe mine musca bai ciumpalacule , dute canta la alta masa .

Posted

Rog un admin sa inchida acest topic sa se evite spam . Am luat o decizie nu o schimb .

CER NEFONDATA?WARN

Dupa ce vede ca e noob si greseste sa retraga? SA NU MAI POSTEZE DACA E INAPT

Wind...esti din bucuresti si te lauzi ca esti sportiv...eu iti garantez ca ma stii 100% o sa vb ceva mai special

Posted

Rog un admin sa inchida acest topic sa se evite spam . Am luat o decizie nu o schimb .

CER NEFONDATA?WARN

Dupa ce vede ca e noob si greseste sa retraga? SA NU MAI POSTEZE DACA E INAPT

Wind...esti din bucuresti si te lauzi ca esti sportiv...eu iti garantez ca ma stii 100% o sa vb ceva mai special

Offtopic poti sa fii tu si fane spoitoru nu imi pasa sincer :happy1: esti caraghios . Cere warn ca ma insulti tu pe mine :)) . Nu te mai agita ca o cola e dreptu meu sa imi schimb opinia si deciza in cazu in care nu o fost evaluat de admin , ceea ce am si facut am retras . Va urez o zi buna :tiphat:

Posted

20. Plangeri nefondate.

Cand faceti o plangere impotriva unui jucator, asigurati-va ca dovezile pe care le aveti sunt conforme cu regulamentul si/sau ghidul de postare si ca plangerea este apta sa duca la suspendarea respectivului caracter.

Orice plangere care nu respecta regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectandu-le, se va dovedi ca fiind nefondata, va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- prima abatere - suspend de minim 5 zile

- a doua abatere - suspend de minim 10 zile

- a treia abatere - suspend de minim 30 de zile

- a patra abatere - suspend de minim 60 de zile

- a cincea abatere - suspend de minim 98 de zile

Posted

Pe langa ca faci double post mai faci si amenintari in viata reala etc . Te astept in herastrau lateren ma gasesti pana la 6 azi sa imi bagi regulile in cap si disciplina ;)

Posted

Pe langa ca faci double post mai faci si amenintari in viata reala etc . Te astept in herastrau lateren ma gasesti pana la 6 azi sa imi bagi regulile in cap si disciplina ;)

adminu poate sa vada ca sunt ip-uri diferite.

cat despre mine stai linistit..eu cand zic ceva nu retrag..nu te mai da cocos aici ca nu impresionezi pe nimeni

cer sa se verifice si ce a zis silviu daca este ilegal...eu nu stiu ce`i aia.

Posted

adminu poate sa vada ca sunt ip-uri diferite.

cat despre mine stai linistit..eu cand zic ceva nu retrag..nu te mai da cocos aici ca nu impresionezi pe nimeni

cer sa se verifice si ce a zis silviu daca este ilegal...eu nu stiu ce`i aia.

Of of cat spam poate inchide cineva acest tam tam ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...