Mario Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Numele meu în joc: White Numele EXACT celui pe care îl reclam: Alessyo Screenshot-uri: http://img404.imageshack.us/img404/2348/samp008tt.png Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Ma bateam cu el si vine un cop,ne someaza sa terminam,ma omoara in cateva secunde si ca sa nu ii dea wanted copu a dat /q :) Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Alexinho Martori: Cop
Yanny Alessyo . Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Te rog nu ma mai vana atat am vorbit cu copi le-am explicat ca m-am blocat in stalp si nu mi-au zis nimic ca s-au suparat asa ca nu mai inventa ta tu vanatorule ca sa nu i-au wanted :)))) tuu stii ca tu asa faceai :))) deci nu am facut nici un non fp !
Dragos Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Numele meu în joc: White Numele EXACT celui pe care îl reclam: Alessyo Screenshot-uri: http://img404.imageshack.us/img404/2348/samp008tt.png Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Ma bateam cu el si vine un cop,ne someaza sa terminam,ma omoara in cateva secunde si ca sa nu ii dea wanted copu a dat /q :) Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Alexinho Martori: Cop alte poze mai ai?
Mario Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Numai am,se vede in timpu' de la chat cate secunde sunt de la somare,cand m-a omorat respectiv /q. # Alessyo ,lasa vrajeala stii si tu ce ai facut,asa ca nu te mai scoate aiurea :)
Yanny Alessyo . Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nu am facut non fp daca as pune un admin sa vada de cate ori faceai tu asa eu nu am facut non fp . Te rog nu ma mai vana si nu mai fa +1 aiurea asteapta decizia unui admin.Multumesc de intelegere
Mario Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Bine fie,o retrag,am discutat pe /w ,trebuie sa lasam dusmania ca totusi e un joc Scuze de deranj :)
DaddyYankee Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ok, closed, dar altadata gandeste-te bine inainte sa faci o plangere.