Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Server 2 picat la CS....again

Recommended Posts

Posted

^ mapetii astia de mai sus care ziceti sa dea block pe ipurile de la flood is chiar noobi :hello:

Intra in cmd si da-le ping sa le faci lag =))

Adminii ar trebui sa ia atitudine si sa ia inapoi castelu daca vad ca se joaca in felul acesta la cs ...

Posted

sunteti patetici hamsterilor

doar cu d/c hax si alte cacaturi tineti cs fomistilor

Altfel nu sunt in stare, sunt ca jucatorii aia care se chinuie 1 saptamana sa treaca un level/o misiune la un joc...si pe urma ia un cod de pe net sa-ltreaca :))

Posted

Nu mai are rost..din pacate asta a fost ultimul cs pentru Hustle.Cresc o saptamana pentru 2 ore amarate de duminica,si fix in alea 2 pica sv 2.BangHead.gif

Posted

Nu mai are rost..din pacate asta a fost ultimul cs pentru Hustle.Cresc o saptamana pentru 2 ore amarate de duminica,si fix in alea 2 pica sv 2.BangHead.gif

bine faci bine gasesti

Tata socru

Posted

hmm , ce sa spun .. linkmania ce sa ceri

reevaluare:

merg toate hack-urile

merge elite

pica cine are chef server-ul la ce ora vrea

pierdem ore aiurea

strigam pc aiurea

ganditi-va ce faceti pe viitor

Posted

daca vrei sa intri in hh cu guilda garantez eu pentru toti :)

Guest Interzisa
Posted

taci dreq fa proasta dreq te bagi peste tot in toate topicurile, mai du-te si tu la pwla ca esti nefututa

anooholic te cheama ca pe dreq

Un moderator sa ii acorde Domnului doza de bun simt.

Ca user al acestui forum mi se permite sa am o parere mai ales ca am vazut multe in acea alianta.

De la speed pana la bugul din kalima, de la cum imi explica Gunit ca trebuie sa intre prin proxy sa de-a pk pe ultimu k6.

Eu nu port razboiu nimanui dar vedeti-va barna din ochi inainte de-a posta cu nesimtire.

:tiphat:

Posted

Alianta HHunterZ apara cu succes CS-ul

a picat serverul cand mai era 1:06 ... pacat

nu te-ai cam grabit sa serbezi "victoria"? s-a mai intamplat, totusi, sa revina, inca nu e ora 21 sau esti tu sigur ca nu revine???

Guest El Camino
Posted

Felicitari , Tocmai ati reusit sa va bateti pula de noi iar !

In fiecare duminica pica srv exact la cs, coincidenta pulii mele

Doamne fereste, vorbeste ma frumos. :blink:

On: Pica, pica si iar pica. :dooh:

Ar trebui luate masuri.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...