Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Server 2 picat la CS....again

Recommended Posts

Posted

sa ziceti bodaproste daca se da restart la server zilele astea :bananadance2:

pana atunci... beep iteme 380, beep lot, beep Balgas ...tare :)

degeaba ai iteme de 380 daca pica serv 2 la fiecare cs...se duc 70 playeri pe serv 2 .. si poc.. :violent:

Posted

pai tu iti dai seama ma ce linie tre sa ai sa poti flooda linkmania din CMD?ala desteptu cu comenzile de sus.cand vad atata tam tam ca ala pica serv,ala facu` nu stiu ce ma doare capu.serv 2 e problematic de cand e lumea si pamantul si acum dat fiind faptul ca il doare in "14" pe care ar trebui sa se ocupe de server,se agraveaza,ca orice "rahat" netratat.Putin interes din partea cuiva ar ajuta gameplay`ul de pe server,dar nu se vrea sau pur si simplu nu se poate,cine stie

:tiphat:

stef nu 1 data s-a demonstrat ca se poate "darama" gs_cs intentionat... eu zic ca orice e posibil

cum naiba db trecut problema asta era din joi in pasti iar acuma se intampla daca nu saptamanal , la 2 sapt sigur

prea mare coincidenta

Guest Fulgerul1994
Posted

mai tine putin... nu vor rezolva nici sts..nici problemele... si se da rr db..

Tu ai reusit sa ai o foarte mare dreptate, Alxx! Felicitari si pentru SM si BK resetati! Nu de alta, dar chiar avem nevoie de tine!

Revenind la oile noastre, pot spune ca serverul o va pati in mod asemanator cu cel 97d in sensul in care se va inchide, dar se va inchide (definitiv si irevocabil) + adaugarea unei versiuni mai noi, sezon x episode y! (probabil ca x=5, iar y=4)!

Nu vor rezolva absolut nimic intrucat nu pot! Vor face ei "revolutie" pe server!

Dar hai sa o facem mai intai noi, sa iesim toti din joc! => MULinkmania se va inchide si se va face ceva!

Posted

pai tu iti dai seama ma ce linie tre sa ai sa poti flooda linkmania din CMD?ala desteptu cu comenzile de sus.cand vad atata tam tam ca ala pica serv,ala facu` nu stiu ce ma doare capu.serv 2 e problematic de cand e lumea si pamantul si acum dat fiind faptul ca il doare in "14" pe care ar trebui sa se ocupe de server,se agraveaza,ca orice "rahat" netratat.Putin interes din partea cuiva ar ajuta gameplay`ul de pe server,dar nu se vrea sau pur si simplu nu se poate,cine stie

stef nu 1 data s-a demonstrat ca se poate "darama" gs_cs intentionat... eu zic ca orice e posibil

cum naiba db trecut problema asta era din joi in pasti iar acuma se intampla daca nu saptamanal , la 2 sapt sigur

prea mare coincidenta

da alex,ai dreptate,dar putini pot face asta,si de atunci crezi ca s-a mai umblat la server?crezi ca si-a mai dat cineva interesul?au bagat rahatul asta de gameguard care nu face nimic,merge tot ce mergea si inainte,in rest ZERO!!! e si normal sa pice toate,una dupa alta atata timp cat nici un tehnician nu-si da interesul

Guest HooLiGaN31
Posted

S-a dus serverul asta pe pula , playerii de cacat care nu pot juca corect ca trebuie sa iasa ei in evidenta cu ceva nu pot juca linistiti si corect futuv-as mamele de labagii , ija tata inchide serv si baga-ti pula gura lor ca nu o scoti la capat cu astia e generatia asta de dupa revolutie afectati si fustrati ,nu poate juca omul dupa o zi de munca linistit un joc , Old cu inteligenta matii zeul pulii mele cu programele matii pe care tot le scoti ai dus jocul asta de rapa si tu , inventeaza ceva sa o faci pe mata virgina sa o fut si eu , hai labagiilor astept replicile ca de atat sunte-ti buni , cand iesiti din casa mergeti cu capul in jos pe strada .

