Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Jardel

Diverse ; Reevaluare

Recommended Posts

Posted

Normal pot deschide aici orice topic daca sunt nelamurit cu ceva ..

ex : fac reevluare deoarce nu sunt sigur de ce mi sa rapsuns de Redemptation apoi la reevaluare mea tot el imi da closed

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426712 daca asta e normal ......

sa numai vorbim ca la o ora dupa ce am fost postat am si luat ss..

Am incercat in acest seson sa fac pe baiatu cuminte.. sa nu postez pe nimeni etc...

Avand in vedere imprejurarile... http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426698

CIca: Irelevant chiar daca presupun ca nu stie ce inseamna acel cuvant daca la folosit la final de o plangere facuta ca la "carte "

irelevánt, ~? a [At: DA ms /Pl. ~ n?i, ~ e / E: ger. irrelevant] 1 care nu prezint? importan??. 2-3 Neinteresant (dintr-un anumit punct de vedere).

Daca l-a folosit corect atunci sa imi zica si mie unu care foloseste elite este o persoana care nu prezinta importantza ???

Chiar este necesar sa incepem de la capat ?? Chiar nu este un moderator cu capu pe umeri ??? Chair voi nu observati ca uni au devenit obsedati de un amarat de jos si parca sunt in lumea lor ?? Chiar nu este un admin cu care sa poti sa vorbesti ca omul ?

La reevluarea mea nu am strigat nu am facut urat.. am zis ok sa iau ss nu e nici o imp insa asa mi sa parut mie ( si stiu unde ma aflam atunci ) ca acolo eram eu... nu am facut gura ca sa rezolvat reevalurea dupa ce mi a exiprat ss.. totu ok.. dar hai totusi sa nu ne batem joc... ca nu de mine iti bati joc... ci de tine intr un fel.. ca aveti o varsta inaintata toti moderatori din cate stiu eu ..(poate ma insel) si dak la o varsta de genu crezi ca "sunt mai smecher decat asta " atunci nu stiu care dintre noi e mai matur si nici care e mai normal pshihic avand in vedere varsta .

:happy1:

Guest Interzisa
Posted

Normal pot deschide aici orice topic daca sunt nelamurit cu ceva ..

ex : fac reevluare deoarce nu sunt sigur de ce mi sa rapsuns de Redemptation apoi la reevaluare mea tot el imi da closed

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426712 daca asta e normal ......

sa numai vorbim ca la o ora dupa ce am fost postat am si luat ss..

Am incercat in acest seson sa fac pe baiatu cuminte.. sa nu postez pe nimeni etc...

Avand in vedere imprejurarile... http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426698

CIca: Irelevant chiar daca presupun ca nu stie ce inseamna acel cuvant daca la folosit la final de o plangere facuta ca la "carte "

irelevánt, ~? a [At: DA ms /Pl. ~ n?i, ~ e / E: ger. irrelevant] 1 care nu prezint? importan??. 2-3 Neinteresant (dintr-un anumit punct de vedere).

Daca l-a folosit corect atunci sa imi zica si mie unu care foloseste elite este o persoana care nu prezinta importantza ???

Chiar este necesar sa incepem de la capat ?? Chiar nu este un moderator cu capu pe umeri ??? Chair voi nu observati ca uni au devenit obsedati de un amarat de jos si parca sunt in lumea lor ?? Chiar nu este un admin cu care sa poti sa vorbesti ca omul ?

La reevluarea mea nu am strigat nu am facut urat.. am zis ok sa iau ss nu e nici o imp insa asa mi sa parut mie ( si stiu unde ma aflam atunci ) ca acolo eram eu... nu am facut gura ca sa rezolvat reevalurea dupa ce mi a exiprat ss.. totu ok.. dar hai totusi sa nu ne batem joc... ca nu de mine iti bati joc... ci de tine intr un fel.. ca aveti o varsta inaintata toti moderatori din cate stiu eu ..(poate ma insel) si dak la o varsta de genu crezi ca "sunt mai smecher decat asta " atunci nu stiu care dintre noi e mai matur si nici care e mai normal pshihic avand in vedere varsta .

:happy1:

Imi permiti sa te contrazic?(si daca nu imi permiti tot o fac)

Cuvantul "Irelevant" e interpretabil, eu interpretez asa cuvantul acela:

Irelevant: Dovezi neconcludente sau neclare (moderatorul nu poate sa acorde un suspend cand exista anumite suspiciuni ca dovezile care i se aduc, sunt neclare), din pricina acestui fapt moderatorul nu poate sa acorde un suspend (cand are o mica sau mare indoiala ca aceste dovezi sunt irelevante/insuficinete) pentru a acorda un suspend.

Suspenduri preventive nu se pot acorda. Iti dau un exemplu si la judecatorie cand ai un caz de o anumita natura si dovezile sunt neclare. judecatorul nu poate actiona (o pedeapsa prevenitva), deaceea cand postati o fapta de-o anumita natura, asigurati-va ca aveti dovezi clare si irevocabile.

M-am uitat si eu la acea plangere in care sustii ca X jucator nu a avut print cu goldenul singur/a, din cate am vazut in acele printuri, avea print cu golden singur/a, unde acolo sustii ca in locul bolovanului, esti tu. Nu esti tu, e un bolovan. Poate unu din noi e miop, dar cand iti spun 10 ca e alba de ce tu sustii sus si tare ca e neagra? Revenind la ideea de baza, in orice plangere facuta, asigura-te ca ai dovezile clare si irevocabile ca pe viitor sa eviti aceste "neplaceri".

In opinia mea, moderatorul care a solutionat plangerea, a facut-o ca la carte.

Nimeni nu e mai presus de regulament, toti platim la un momendat greselile facute, important e cum luam acesta plata (unii o iau ca pe o invatatura de minte, altii o iau ca pe o offensa de parca moderatorul are ceva cu el/ea)

E bine sa invatam sa ne asumam responsabilitatea greselilor noastre nu sa dam vina pe altcineva pentru ele.

O zi buna.

P,s Soare, mai scoateti ochelarii de soare cand te uiti la printuri/video, ca vezi intunecat si de asta ai impresia ca toti au ceva cu tine. (Only joke, or not?) :blink: :))

Posted

dar nu am dat cu paru... am luat ss asta e :P am gresit platesc.. insa nu da closed acelasi moderator care imi da ss (am avut si eu o nebunia a mea prin care vad ca acolo mai e ceva ) asta unu la mana .. 2 la mana.. daca la plangerea mea ce nu este clar ?.. daca urmaresti cu atentie razie pe care dispare zenul ai sa observi ca este exact raza lu Sivliu.. daca nu era clar putea sa taca din gura si sa verfice cineva care are acces la loguri....

asta ti-am scris asa doar pt tine.. ca poate pricepi la ce ma referam eu .

Guest zapaceala
Posted

esti oltean , nu-i nevoie sa adaug altceva

Posted

In reevaluarea la plangerea de ks la golden ti-a raspuns un alt moderator, cum nu ai adus noi dovezi in sprijinul tau, reevaluarea a fost inchisa. Pentru alte nelamuriri foloseste pm-ul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...