Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest pustanu_ideal

intrebare

Recommended Posts

Guest pustanu_ideal
Posted

Am vazut foarte multe topic`uri cu referire la problema creeri conturi .

A trecut 3 luni de cand tot incerc sami creez cont si vad cu neputinta ca nu vati mobilizat pentru rezolvarea acestei probleme care cred ca tine de mult mai mult timp .

Daca tot aveti atati admini moderatori si tot ce va trebuie nu inteleg dc va ia atat de mult timp sa rezolvati aceasta problema ???

Posted

Am vazut foarte multe topic`uri cu referire la problema creeri conturi .

A trecut 3 luni de cand tot incerc sami creez cont si vad cu neputinta ca nu vati mobilizat pentru rezolvarea acestei probleme care cred ca tine de mult mai mult timp .

Daca tot aveti atati admini moderatori si tot ce va trebuie nu inteleg dc va ia atat de mult timp sa rezolvati aceasta problema ???

"se lucreaza.."

inca :))

Posted

As vrea sa va dau orice veste, dar nu am ce vesti sa dau. Nu stiu cand se va rezolva si cum. Nimeni dintre noi nu stie.

Vreau sa realizati niste diferente.

Stafful inseamna in esenta 3 categorii

1 Game Masterii - fac razii, eventuri, raspund la intrebari si solicitari in joc, dau discoonect caracterelor cu suspend.

2 Moderatorii - rezolva plangeri, dau suspenduri in joc si pe forum, inchid topicuri, raspund la solicitari pe forum

3 Adminii - oamenii cu acces la server, la pagina de conturi, la mu guard etc.

Puteti arunca cu rosii oricat, Game Masterii si Moderatorii NU au acces la server, nu pot sa rezolve problemele serverului, problemele cu hackurile sau sa deschida pagina de conturi.

Stiu cu certitudine ca cineva se ocupa de server si de problemele lui. Nu as putea raspunde la intrebari de genul "cat timp aloca", "la ce lucreaza". De ce sa va mint? Si noi asteptam exact ca si voi. Noi doar dam dovata de ceva mai multa rabdare.

Nu mai deschideti topicuri pe tema asta.

Daca stim ceva, va garantez ca o sa anuntam in toate modurile posibile.

Momentan nu avem ce face. Se cauta tehnicieni mu deci... pana au sa gaseasca oamenii potriviti nu se v-a redeschide pagina :)

Guest pustanu_ideal
Posted

Mersi pentru informatie ....

E jalnic dar adevarat !

Posted

tot nu ati renuntat ma la ideea de a va mai face cont ? nu intelegeti ca e aceeasi situatie cum erea pe 97d ? nu se va mai deschide acea pagina pana se va da rr db

Posted

tot nu ati renuntat ma la ideea de a va mai face cont ? nu intelegeti ca e aceeasi situatie cum erea pe 97d ? nu se va mai deschide acea pagina pana se va da rr db

da dar fiind versiune noua si o baza de date mai noua ar fi putut sa lase macar sa ne facem si noi conturi sau cel putin sa se rezolve pentru ca si eu vreau sa imi fac cont si nu am cum :-?? daca ma poate ajuta cineva cu un cont ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...