Junior_UK Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 print cu spotu Silphy da tarcoale pleaca de pe spot si revine imediat dupa care surpriza!! va explic teoria care a gandito bulionu.....el sa gandit ca daca doar eu raspund,logic ca sunt doar eu on,deci: ii dam d/c lui junior,si incepem preluarea,dupa care junior degeaba revine,ca nu mai are drept la spot ca a luat d/c dobitocu,are net prost in anglia...pica asa dintr-o data la picioarele bulionului...infine,continuam revin pe spot aici primesc pk dupa ce apar pe spot incerc sa ajung inapoi pe spot aici ma asteapta la colt si poc...pk iar aici ajung dinou pe spot inculpatul in spatele meu aici le dau pk la cei afk de pe spot printre care si lui silphy am refacut party print cu spotu revine silphy iar pk print in safe zone revin pe spot(iar pk) iar revin pe spot am pus toate printurile,ca sa nu se faca aluzi ca lipseste print ,sau chestii de genu doresc sa se verifice loogourile a dat d/c de pe contu silphy cel cu care facea minuni pe spot, am observat ca mai are cateva abateri de genu,sper ca aceasta sa va ajute cu un block acount la domnu pe ambele conturi!! o dimineatza frumoasa va doresc....spor la lvl!!
Biggles Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 tare ciudat este faptul ca la unele pk-uri nu ii se schimba statusu la bilii (erai murderer???) ca de atacat nu se vede in poze ca lai atacat.
SoGooD Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 era murderer :))) uitate in printu cu safe zone :-j
Junior_UK Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 era murderer :))) uitate in printu cu safe zone :-j eram murderer...dar nu asta e problema,nu de asta am postat(gresala mea ca nu am dat pkclear)...am postat pt toate la un loc ( D/C in primul rand)
Biggles Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 oricum ia 99 :)) nu mai conteaza ca era sau nu murderer
Guest Silphy Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Da da ce sa spun .. ti-am dat d/c numa tie imi pare rau.. Al drq mai nou am admin? CUm de numa tu ai laut d/c si restu nu? Daca ai net prin sarma ghimapata eu ce sa iti fac. Poza cu ceputu preluari : Hmm ce magie am facut .. l-am pk fara sa se vada :( : Imi place poza ta cu spotu :)) http://img585.imageshack.us/img585/1961/screen111305380029.jpg Hai cu nefondata.
Guest HH are sifon la AS Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 ii dati 99 odata la bulion?
Guest Silphy Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Poi de ce sa imi dea ma ca ala are net prin sarma ghimpata?Adriane cand ma vezi scoateti cablu de al net sa poti posta inca unu d/c last post si aici
Guest gogaie Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 besi drq ma ca ai dat o gramada de d/c ija decizia????
Guest satanz Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ba,da voi nu vedeti ca nu mai isi da nimeni interesu pe linkmania? Nu vedeti ca isi bate joc de servar nu ii mai intereseaza? La ce plm tot stati si va agitati aici ca fraierii? Sunt atatea servare de MU unde puteti juca, unele chiar si mai frumoase ca asta. La Guard nu da drumu,cand le zici iti raspund "Se lucreaza,se lucreaza" La conturi nu da drumu la fel si aici "Se lucreaza,se lucreaza" ce plm se poate lucra la pagina de conturii? Nu vedeti si voi?nu ganditi si voi ca isi bate joc de servar? deschideti okii in plm nu mai stati si inghititi tot ce zic ei....defapt plm specific romanesc,aia de sus isi bat joc,aia de jos inghit.... Ce era linkmania inainte si ce e acu? inainte intra de drag sa te joci,sa discuti cu prietenii,gaseai ceva nou in jocu asta acu? intri in scarba,se da d/c-uri in prostie,nu gasesti nimic nou in jocul asta,sa dat rr db degeaba au bagat acelasi seson.......pentru ce plm au mai dat rr db? au inchis pagina de conturi,oare au vrut sa mai scape de unii playeri? LUATI ATITUDINE,NU MAI STATI SI INGHITITI TOT CE VA ZIC EI P.S BaZaC here :D
-HaO-™ Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ba,da voi nu vedeti ca nu mai isi da nimeni interesu pe linkmania? Nu vedeti ca isi bate joc de servar nu ii mai intereseaza? La ce plm tot stati si va agitati aici ca fraierii? Sunt atatea servare de MU unde puteti juca, unele chiar si mai frumoase ca asta. La Guard nu da drumu,cand le zici iti raspund "Se lucreaza,se lucreaza" La conturi nu da drumu la fel si aici "Se lucreaza,se lucreaza" ce plm se poate lucra la pagina de conturii? Nu vedeti si voi?nu ganditi si voi ca isi bate joc de servar? deschideti okii in plm nu mai stati si inghititi tot ce zic ei....defapt plm specific romanesc,aia de sus isi bat joc,aia de jos inghit.... Ce era linkmania inainte si ce e acu? inainte intra de drag sa te joci,sa discuti cu prietenii,gaseai ceva nou in jocu asta acu? intri in scarba,se da d/c-uri in prostie,nu gasesti nimic nou in jocul asta,sa dat rr db degeaba au bagat acelasi seson.......pentru ce plm au mai dat rr db? au inchis pagina de conturi,oare au vrut sa mai scape de unii playeri? LUATI ATITUDINE,NU MAI STATI SI INGHITITI TOT CE VA ZIC EI P.S BaZaC here :D BaZaC da e adevarat dar degeaba le spui :) le-au intrat in sange mai rau ca drogul.. unora playeri.. nu mai stiu sa joace cum jucau acu cativa ani .. era frumos si pe 97 puna a aparut un distrus cu d/c dupe si asa mi departe :) repet le spui degeaba pentru ca nu inteleg vad doar MU atata :) altceva nau in cap iti zic eu ca daca nu ar mai juca nici un player!! dp srv iti zic eu ca se vor ocupa iar de srv da asa degeaba ca voi credeti orice minciuni spune stafu :) ca lucreaza ca etc hai sa fim seriosi de 3 luni voi lucrati la un amarat de status si la creearea pagini? :-j mai mult de 4 zile nu dureaza asta si stiu ptr ca am prieten ce se pricepe si stie el ce vb ca a avut si el probbleme de astea deci sa fim seriosi nu mai mintiti lumea spuneti pur si simplu ca nu vreti sa va ocupati de srv , ca nu aveti chef :) . Da-o dreq de treaba nu puteti rezolva problema ? bagati alt sezon daca nu sunteti in stare:)acu urmeaza sa vina un admin si sa inchida topicul si warn ;;) ca de obicei :))