=Cashis= Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426724 zi si mie redemption unde scrie la plangerea facuta de el "lipsa de fair play" sau ce spui tu acolo...in topicul facut de el scrie clar"pk cashis" zi si mie...ce vina am eu ca a parut goldenu langa mine iar eu am facut print si "naspa" imi apare in print?unde si cum trebuia sa fac printul?spune te rog...ca nu sunt lamurit 1la mana goldenu era al meu si i-am dat pk ptr ca imi facea ks 2la mana mi-ai dat nefondata pentru ce?ca l-am postat cand imi facea ks? 3la mana el nu primeste nefondata? scrie clar "pk cashis" sa vad si eu printu lui singur cu goldenu si printul cand ii dau pk si atunci o sa suport nefondata pana atunci mi-ai dat degeaba 4la mana voi chiar nu vedeti ca eu in printul lui eu atac goldenul apoi incepe si el sa il atace?(acum cine ar trebui sa ia nefondata?banuiesc ca tot eu...ca sunt din hh si au boala adminii pe noi 1hh speed d/c etc) 5la mana IN PRINTUL MEU CU GOLDENU SE VEDE CLAR CUM APARE TOATA INVAZIA LANGA MINE SI ATAC GOLDENUL IAR EL VINE DE SUS SI INCEPE KS-U vreau sa fie lasat topicul deschis si sa posteze toti adminii inclusiv playerii fara sa se dea vreun warn
Guest ToTo-Riina Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 buna seara , cashis are dreptate ! rede de ce spui ca naspa a postat pt lipsa de fair play ?? pt ca se vede si in pprintu lu naspa ca chasis era langa golden . naspa ar trebuii sa ia ss pt inducere in erroare . lancelot a fost indus in erroare de printurile lui naspa . o seara buna !
Windmaster Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 avocatule warn up chair vroiam sa repostez sa iti iei tot 10 Subject am scris pk si numele tau Dar am specificat de nenumarate ori ca am ajuns in acelasi timp la golden si eu nu vreau bok nu ma intereseaza asta ma interesa scuza ta ca esti un distrus si nu ai pic de fair play in tine si ma omori ! ce nu intelegi ? EU NU TE-AM POSTAT PENTRU PK GOLDEN TE-AM POSTAT CA AM AJUNS IN ACELASI TIMP MAI BINE ZIS A ATERIZAT FIX LANGA NOI SI TU CA UN NESIMTIT CE TE-A FACUT MUMATA MI-AI DAT PK ! SUBJECTU DE LA TOPIC E IRELEVANT CEEA CE CONTEAZA ESTE CE AM SCRIS IN TOPIC ! SI CA SA INTELEGI SUBIECTU LA TOPIC ESTE : Cashis pk . IN CONCLUZIE EU NU T-AM ACUZAT DE PK GOLDEN SPER CA CEREBELU TAU SI SURSA EXPIRATA POATE PROCESA INFORMATIA MAI BINE ACUM ! Vreau ca bufonu asta sa primeasca nefondata ca si cum eu as fi facut ks la golden + lipsa de fair play pk pe nedrept fara niciun motiv ! O zi buna multumesc ! :tiphat:
=Cashis= Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 avocatule warn up chair vroiam sa repostez sa iti iei tot 10 Subject am scris pk si numele tau Dar am specificat de nenumarate ori ca am ajuns in acelasi timp la golden si eu nu vreau bok nu ma intereseaza asta ma interesa scuza ta ca esti un distrus si nu ai pic de fair play in tine si ma omori ! ce nu intelegi ? EU NU TE-AM POSTAT PENTRU PK GOLDEN TE-AM POSTAT CA AM AJUNS IN ACELASI TIMP MAI BINE ZIS A ATERIZAT FIX LANGA NOI SI TU CA UN NESIMTIT CE TE-A FACUT MUMATA MI-AI DAT PK ! SUBJECTU DE LA TOPIC E IRELEVANT CEEA CE CONTEAZA ESTE CE AM SCRIS IN TOPIC ! SI CA SA INTELEGI SUBIECTU LA TOPIC ESTE : Cashis pk . IN CONCLUZIE EU NU T-AM ACUZAT DE PK GOLDEN SPER CA CEREBELU TAU SI SURSA EXPIRATA POATE PROCESA INFORMATIA MAI BINE ACUM ! Vreau ca bufonu asta sa primeasca nefondata ca si cum eu as fi facut ks la golden + lipsa de fair play pk pe nedrept fara niciun motiv ! O zi buna multumesc ! :tiphat: cine vb de limbaj....mie scarba de tine...ai ajuns sa imi bagi parinti in conv asta....deja imi provoci greata ...si cine esti tu sa ii ceri warn lu "toto rina" ? ai facut tu cumva topicu asta? veziti frumos de treaba ta......se pare ca ai probleme mintale faci topic "pk cashis" apoi o dai la intoarsa ca nu vrei bok ca tu nu cauti goldeni ca tu nush ce...copile ai probleme grave la mansarda p.s adminii...mai cu talent ca nu imi da nimenii lvl pe care le-am pierdut inapoi din cauza voastra si din cauza ca va indus acest specimen in eroare iar daca o sa ii dati dreptate in cont inseamna ca aveti acealeasi prob ca si el :) ast sa vad pana unde poate duce asta 1. nu are print cu golden 2.imi face ks 3.tot eu iau ss rezolvati plangerea asta...ca nu e asa greu sau e din cauza ca sunt din hh?
Windmaster Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Offtopic : Oh dar vai ? si tu plangerea trecuta cand m-ai dat in necuratu ? #-o cat de inocent te dai vai tu ........ On topic : U just don`t get it . Nu ai print cu golden nu iti fac ks .Christ is not rocket science !!!!!!!!!
=Cashis= Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Offtopic : Oh dar vai ? si tu plangerea trecuta cand m-ai dat in necuratu ? #-o cat de inocent te dai vai tu ........ On topic : U just don`t get it . Nu ai print cu golden nu iti fac ks .Christ is not rocket science !!!!!!!!! te rog eu...nu te mai baga :) veziti de lvl-u tau p.s pentru adminii tot serv rade de decizia voastra :)
you_and_me Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Nu am treaba cu niciunul dar imi dau cu parerea: 1. Ca sa fie PK pe spot si nu PK la Golden, Windmaster trebuie sa aiba print cu spotul din t2. 2. Ca sa fie PK la Golden Windmaster trebuie sa aiba poza doar el si goldenu. 3. In poza 0000-Cashis (desi nu se intelege bine) sunt 2 DL, iar in poza 0000-Naspa tot 2 DL se vad Desi dovezile nu sunt clare nu ar trebui sa primeasca nimeni SS.
gutul Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Nu am treaba cu niciunul dar imi dau cu parerea: 1. Ca sa fie PK pe spot si nu PK la Golden, Windmaster trebuie sa aiba print cu spotul din t2. 2. Ca sa fie PK la Golden Windmaster trebuie sa aiba poza doar el si goldenu. 3. In poza 0000-Cashis (desi nu se intelege bine) sunt 2 DL, iar in poza 0000-Naspa tot 2 DL se vad Desi dovezile nu sunt clare nu ar trebui sa primeasca nimeni SS. Corect! Unde ai vazut tu rede plangerea de ai dat nefondata,cand ea era facuta de Naspa? Rede bulangiule acum asta nu te-a indus in eroare?
Windmaster Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Rog warn up la toti cei neimplicati .... Pentru ca nu inteleg motivu plangerii mele ! Mai scriu odata pentru toti papagalii ! L-am postat pentru nesimtire !!!!! Mi-a dat ko fara niciun motiv !!!!! Si apoi in topicu meu ma acuzzat de ks si continua sa ma acuze de ks ! Si punct doresc reevaluarea si sa I se dea iar 10 zile sa reflecte mai bine situatia si fapta savarsita !!!!!! O dimineata buna !
you_and_me Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Sincer acum: Daca tu nu ceri PK pe spot, ceri degeaba pk ca a fost nesimtit, desi e server PVP. Crezi ca daca eu ma plimb prin tarkan sau ma duc la invazie (caut goldenu prin atlans/tarkan) si imi da un noob PK (am mai patit asta) il postez crezi ca ii da SS ca a fost noob si nesimtit de mi-a dat PK? Eu nu cred. Si aici am incheiat. PS. Puteti sa dati si warn up/ss/delete cont nu ma intereseaza.
Windmaster Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Deci cu alte cuvinte ce zici tu acolo e ca daca un galden aterizeaza intre noi automat ii dai pk lu ala ca esti tu smecher cu si multe rr si iei goldenu nu ? Te auzi ce spui ? E pvp server de acord asta nu inseamna ca nu tre sa fi fair play sau nu tre sa ai cei 7 ani de acasa .