Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Graziela89

Mu online 2 Trailer

Recommended Posts

Guest Graziela89
Posted

Primul trailer cu mu online 2 , desi seamna izbitor de mult cu diablo 3 , oricum arata mai bine decat ce jucati voi acum pe link.

Posted

Primul trailer cu mu online 2 , desi seamna izbitor de mult cu diablo 3 , oricum arata mai bine decat ce jucati voi acum pe link.

poate in viitor vom avea si noi un server ca asta aici :D

O singura intrebare... merge Elite? =))

noi nu trisam, cand e greu ne adaptam :))

Guest Interzisa
Posted

Buna.

Lasand la o parte comentariile celor doi urati de mai sus.^_^

Mi se pare interesant, poate as vrea sa il incerc si eu un pic, efecte super are dl-ul ala. Deci, VREAU!!!

Posted

Adica tu nu ai jucat pe link? Daca grafica aia te lasa impresionat inseamna ca Lineage2, WoW si alte mmmorpg-uri au trecut pe langa tine.

Guest Graziela89
Posted

$efu_MG din contra ce ai pus tu nu pare a fi mu online deloc , din sursa mea acela va fi mu online 2 , si o sa putem sa il jucam toti nu doar cei din china , DACA TE UITI ATENT LA SFARSITUL TRAILERULUI SCRIE MARE WEBZEN !!!

Posted

Mane ala e mu china care deja ruleaza in china este server online dar doar pentru China. Acela este propriul MuOnline al chinezilor. Difera de cel adevarat de la WebZen . Iar linkul care l-am pus eu este 100% de la WebZen ,, joc si globalmu din cand in cand.. :dontknow:

Posted

daca se baga versiunea asta pe Link , ma reapuca pasiunea de a juca alaturi de voi ....

nu cred ca 386-le de acum poate tine asa un server :)) . nu ai sa vezi in viata asta asa ceva pe linkmania

Posted

mi se pare foarte slabutz pentru anul in care suntem, din toate punctele de vedere... de la trainer pana la game play

daca tot e un joc nou eu zic ca trebuie comparat si cu alte jocuri de genul asta, mai noi, ci nu doar la o versiune anterioara de acum 10 ani

avand in vedere ca obteaza tot pentru o grafica 2D, ca sa aiba succes, vor avea nevoie de un game play foarte atractiv, ceea ce nu vad eu in trailer

trainer-ul defapt prezintra 3 planse in care vedem 3-4 tipuri de mobi, 1 singur char si vreo 3-4 skill-uri la el, ceea ce mi se pare putin

pare a fi mai mult o prezentare de caracter decat un trailer la joc, dar si asa mi se pare slabutz

avand in vedere ca fac o prezentare directa in joc, daca e un joc online, trebuia sa arate oportunitati de char-uri si jocul in echipa

1 singur char rupand grupuri de 7-8 mobi singur, la un joc mmorpg, mi se pare foarte mult, seamana intradevar mult cu un diablo... dar sa nu uitam ca diablo e gandit ca un rpg, nu ca un mmorpg

din punctul meu de vedere pare a fi un mu1 cu grafica imbunatatita, nimic mai mult

pe toti care v-a impresionat asa mult inseamna ca nu v-ati jucat alte jocuri de genul asta inafara de mu

Posted

mi se pare foarte slabutz pentru anul in care suntem, din toate punctele de vedere... de la trainer pana la game play

daca tot e un joc nou eu zic ca trebuie comparat si cu alte jocuri de genul asta, mai noi, ci nu doar la o versiune anterioara de acum 10 ani

avand in vedere ca obteaza tot pentru o grafica 2D, ca sa aiba succes, vor avea nevoie de un game play foarte atractiv, ceea ce nu vad eu in trailer

trainer-ul defapt prezintra 3 planse in care vedem 3-4 tipuri de mobi, 1 singur char si vreo 3-4 skill-uri la el, ceea ce mi se pare putin

pare a fi mai mult o prezentare de caracter decat un trailer la joc, dar si asa mi se pare slabutz

avand in vedere ca fac o prezentare directa in joc, daca e un joc online, trebuia sa arate oportunitati de char-uri si jocul in echipa

1 singur char rupand grupuri de 7-8 mobi singur, la un joc mmorpg, mi se pare foarte mult, seamana intradevar mult cu un diablo... dar sa nu uitam ca diablo e gandit ca un rpg, nu ca un mmorpg

din punctul meu de vedere pare a fi un mu1 cu grafica imbunatatita, nimic mai mult

pe toti care v-a impresionat asa mult inseamna ca nu v-ati jucat alte jocuri de genul asta inafara de mu

total de acord cu tine insa alte jocuri necesita sa stai cu ochii in monitor prea multe ore

:tiphat:

Posted

Ce ai pus tu acolo exista ceva dar doar in china .Acesta va fi MuOnline 2. By WebZen.

http://news.mmosite.com/content/2011-02-25/webzen_expected_to_mu_online_2_in_2011.shtml

In china este Ex700 nu MuOnline 2 :) .

Cateva citate legate de MU 2 oficiale sunt acestea si nu au nici o treaba cu ce zici tu...

MU2 is the original sequel of Mu Online - one of the first 3D MMORPGs in South Korea. Like its predecessor, MU2 is developed by the Korean gaming company Webzen Games.[1] The title has been under development for quite some time - first rumors about it appeared in 2004 and its development was held back until 2009.[2]MU2's debut trailer was showcased at the G-Star 2011 Expo in Busan[3] on November 10, 2011. The game is based on Unreal Engine 3 and is expected to share familiar features with Mu Online as distinctive UI and controls. MU2 has been confirmed for release on February 22, 2013.

In prezent au si site sus, doar momentan exista doar o imagine de background , deoarece cei de la webzen cauta sa nu mai fie diferenta asa mare ca si pana acuma intre clase si inca ruleaza teste .... site-ul official va fi acesta pt doritori de la anul care vor sa se apuce http://mu2.webzen.co.kr/.

Apropo e 3D nu 2D veti vedea cand va fi lansarea oficiala.

Si pt cei doritori tot un citat de la un interviu cu cei de la webzen:

"România este clasificată drept o piață emergentă pentru jocurile online, iar interesul pentru Global MU Online în această regiune este în continuă creștere. De aceea, intenționăm să localizăm anumite servicii și porțiuni ale conținutului, urmărind feedback-ul primit de la jucătorii din România pentru a îmbunătăți ulterior calitatea traducerilor" (Jun Hyeok Im main producer MU Online)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...