missEva Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Cata ipocrizie zace in tine Silviule, sa culegi de pe caracter secundar si dupa sa postezi pe altii... Pufosul e bk-ul lui SoulMaster=nenea cu vanatoarea. Nu aveam de gand sa dau drumul la filmulet, dar cum vad ca isi face de cap... Raman la parerea mea ca ar trebui 99 ptr elite ... mai are conturi, caractere destule. http://www.youtube.com/watch?v=n2AwdLR4D6M
BlueAndy Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Si daca ne concentram privirea in planul secund il observam si pe MagicSm cum culege de zor. :dontknow:
Guest TE--AM_ARS_FRAIERE Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 fa cretino unde vezi tu macro ? o nefondata ca irelevant oricum e / Andrei ce culege ma Magic de zor? doamne cat de prosti puteti fi uni =)) mistresCurva daca sti-am ca vi sa filmezi imi aratam pula ca duci lipsa sigur
Guest UseU'reBrain Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 De cand va zic sa dati cont blocat astuia...noi ne enervam iar pe admini ii doare-n ... :|
BlueAndy Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Silviule, mai analizeaza filmuletul. Iar limbajul...daca ai impresia ca ma deranjeaza/impresioneaza, te inseli. Daca te face sa te simti mai bine, te mai calmeaza, da-i cu injuratul. Sunt plictisit de tzanci inca la pubertate, care au impresia ca daca folosesc limbajul de mahala auzit in casa par mai interesanti. Hai ca te-am lasat sa-ti vezi de filmulete si de problemele evidente. Iti recomand filmul Anger Management....UUUUUUUUssssssssssaaaaaaaaaaaaaa. Salutare interesantule...