Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Server 2 picat la CS....again

Recommended Posts

Posted

io nush de ce plangeti voi ca va ajuta chestia asta , nu voi pierdeti sign ci Hustle

pai daca da Gunit flood logic , asa am auzit ca s-a laudat pe skype ca o sa pice serv2 se pare ca i-a iesit

adminii nu iau nici o masura?

Posted

Lasa-le naibii de sign. Toti crestem sa ne distram si sa ne batem la cs. Mai are vreun farmec sa dam rr sau sa ne consumam curentu pe serveru asta?

Posted

si cum scot caracteru de pe s2 acum?

cand isi va reveni serverul, intri pe un char secundar si scrii /1//move lorencia, dai sw pe char care este blocat la cs si apesi alt+1

Posted

io nush de ce plangeti voi ca va ajuta chestia asta , nu voi pierdeti sign ci Hustle

pai daca da Gunit flood logic , asa am auzit ca s-a laudat pe skype ca o sa pice serv2 se pare ca i-a iesit

@nub

Posted

=))))))

Posted

Sincer nu cred ca a "picat", incercam sa vedem cine a fost si vor suporta consecintele toti cu care are legatura.

poate vedeti legatura si cu dcurile date de bilinox...deja se fac 3 sapt

Posted

Sincer nu cred ca a "picat", incercam sa vedem cine a fost si vor suporta consecintele toti cu care are legatura.

hahahahahahaha :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

Posted

ija, dar serverul nu are si el cv anti flood? sau ce naiba se intampla?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...