Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Server 2 picat la CS....again

Recommended Posts

Posted

stiti ca mai lasa deschis topicu 1 2 zile apoi da un verdict sec....PROBLEME si inchide topicu...si voi va certati degeaba aici :)

50/50 ca nici nu raspunde da direct :closed:

Posted

Chiar nu inteleg de ce s`o dat RR DB daca nu s`au rezolvat toate problemele. + ca acum au aparut mult mai multe probleme si nu are cine sa le rezolve. Intr`un timp, Ody cauta om sa se ocupe de aceste probleme... nu a gasit pe nimeni?

Posted

Chiar nu inteleg de ce s`o dat RR DB daca nu s`au rezolvat toate problemele. + ca acum au aparut mult mai multe probleme si nu are cine sa le rezolve. Intr`un timp, Ody cauta om sa se ocupe de aceste probleme... nu a gasit pe nimeni?

nu din pacate :banghead:

Posted

oare de ce cei din honey au plecat? :)) erau siguri ca server numai tine si db asta cum era acum 3/4 ani

esti offtopic

da stim ca esti admin acolo , nu trebuie sa lauzi serverul

si ce mult a stat honey acolo domne :-j

hai lasa-ma ca m-am lamurit si cu celalalt , am dat dat contul demult si nici ca mai intru asa de scarba mi s-a facut de el

pacat... ca pe partea tehnica sta bine

Posted

oare de ce cei din honey au plecat? :)) erau siguri ca server numai tine si db asta cum era acum 3/4 ani

esti offtopic

da stim ca esti admin acolo , nu trebuie sa lauzi serverul

si ce mult a stat honey acolo domne :-j

hai lasa-ma ca m-am lamurit si cu celalalt , am dat dat contul demult si nici ca mai intru asa de scarba mi s-a facut de el

pacat... ca pe partea tehnica sta bine

ce server ?? :D:D pm me pls :D :tiphat:

Posted

Chiar nu stiu de ce las reply-ul asta ....poate pentru ca mi'am pierdut timpul citind topicul si pentru ca sunt foarte plictisit ...

Aceeasi vesnica problema ne luam jucariile si plecam pe alt servar , dar o data cu trecerea anilor tot aici sunte'ti

Aceeasi vesnica problema ala care e mai ''shemecher'' e cel mai bun

Aceeasi vesnica probleme indiferanta stafului

Aceeasi vesnica problema x acuza pe y de tot felu de ''rahaturi'' . Dar daca afla pe parcurs micile rahaturi se foloseste de ele fara nici o jena , sau daca stia mai de mult se da lovit ca el nu stie despre ce e vorba

Aceeasi vesnica problema ''jucatorul linkmania'' daca descopera un bug , se foloseste de el la maxim pana este prins sau nu .

Aceeasi vesnica problema ''jucatorul linkamnia'' se considera un ''prost'' daca ar da un PM unui moderator in legatura cu un bug si daca stie solutionarea lui

.

.

.

.

etc ....

Daca tu ca jucator linkmania nu esti in stare sa joci corect pentru ca e concurenta si cauti orice mijloc sa'l intreci pe ala de pe locul din fata am o intrebare : De ce te astepti de la ceilalti sa joace corect ?

(nu'mi da'ti exemple de x sau y pentru ca ceea ce am scris mai sus e generalizat)

Posted

Chiar nu stiu de ce las reply-ul asta ....poate pentru ca mi'am pierdut timpul citind topicul si pentru ca sunt foarte plictisit ...

Aceeasi vesnica problema ne luam jucariile si plecam pe alt servar , dar o data cu trecerea anilor tot aici sunte'ti

Aceeasi vesnica problema x acuza pe y de tot felu de ''rahaturi'' . Dar daca afla pe parcurs micile rahaturi se foloseste de ele fara nici o jena , sau daca stia mai de mult se da lovit ca el nu stie despre ce e vorba

Aceeasi vesnica problema ''jucatorul linkmania'' daca descopera un bug , se foloseste de el la maxim pana este prins sau nu .

Aceeasi vesnica problema ''jucatorul linkamnia'' se considera un ''prost'' daca ar da un PM unui moderator in legatura cu un bug si daca stie solutionarea lui

.

.

.

.

etc ....

Daca tu ca jucator linkmania nu esti in stare sa joci corect pentru ca e concurenta si cauti orice mijloc sa'l intreci pe ala de pe locul din fata am o intrebare : De ce te astepti de la ceilalti sa joace corect ?

(nu'mi da'ti exemple de x sau y pentru ca ceea ce am scris mai sus e generalizat)

pacatosul adevar graieste

:tiphat:

@PS,ai un "like" de la mine pt replay`ul respectiv

Posted

.

.

.

.

etc ....

pacatosul adevar graieste

:tiphat:

@PS,ai un "like" de la mine pt replay`ul respectiv

like^_^

Posted

oricum e de kk nici macar la cs nu mai poti sa joci...atat ce te mai stresezi sa iti faci un set cat de cat la+13 k in rest nush pt ce sa joci :)) pacat k nu se ocupa nimeni de serv cat de cat k sunt playeri cu gramada care vor sa joace...cat despre ceva s3 ramanem la capitolul vise :))

Posted

oricum e de kk nici macar la cs nu mai poti sa joci...atat ce te mai stresezi sa iti faci un set cat de cat la+13 k in rest nush pt ce sa joci :)) pacat k nu se ocupa nimeni de serv cat de cat k sunt playeri cu gramada care vor sa joace...cat despre ceva s3 ramanem la capitolul vise :))

si daca bagi season3 ce rezolvi ma =)) sunt oameni care sa faca hack-uri respectiv hack-ul de d/c =))

asa ca nu scapati

Posted

va complaceti in situatia asta.....

trb sa va puneti 1 semn de intrebare cand sa inchis pagina de conturi...

cati mai joaca din cei vechi de pe db1s2? 50% maxim din ce obs pe forum .....va lasati prostiti de gogosile vandute de unu si altu :tiphat:

Posted

Mdea.... saptamana asta beep* cs ... daca nu se da rr la serv2 intr`o ora.

Fain asa.....................................

da kte cs uri ati jukt pana acum? iti ajung 10 degete sa le enumeri? cred ca si 5 ti ar ajunge :))

Posted

naspa, iar consumam curentu degeaba^_^

Va tine sa facem greva o saptamana sa nu mai intre nimeni pe LM?

o pauza asa frumusica fara mu deloc.

dar parca vad ca or sa intre vreo 10 papagali care sa faca invazii :))

Posted

Eu zic sa cautam un sv si sa ne mutam pe el..Asta e deja praf..cum a zis si tranced,daca nu pica duminica asta,duminica viitoare pica sigur.Ce rost mai are sa jucam daca nu exista un obiectiv.Multi stau on pt a nu pierde spoturi,sa creasca repede pentru alea 2 ore amarate de duminica.

O singura intrebare pentru admini: CE ROST MAI ARE SA JUCAM PE ACEST SERVER?

o sapt "pica" , o sapt baga fantome :))

punct ochit punct lovit :P asa e tranced :> +1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...