Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Server 2 picat la CS....again

Recommended Posts

Posted

atunci de ce tot faceti tam tam daca era la HH? daca nu l-ati luat timp de 1:45 min era clar ca nu il luati =))

intr-un min nu luai CS juny

vezi ca CS incepuse la 7 ca s-a dat ora inapoi , deci mai era o ora +

Posted

atunci de ce tot faceti tam tam daca era la HH? daca nu l-ati luat timp de 1:45 min era clar ca nu il luati =))

intr-un min nu luai CS juny

eu nu inteleg daca nu jucati ce tot vorbiti

sau vorbim din auzite

mai era 1h5min

Guest J0ck3rU17
Posted

esti prost mai era o ora si din CS nu un min daca nu sti taci draq si nu te mai baga in seama

Posted

oameni oameni , eu nu joc pe acest server :)) joc pe altu , unde nu merg hack-uri , nu pica server din cauza la flood /etc !

Eu stiam ca , cs era la 20:00 - 22:00 daca a inceput la 19:00 e altceva

Posted

nu ma asteptam ca linkmania sa ajunga mai rau ca un server privat a unui pusti de 15-16 ani.

Posted

eu consider ca jocul nu se rezuma la acest event care dea lungul timpului a inceput sa fie tot mai de rahat si o sa fie si mai de rahat cu trecerea timpului , daca nu le place competitia nu o sa o mai aiba si or sa se bata intre ei la acest event ca e mai amuzant , dc sa ridicam valoarea signului degeaba nu ne mai prezentam la cs si o sa ajungem sa ne inscriem cu 500 de sign , nimic greu , in fond itemele 380 sunt de kkt cu exceptia armelor care daca ai noroc o prinzi cu obtiuni acceptabile , lotul ce kkt sa faci cu el ca e exp mai bun in atlans si acolo sunt spoturi goale cu gramada , ancientele deja se vand la preturi de rahat , jwlurile nu prezinta o problema , prin urmare parerea mea ca acest event pe mn personal nu ma mai atrage deloc la cate gainarii am vazut in 3 ani , pe langa asta se adauga ura dintre playeri , vanatoarea si fel de fel de prosti , NU MAI ARE FARMEC ACEST EVENT CARE DEVINE DE LA SAPTAMANA LA SAPTAMANA TOT MAI PENIBIL.

Posted

cine da signurile bagate inapoi ?:)

gg la cei care floodeaza serverul, sau ce pnm ii face, poate reusiti sa dati erase la toti, nu m-as mira daca sunt iteme full options pe server. alt season sau 97d decat praful asta.

Posted

cine da signurile bagate inapoi ?:)

gg la cei care floodeaza serverul, sau ce pnm ii face, poate reusiti sa dati erase la toti, nu m-as mira daca sunt iteme full options pe server. alt season sau 97d decat praful asta.

sunt si +13 nu ? :blink:

Posted

pai tu iti dai seama ma ce linie tre sa ai sa poti flooda linkmania din CMD?ala desteptu cu comenzile de sus.cand vad atata tam tam ca ala pica serv,ala facu` nu stiu ce ma doare capu.serv 2 e problematic de cand e lumea si pamantul si acum dat fiind faptul ca il doare in "14" pe care ar trebui sa se ocupe de server,se agraveaza,ca orice "rahat" netratat.Putin interes din partea cuiva ar ajuta gameplay`ul de pe server,dar nu se vrea sau pur si simplu nu se poate,cine stie

:tiphat:

Guest Fulgerul1994
Posted

pai tu iti dai seama ma ce linie tre sa ai sa poti flooda linkmania din CMD?ala desteptu cu comenzile de sus.cand vad atata tam tam ca ala pica serv,ala facu` nu stiu ce ma doare capu.serv 2 e problematic de cand e lumea si pamantul si acum dat fiind faptul ca il doare in "14" pe care ar trebui sa se ocupe de server,se agraveaza,ca orice "rahat" netratat.Putin interes din partea cuiva ar ajuta gameplay`ul de pe server,dar nu se vrea sau pur si simplu nu se poate,cine stie

:tiphat:

Concluzia mea este urmatoarea:

Mai toti aveti dreptate, oameni buni ce alcatuiti comunitatea Linkmania! Dar din pacate nu se face mai absolut nimic pentru server!

De asemenea, vedeti postul meu de aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427143&st=0&gopid=6067131&#entry6067131

Cred ca o sa fac o sugestie (cu poll cu tot) la sectiunea Diverse legata de schimbarea la fata a serverului (si in profunzime - dar nu la Sugestii ca acolo - bang! - sugestie respinsa! a inchis moderatorul) ca altfel nu se mai poate!

Posted

daca tot nu rezolva domni admini serv.. poate macar sa reinscrie hustle la cs.. macar atat^_^

Crezi tu?

daca nici atat..ce rost mai are?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...