zgaiba Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 se putea sa nu se bage si cersetoru in seama :)) du-te ba flamandule si cerseste in continuare la intrare pe stadion, poate faci rost de bani sa vii la buc dupa lancelot :)) Kakatule eu spre deosebire de tine am bani si nu muncesc ca un sclav ca tine 10 ore prin fabrici sa platesc netu sa comentez si sa ling in cur pe HH pe un forum ce tot o sugi atat Gunit are majoritatea programelor care se poate folosi pe acest joc stiu ca tasu e profesor de informatica si i face la tomberonu de fiusu programele sa se distreze si el pe MU ca in real e un gras obosit si virgin doamneeeeeeeeee ce sapagii =))) vb de bani si ei au pamant si pe buletin =))))
Konvict Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 hai lasal in nebunia lui, nu stii si u ca vrabia malai viseaza :))
=Cashis= Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 cred ca il batea tasu cu furtunu cand era mic...
Guest *ADRIAN*TM Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 cred ca il batea tasu cu furtunu cand era mic... si eu cand imi bagam pula in mata in tinerete ai uitat ma jegule ? fmm tu comentezi mie ma virginu dracu ca te-am vazut pe forum la HH cum arati ai fatza de prost si tricouri cu scriu pe el SUNT VIRGIN
Konvict Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 cred ca il batea tasu cu furtunu cand era mic... si eu cand imi bagam pula in mata in tinerete ai uitat ma jegule ? fmm tu comentezi mie ma virginu dracu ca te-am vazut pe forum la HH cum arati ai fatza de prost si tricouri cu scriu pe el SUNT VIRGIN da u ce fata ai ma ? zburatorule prima data uita-te in oglinda si dupa comenteaza.
=Cashis= Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 cred ca il batea tasu cu furtunu cand era mic... si eu cand imi bagam pula in mata in tinerete ai uitat ma jegule ? fmm tu comentezi mie ma virginu dracu ca te-am vazut pe forum la HH cum arati ai fatza de prost si tricouri cu scriu pe el SUNT VIRGIN dupa avatarul care il ai...cu "bemveu" pot baga mana in foc ca esti o cioara borata care e crescut de mamica si taticu...la fel...ciorii...si vii si faci spume paci... hai sa iti aud glasu CRA CRA CRA i-a sa vad cum faci :D