Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ozoN.

[Rezolvat]HydraVision - Deranjare Event

Recommended Posts

Guest LastKiss
Posted

Numele meu în joc: sKyNNNeT

Numele EXACT celui pe care îl reclam: HydraVision

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/38/samp020ea.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la event dice organizat de Bogdy ( era si VicenTzo la event) si hydravision ma ameninta ca sa tac ca poate ma omoara,si eu zic poate vrei sa zbori,si vine si ma omoara cu knife

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Alexinho

Martori: PureMagic si ceilalti participanti la event

Posted

Numele meu în joc: sKyNNNeT

Numele EXACT celui pe care îl reclam: HydraVision

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/38/samp020ea.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la event dice organizat de Bogdy ( era si VicenTzo la event) si hydravision ma ameninta ca sa tac ca poate ma omoara,si eu zic poate vrei sa zbori,si vine si ma omoara cu knife

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Alexinho

Martori: PureMagic si ceilalti participanti la event

ce vorbesti mah? In primu rand ai fost eliminat si ai fost rugat sa pleci dar tu te infiltrai printre castigatori, in al doilea rand tu ai inceput cu figurile ca "daca te prind vezi ce iti fac" chestii din astea...deci daca nu suporti sa fii ucis iesi din mafie...astept raspunsul unui admin...multumesc!

Guest LastKiss
Posted

Am fost eliminat?Vrei sa il rog pe colegul tau PureMagic sa iti zica ca m-a felicitat pe /w ca am castigat? eram in etapa urmatoare cu Ryan si RullZs si ai venit si mi-ai dat knife si am murit.

Posted

Am fost eliminat?Vrei sa il rog pe colegul tau PureMagic sa iti zica ca m-a felicitat pe /w ca am castigat? eram in etapa urmatoare cu Ryan si RullZs si ai venit si mi-ai dat knife si am murit.

is mai multe etape la dice event...ai castigat doar pe prima...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...