Crissie Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 N-am apucat sa fac print cu d/c ca m-am grabit sa intru dar uite cine aparu dupa d/c pe spot : Poza spot: Complici Am picat oameni din Bucuresti/Anglia si alte locatii, deci e clar d/c. Verificati log-uri pentru switch-uri, unde stateau Itachi cu NewTest. -ija- imi poti zice a cui e NewTest, vreau sa ma conving de ceva.
Guest Magnnum Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426820 robert fiind aceasi persoana care de fapt intra aici sa faca bele joaca pe alt svr
Purcel Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 N-am apucat sa fac print cu d/c ca m-am grabit sa intru dar uite cine aparu dupa d/c pe spot : Poza spot: Complici Am picat oameni din Bucuresti/Anglia si alte locatii, deci e clar d/c. Verificati log-uri pentru switch-uri, unde stateau Itachi cu NewTest. -ija- imi poti zice a cui e NewTest, vreau sa ma conving de ceva. cika d/c pe spot =)) da nu am apukat sa fac poza la d/c=)) hai ca esti simpatic rau
Crissie Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Chill ca se poate verifica ca am luat d/c toti 5 .
ija4ok Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 NewTest a dat disconnect => permanent. Itachi primeste permanent si el pentru complicitate. Vad ca amandoi sunteti phono pe spot:) cu 2-3 minute de d/c Itachi il ajuta pe NewTest sa se faca phono (cu ajutorul caracterului secundar ZZeuSS).