Danutzu Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Numele meu în joc: Danutzu Numele EXACT celui pe care îl reclam: specialk Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/7/samp100dg.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? am jucat barbut avea sami dea unmilion am perdut eram la pace si el a spus ca am sai tau 500 k am ajuns pariuri si mia zis uitativa in poza. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): nu Martori: radu27
SpecialK Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Intai nu ai spus ca ai jucat si ai pierdut , e si normal sa te fac ..... pentru ca te tii de tepe la barbut .
Danutzu Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Ma ai pierdut si eram la pace dar daca nu stii sa vorbesti ai acumulat un post
Dragos Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Model pentru a posta o plângere 1. Titlul topicului Titlul topicului va trebui s? con?in? numele persoanei acuzate cât ?i motivul pentru care o acuza?i. De exemplu, dac? dori?i s?-l reclama?i pe juc?torul Popescu pentru jigniri/injurii, titlul topicului va fi de forma: Popescu - limbaj. 2. Con?inutul topicului Con?inutul topicului va trebui s? urmeze cu exactitate modelul: Numele meu în joc: Numele EXACT celui pe care îl reclam: Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Martori: