Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

HH da flood la CS

incompetenta si favoruri

Recommended Posts

Posted

parca special nu s-a dat rr la server pana acum ca sa nu se mai poata inscrie hustle la cs => inca o saptamana MOKA la HH + sapt asta tot MOKA ca s-a dat flood

sunteti praf !!!!!

plangerea cu bilii nici acum nu s-a rezolvat

e frumos ce se intampla pe marele linkmania? favoritisme pe fata

Posted

Ce e moka daca serverul e picat?

- server 2 picat= no iteme 380

- server 2 picat= no lot

Si noi ne plangem ca e server 2 picat. Toti crestem pentru a participa la cele 2 ore de castle siege, atat Hustle cat si HH. Nu cred ca aveam vreun motiv nici noi HH, nici voi Hustle sa floodam serveru. Sa fim seriosi....Atacati pe toata lumea numa sa va aflati in treaba...

Toata camera a fost plina de HH si de Hustle, a fost un CS foarte frumos si reusit din partea celor 2 aliante. Ma indoiesc ca vreun player din cele 2 aliante avea timp sa dea si flood si combo/buff/ms etc in acelasi timp.

Aberezi la maxim cand zici ca vreuna din alianta a dat flood.

Posted

parca special nu s-a dat rr la server pana acum ca sa nu se mai poata inscrie hustle la cs => inca o saptamana MOKA la HH + sapt asta tot MOKA ca s-a dat flood

sunteti praf !!!!!

esti mai prost tu asa....

Posted

sunteti praf !!!!!

esti mai prost ca noaptea

Posted

sunteti praf !!!!!

esti mai prost ca apa calda adriane.. Parerea mea: lasate de mu ca iti face rau..

Posted

sunteti praf !!!!!

nu inteleg ce vrei sa demonstrezi cu un astfel de topic :blink:

probabil hh are mult mai mult de suferit decat hustle care nu se pot inscrie la cs, nu au acces in lot, nu pot face iteme rare. in legatura cu plangerile impotriva lui biilionx, nu sunt eu in masura sa iti dau un raspuns, sunt sigur ca vei primi unu din partea moderatorilor cand se va lua o decizie.

Guest Magnnum
Posted

Ha ha gluma buna ca hh are de pierdut numai asa puneti problema:)))

Dar daca ar fii castigat hustle cs cine are de pierdut lot iteme 380 ??:)))))))))

Posted

Dar daca ar fii castigat hustle cs cine are de pierdut lot iteme 380 ??:)))))))))

normal ca ei ar avea de pierdut. sa nu te poti inscrie la cs este mai putin frustrant decat sa ai castelul si sa nu poti profita de el.

Guest Magnnum
Posted

normal ca ei ar avea de pierdut. sa nu te poti inscrie la cs este mai putin frustrant decat sa ai castelul si sa nu poti profita de el.

Au investit mult sign in cs asta le trebuie cel putin 3 saptamanii sa adune

Ca caractere sunt mai multi in hustle si cu mai multe rr ca in hh cred ca ar lua cs hustle daca ar reusii sa se inscrie duminica de duminica dar cum o fac la 2 luni o data cam pe anul in vara iau si ei cs

Posted

Au investit mult sign in cs asta le trebuie cel putin 3 saptamanii sa adune

Ca caractere sunt mai multi in hustle si cu mai multe rr ca in hh cred ca ar lua cs hustle daca ar reusii sa se inscrie duminica de duminica dar cum o fac la 2 luni o data cam pe anul in vara iau si ei cs

daca vrei cs investesti, doar nu vrei sa te poti inscrie cu 500 sign. e treaba fiecaruia cate sign baga si cat timp se chinuie sa le adune.

ai fost vrodata la cs sa vezi cum stau lucrurile ? :))

Guest Magnnum
Posted

am inteles cand a picat svr 2 coroana era la cei din hustle eu nu acuz ca ati flodat :)

dar nah a picat spre ciuda si supararea lui lichid ce ma bucura de fapt daca ar face un atac de cord mar bucura si mai tare

Posted

am inteles cand a picat svr 2 coroana era la cei din hustle eu nu acuz ca ati flodat :)

dar nah a picat spre ciuda si supararea lui lichid ce ma bucura de fapt daca ar face un atac de cord mar bucura si mai tare

nu e adevarat, nu au reusit sa inregistreze, au incercat de 3-4 ori, si doar atat.

Posted

Da prietene in visele tale umede ^_^ . Cand srv'ul a cazut CS'ul era tot la HH. SI cum nu avem de pierdut ? Din moment ce CS'u e la noi nu se pot face iteme de 380 nu avem aces in lot , cum ? Da ma rog tu nu gan desti cand scrii ceva . :tiphat:

Guest Interzisa
Posted

sunteti praf !!!!!

Buna.

Eu nu port razboiul nimanui, dar te inseli un pic, HH e doar o alianta si cat am fost eu in acea alianta, nu am vazut cel mai mic favor din partea Staff-ului. E usor sa arunca cu noroi in o alianta intreaga pentru cativa care fac "prostioare", hai sa ne limitam la "Oile negre" a acestei aliante, nu la toata alianta. Cu o floare nu se face primavara si nici cu anumite decizii a o parte din staff nu putem spune ca se fac favoruri.

Si acele "oi negre" nu se pot inca numi HH. Mai au de mancat pana sa ajunga sa se poata numi HH-er adevarat. Nu e destul sa porti HH deasupra capului ca sa te poti autodenumi membru HH. Faptele sunt mai presus de cat vorbele.

Asa ca nu va mai imbatati cu apa rece, fiindca 99% de pe server folosesc programe de N feluri (e haios sa stai sa te uiti de pe margine cum de mananca sacalii intre ei pentru bucata cea mai mare de carne ^_^)

Toti folosim programe (ma includ si pe mine fiindca in trecut am folosit elite si nu sunt in masura sa fac morala), voi de ce faceti? :)

E doar un joc oameni buni si da deosebirea intre H0ney si HH, o face maturitatea, in HH am intalnit orgolii, rautate, copilarii, in H0ney, am intalnit, maturitate, respect.

Deaceea am hotarat ca e mai bine sa fiu doar de partea mea si a celor ce merita adica Heaven.^_^

O zi faina.

Posted

ma indoiesc ca ar putea lua cs-ul avand in vedere ca doar partyul de pe penultimu k6 stie ce sa faca in camera. Nu poti lua csul in 5 oameni

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...