Guest cacatilor
Posted

a ajuns serv asta mai rau ca alea no-ip de apartament , mai bine s-ar inchide ca sunteti varzaaaaa

conturi NU

status NU

Castle Siege NU

hackuri DA

vanatoare DA

bataie de joc DA

indiferenta FARA NUMAR

luati-va gandul de conturi ca nu o sa se faca never ever , vrajeala asta cu "in curand" sunt gogosi electorale

Guest Fulgerul1994
Posted

asteptam un admin poate ne raspunde si noua^_^... mai are rost sa jucam?

Asta ma intreb si eu ... cred ca nu mai are rost sa mai jucam ... sa iesim cu totii de pe server, pana cand se va face ceva!

Posted

Asta ma intreb si eu ... cred ca nu mai are rost sa mai jucam ... sa iesim cu totii de pe server, pana cand se va face ceva!

Eu zic sa cautam un sv si sa ne mutam pe el..Asta e deja praf..cum a zis si tranced,daca nu pica duminica asta,duminica viitoare pica sigur.Ce rost mai are sa jucam daca nu exista un obiectiv.Multi stau on pt a nu pierde spoturi,sa creasca repede pentru alea 2 ore amarate de duminica.

O singura intrebare pentru admini: CE ROST MAI ARE SA JUCAM PE ACEST SERVER?

Posted

Eu zic sa cautam un sv si sa ne mutam pe el..Asta e deja praf..cum a zis si tranced,daca nu pica duminica asta,duminica viitoare pica sigur.Ce rost mai are sa jucam daca nu exista un obiectiv.Multi stau on pt a nu pierde spoturi,sa creasca repede pentru alea 2 ore amarate de duminica.

raspunsul pot sa ti-l dau eu Juny :)), nu te obliga nimeni sa joci pe linkmania, hai sa cautam un server romanesc, sunt o gramada, chiar mai serioase si versiuni mai noi.

Posted

o sapt "pica" , o sapt baga fantome :))

Posted

o sapt "pica" , o sapt baga fantome :))

Faza tare e ca si acum au bagat fantome..numa ca ne`am inscris..Si na trebuia sa pice sv2..

Posted

Ne agitam degeaba , atata timp ca ei nu isi dau putin interesu pentru acest server noi de ce ne-am da? ne da de mancare server-ul asta?

Nu vedeti ca orice topic sa facut pana acum in legatura cu : disconnect-urile, hack-urile care inca merg folosite pe server au fost inchise cu acelasi raspuns " o sa rezolvam curand" curand cand ? peste vre-o 5-6 luni cand deja e toata lumea fullstats ? sunt 320 de playeri online pe server dintre care 80% joaca cu 2 charactere.

Eu zic sa nu ne ma agitam atat ca oricum nu rezolvam nimic, din contra ne facem mai multi nervi , deja e plictisitor jocul, stai pe spot cresti, dai 20 de reseturi ca sa ce? La castel siege nu poti sa mergi pentru ca pica server-ul imediat, mai astepti o saptamana dupaia vezi ca respectivul GM de alianta a bagat guilde fantome ca sa nu poti sa participi , deci care mai farmecul jocului ?

Posted

In loc sa faceti ceva folositor,voi va certati intre voi,alexey,cand a cazut sv2 si HH-u pusese sigiliu,dar pentru ca nu s-a terminat eventu,a ramas la honey cs-u,de aia nu spui nimic?atunci a cazut ca asa au vrut zeii,nu?

De server nu se mai ocupa nimeni,mai exista 2-3 oameni care incearca,gen ija si care mai rezolva plangerile,insa nu e de ajuns,daca nu e nimeni care sa umble la server,degeaba

Posted

In loc sa faceti ceva folositor,voi va certati intre voi,alexey,cand a cazut sv2 si HH-u pusese sigiliu,dar pentru ca nu s-a terminat eventu,a ramas la honey cs-u,de aia nu spui nimic?atunci a cazut ca asa au vrut zeii,nu?

De server nu se mai ocupa nimeni,mai exista 2-3 oameni care incearca,gen ija si care mai rezolva plangerile,insa nu e de ajuns,daca nu e nimeni care sa umble la server,degeaba

am zis mai sus ca se mai intampla si db trecut sa pice dar nu asa de des...

inainte pica o data la nush cand iar acum aproape saptamanal

Posted

daca s`ar da si drumul la conturi cred ca ar pica si la balgass :))) nu doar la cs

dam cu zaru cine face primu balgasu... eu m-am anuntat :bananadance2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...