Eagles Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 As dori ss la toti admini de pe srv pentru vina de a incuraja vanatoarea. Ei se fac complice la vanatoare si cer ss lor Cum ei ne dau ban pentru complicitate cer si eu ban lor de a se face complice pentru vantoare
$efu_MG Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Asta nu se va intampla nici in 10 ani sa fie pedepsiti admini.. :tiphat:
Guest PitBuLLnebun Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 :)) buna asta tu mai crezi in Mos Craciun? sry da nu exista in schimb sa dea ss macar vanatorilor care posteaza mai mult de 2 3 playeri da ma refer sa le inchida contu nici sa nu faca alt caracter.
Eagles Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Toti care au luat ban pentru vanatoare din cauza adminilor ca au lasat sa posteze pentru elite si alte panarame sa posteze impotriva lor admini se fac complice cu ei AU PERMIS VANATOARE DECI COMPLICE
BaroSica Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 As dori ss la toti admini de pe srv pentru vina de a incuraja vanatoarea. Ei se fac complice la vanatoare si cer ss lor Cum ei ne dau ban pentru complicitate cer si eu ban lor de a se face complice pentru vantoare Ei nu incurajeaza vanatoarea. Doar vor sa nu mai foloseasca playerii ELITE...dar este cam imposibil :))
Guest bilinoxu Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ba mai taceti in pula mea de ratati daca nu folositi elite nu are cine sa va vaneze plangeti aci pizdele alea umede inainte sa se futa foarte bine ce fac admini toti ratati joaca cu pick up move speed 1hh disconnect din partea mea sa luati toti 99 care nu stiti sa jucati corect
Eagles Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Solutie clicker pentru toate rasele mu guard performant nu ala free spart de o mie de ani
IngerasBK Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ba mai taceti in pula mea de ratati daca nu folositi elite nu are cine sa va vaneze plangeti aci pizdele alea umede inainte sa se futa foarte bine ce fac admini toti ratati joaca cu pick up move speed 1hh disconnect din partea mea sa luati toti 99 care nu stiti sa jucati corect esti corect bili cu d.c dada:))
Hearon Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 vai cata prostie poate sa fie in topicu asta.Amin
Eagles Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Intrebatii pe toti care au luat 60 pentru pick zen ce simt munca lor curentul platit pentru un joc care nici macar nu e 3d Daca erau postati de adminii era bine dar posteaza tot altul care cosumna curent care sta cu tine in pt Exact unul ca tine ca mine ca orice jucator ce folos Facem treaba lor ei stau si numai fac nimic intra pe forum da ban Sincer nu vreau la nimeni ban pentru elite iar daca ma risc sa nu posteze fratele meu de suferinta curent bla bla Sa vina ei la razie la 2 3 noaptea
Hearon Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ba te rog eu frumos mai taci ca vorbesti numai aberatii daca esti tampit si aduni zen cu pick cate 5k -10k cine e de vina? eu vand creation/ jog si fac zen de 10 ori cat astia cu pick care iau ban
Sigmann Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 As dori ss la toti admini de pe srv pentru vina de a incuraja vanatoarea. Ei se fac complice la vanatoare si cer ss lor Cum ei ne dau ban pentru complicitate cer si eu ban lor de a se face complice pentru vantoare Mag....glumesti...nu? :-O adminii nu pot lua ss .... :)) acel Regulament este pentru JUCATORI ...nu pentru admini :) Se poate juca linistit cu Elite daca nu activezi pick si scoti meet pl....folosesti elite doar pt click dreapta si atat La ce va trebuie zen de jos cand poti vinde un jog cu 20 mil sau un creation cu 12 mil....faci imediat cateva sute de milioane....dc riscati 60 de zile pt zen?....nu inteleg :-??
Eagles Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 ba te rog eu frumos mai taci ca vorbesti numai aberatii daca esti tampit si aduni zen cu pick cate 5k -10k cine e de vina? eu vand creation/ jog si fac zen de 10 ori cat astia cu pick care iau ban postul meu sa numai posteze jucatorii intelegi sau trebuie sa desenez
Stefan^SM Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 din pt lui e vanatoare dn pt celor care iau ss e ceea ce merita:) daca ar fi jukt curat nu ar fi luat nici 1 ;) dar pt ca jukti tot cu pick ca si ei le tineti partea :-j ce face silviu ar trebuie sa faca adminii in fiecare zi sa controleze ;)
Guest Interzisa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 As dori ss la toti admini de pe srv pentru vina de a incuraja vanatoarea. Ei se fac complice la vanatoare si cer ss lor Cum ei ne dau ban pentru complicitate cer si eu ban lor de a se face complice pentru vantoare Esti de minune. You make my day =)) God damn it!! Banati adminii!! Moderatorii!! Toata lumea in suspend ori nu mai suntem!! Sunt deacord cum este acum, atat timp cat nu se face vanatoare!! Folositi elite =60, riscul meseriei! Doamne ce mai vezi, ptiu , doamne nu ma lasa pe carari nestiute de mine. =)) Inca la plangeri ai facut topicul? Ahahhahhahahha! Si adminu nu e devina ca jucatorul foloseste elite, cred ca ai vazut ca au luat masuri impotriva celor care au exagerat cu vanatoarea. Noapte buna, tot nu ma pot abtine din ras. =))))
favoritisme Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 As dori ss la toti admini de pe srv pentru vina de a incuraja vanatoarea. Ei se fac complice la vanatoare si cer ss lor Cum ei ne dau ban pentru complicitate cer si eu ban lor de a se face complice pentru vantoare Esti de minune. You make my day =)) God damn it!! Banati adminii!! Moderatorii!! Toata lumea in suspend ori nu mai suntem!! Sunt deacord cum este acum, atat timp cat nu se face vanatoare!! Folositi elite =60, riscul meseriei! Doamne ce mai vezi, ptiu , doamne nu ma lasa pe carari nestiute de mine. =)) Inca la plangeri ai facut topicul? Ahahhahhahahha! Si adminu nu e devina ca jucatorul foloseste elite, cred ca ai vazut ca au luat masuri impotriva celor care au exagerat cu vanatoarea. Noapte buna, tot nu ma pot abtine din ras. =)))) :))
Redemption Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Eagles 10 zile pt spam. bulionix permanent.